שיא צפייה שלילי לדור הבא: אמש נפלה ל-7%

שורדת 28

New member
גם אני ראיתי 7% זה יורד ויורד

אם לא יוציאו את הרביעיה המשעעממת הזאת, המצב יהיו יותר גרוע. אנשים לא אוהבים את איתן והחברים כי הם משעממים אותם וגם אותי, הוא משעמם להירדם! הבנות די בסדר, אבל הנושא של התכנית גרוע! צריכים גברים חדשים אחרת ככה זה יהיה כל העונה עד שלבסוף מי שרואה עכשיו גם לא יראה יותר. איזה גברים משעממים, מי בחר אותם?! מי שבחר לא יודע לעבוד כנראה. אני הייתי מעדיפה אנונימי ממפורסם. זה מריח לי מבוים ואני והרבה כמוני מראש פסלנו את זה. הוא גם לא מעניין, הוא משעמם הוא וחבריו! לשפר עכשיו או לסגור את התכנית!!!!! גם החברים לא נראים טוב לדעתי, אז מה זה מעניין?! משעממים, לא נראים טוב, אז לא מעניין לראות.

tapuzo

New member
מסכים איתך, עקב האכילס זה החברים של איתן

לו היו מכניסים כמה גברים שמדליקים את הבחורות, לא מפחדים להיפתח רגשית ולהשתחרר מ"מה חושבים עלי מבחוץ" ושהיו מתחרים על הפרס, הכל היה נראה אחרת. הבחורות לא נמשכות לאף אחד שם, רובן גם הצהירו כבר שהן לא נמשכות לאיתן. מן הסתם הן יגררו עוד שבוע שבועיים שלושה בין הדחות סתמיות. איך איתן יכול לא להדיח בחורה שאמר לה שאין להם צ'אנס ולמה היא לא עוזבת מרצונה? כל תהליך ההדחות - נראה שלא חשבו עליו לעומק ולא סגרו את הפרטים כדי שזה יהיה מותח ומסקרן. אתן רק דוגמה שאם הייתה תחרות בין הגברים אפשר היה לתת לכל בחור לבחור שלוש להדחה בצורה סודית בנפרד - ואז כמו באח הגדול מי שמקבלות הכי הרבה קולות עומדות להדחה.

lapin1000

New member
הפורמט מקורי מעולה ואני מאמין שימכר לחו"ל

וימשיך כאן עוד כמה שנים. קשה להריץ תוכנית חדשה מול קשת ועוד תוכנית הדגל שלהם. תוכנית כזו בקשת היתה שוברת את מחוג הרייטינג. ערוץ 10 צריכים לעשות מספר צעדים מתבקשים, כמו החלפת יום,הגברת שווק,לעשות רעש תקשורתי ועוד.

tapuzo

New member
כמה בעיות בהשוואה שלך

הפורמט מקורי? מקורי אבל לא עובד. אפשר לראות את זה בשיטת ההדחה. אין מתח. הבנים לא רבים ביניהם מי תישאר, כי הם חברים וממילא רק אחד מהם "מחפש אהבה". הפורמט יכול לעבוד אם הבנים יתחרו אחד עם השני על המליון בדיוק כמו הבנות. הרי המטרה למצוא זוג, אז למה לא מאבק בין כמה זוגות מי יודחו אחרונים. זה לא דורש תואר פרופסור להבין שהפורמט כרגע פשוט נכשל בענק. תוכנית כזו בקשת - בחיים לא היו מכניסים את איתן וחבריו בלי לבדוק אם הם יוצרים עניין. נראה לי שיש הסכמה מקיר לקיר שהצעד המתבקש של ערוץ 10 זה לא לפמפם מוצר רע שימשיך לשעמם ביום אחר או לנסות לייצר דרמה מכמה מריבות בין הבנות, אלא לשנות את המוצר - להכניס דמויות חדשות במקום חבורת איתן.

easternstar

New member
מסכים איתך לגמרי וזה מה שכתבתי על הקונספט

כל הקונספט של התוכנית הזוי בנוסח:"עזרו ילדים לג'קי למצוא את הארנב המסתתר בתמונה". איתן אורבך, שחרש את המועדונים של תל אביב וצפונה ולפי התשובות שלו גם דרומה, צריך את העזרה שלנו במציאת דייט? מה הרעיון שהוא זורק שתי בנות שהוא לא רוצה והקהל "תוקע לו אותן שוב בגרון" ואומר לו שהקהל יודע יותר טוב ממנו מה הוא רוצה? הבעיה הגדולה איתו שהוא מסתמך על יופיו והריבועים ולא פיתח מיומנויות שיחה. הבחור לא יודע לשוחח! הוא גם חביב ובעל כוונות טובות אבל נאיבי ולא יודע לקרוא בני אדם. לא נותנים לו להדיח אף אחת בלי שהקהל יאשר ותאורתית אפשר "לתקוע" אותו עם מישהי שהוא לא רצה מהההתחלה ולתת לו לבחור בין המיליון ובין בחירה נגד הקהל. אם הבנות נמצאות שם בגלל הקהל. רוב הבנות הלכו לאודישנים בלי לדעת מי הרווק וכה כבר הודו שהן בכלל לא רוצות אותו. חוץ מזה הוא אמר שאף אחת לא לטעמו ואני בטוח שהוא כבר קיבל הרבה כסף מערוץ 10 כדי להיות כוכב התוכנית. אמרו שזאת "תוכנית הדגל" של ערוץ 10 לקיץ והשקיעו בה מיליונים. בינתיים עשו בשכל ולקחו לו את הפלייסטישן כדי שיעבוד בשביל הרייטינג ולא ישחק כל הזמן. לא בטוח שאראה את התוכנית. בפעם שעברה אני ראיתי מאסטר שף ורמזור. הם יצטרכו לעבוד קשה כדי שאראה אותם בפריים טיים ולא כרקע במחשב כשאני עובד. עובדה שהרייטינג באדמה. לאיתן אורבך אני לא דואג. שיעבוד קצת לעניין את הצופים עבור הכסף שהוא בטוח מקבל. לדייטים שלו שידאג בעצמו כשיצא משם. מה, אף בחורה לא רוצה אותו בחוץ שצריך לרחם עליו? התוכנית משעשעת מרוב שהיא מופרכת בקונספט שלה. יש לי רעיונות לשיפור עם הקאסט הקיים (שהוא בעצמו נפילה גדולה) אבל הם לא שאלו אותנו.

tapuzo

New member
חחחח... לקחו לו את הפלייסטיישן

בשורה הזאת פרצתי בכזה צחוק. באמת, לתת להם פייסטיישן.. אולי שישבו ויראו את עצמם בוואלה? :) ברור שאיתן אורבך והחברים שלו קיבלו הרבה כסף להשתתף, כל מי שנחשב רבע סלב ישר מבקש כסף. הבעיה עם 10 שהם לא הבינו שהוא סלב-לשעבר וכמו שאמרת אין לו מיומנות שיחה וכריזמה להטריף את הבנות. עלית על נקודה מעניינת שזה שגם איתן בוחר וגם הקהל בוחר אחרי איתן עבורו וזה פאק רציני. הבנות הן מאין יו-יו חסר אונים, הוא מדיח אותן, הקהל יחזיר אותן, הוא משאיר אותן אבל הן כבר יודעות שהוא לא רוצה אותן.. זה פשוט לא זה, כל האינטריגות שיש בכך שכולם מדיחים את כולם נעלמות פה. אני חושב שערוץ 10 יעשו שגיאה גדולה להתעלם מביקורת שמגיעה למעשה מכולם. החוכמה זה לשנות עכשיו תוך כדי העונה את הפורמט למשהו שעובד ויוצר מחדש עניין, לא לדבוק במשהו כושל. אני מקוה שלא יחכו עד העונה הבאה כדי לעשות שינויים

ערוץ 10 הגזים לגבמרי עם הפרסומות...

כל רבע שעה יש פרסומות של 10 דקות....למזלי יש לי מקס אזאני מקליטה ופשוט מריצה קדימה אבל מרוב ההרצות כבר כאבה לי היד :) \ ממש נגעלתי מהבנות אתמול...כשאיתן היה החדר עם אורטל הן פשוט ישבו והראו את כל מה שמכוער בנשים....הקנאה הרכילות... הרי איתן בא לשם למצוא אהבה(בכיאולו...חחחח) מה הן ציפו?....שהוא לא ידבר עם אףאחת??? עד אתמול אהבתי מאוד את ליז אבל היא הרגיזה אותי....רגע אחד היא לטובת אורטל ושנייה אחרי עם לטובת אתי... אני ממש חושבת להפסיק לראות את הסדרה הזאת.... אפילו העונה של האח הגדול סלב לא הייתה כזאת נוראית....

JasPoint

New member
הפרסומות בערוץ הדור הבא מיותרות וסתם מעצבנות

זה לא תורם להם בכלום, לא מבין את ההגיון מאחורי הפרומואים האלה. מי שצופה בערוץ הדור הבא הרי מודע לכך שיש שידור בימי ראשון וחמישי. ההפקה מתסכלת את הצופים המעטים שעוד יש להם. הם פשוט יורים לעצמם ברגל בכל הזדמנות.

mishe e

New member
מה הבעיה של התוכנית?

כמה בעיות: 1. התוכנית די מזכירה את האח הגדול בכך שמכניסים לבית אחד (סוג של כלוב) מספר אנשים ומחכים לאקשן. הבעיה פה: למה לדייר אחד יש כל כך הרבה השפעה ועוד על הדחה? אז מה אם הוא מפורסם? תחליטו אם אתם רוצים הרווק או סגנון האח הגדול. 2. אוקיי ובחרתם שלדייר אחד תהיה השפעה גדולה על התוכנית- מישהו חזה כמה "מעניין" הוא יהיה? 3. יש שם בנות בגילאים 20-30 (בערך) וגם בתחילת שנות העשרים (אולי גם פחות?). איתן בן 34, כולן באמת רוצות מישהו גדול מהן ב-אממ 14 שנה? 4. החברים שלו? לא משהו... והיה עדיף בנים שלא מכירים אחד את השני. הקונספט מקורי אבל לדעתי הוא לא נכון ויש ערבוב שגוי בין כמה תוכניות.

למעלה