שיבת המלך

miyamoto

New member
שיבת המלך../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לאחר נדודים מרובים, הרפתקאות מסמרות שער ועלילות גבורה לרוב, חזר לפורום המלך המופרע קלות והטוב. חרבו על מותנו, ניצוץ בעיניו, וכוחו עדיין במותניו. שיערו מאפיר, סוסו קצת צולע, אך עדיין המלך לשחלה קולע. הניפו הדגלים, החביאו הבתולות, תקעו בחצוצרות והודיעו בחוצות!!!

TAINTED SAINT

New member
לא אגדה רעיי ולא חלום חולף,מי כבר התעלף ../images/Emo35.gif

הנני כאן כמו בימים הטובים,טרם יצאתי לי לגלות ולנדודים... עם ספרי העבים ועקרבי האהובים, שוחר הרפתקאות וסדינים חדשים... רסקול אהובי חזרתי כמובטח, אתה מוזמן יקירי לירות בתותח... סויה שלי,נאמנות הפגנת,ואם זנית פה ושם בי האשם ! מיאמוטו ואלברט,קיסרית ואחרים חזרתי אליכם מלא געגועים. ואפילו אלייך בארי העשוי ללא חת, אודה כי התגעגעתי לא מעט... קרמר אוי קרמר אייך אחי ? בלעדייך מה שווה שובי ? TAINTED SAINT

סויה 1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif../images/Emo124.gif

||
אנאהובנו ה-"קדוש" חזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזר איזה אושר...........איזו שימחה איזו גאווה אני רוצה לברך את הקדוש על שובו...מצטערת לא יכולה להמשיך...דמעות של אושר חונקות את גרוני...
בהצלחה

TAINTED SAINT

New member
סויה אהובתי,כמו שכתוב במרשם:2 כל שעתיים ../images/Emo70.gif

לא כל גבר הנותן באחורייך יחשב באופן מיידי לנושא דגל ה
.... את זאת שתמיד מתלוננת על כאב שיניים.... וצחיחה את כמו המדבר אהובתי, ברירת המחדל...השער האחורי... צדיקים באו בו בקביעות עד כי מספק הוא בנוחות... מקטן עד גדול,מנער ועד זקן מספרים בנפלאותיו של ישבנך הדשן... ואני אליו התגעגעתי עד בוש אודה ולא אבוש... זקור הוא מגעגועים מבסיס ועד ראש.. TAINTED SAINT

miyamoto

New member
הריעו!

הלא לך חיכינו? מושיענו... אימתי תבוא עלינו לשעשענו בהומור?

ברוך שובך קדוש../images/Emo99.gif

געגועים עזים פקדו אותי לאחרונה, שמחה לראותך איתנו
ואת השמחה הזו נחגוג בצ'אט מיוחד
הכנסו נא בהמוניכם

TAINTED SAINT

New member
ושוב אתכן ושוב אתכן זקור ומתוח מרוב התרגשות..

רק שלא אפלוט מוקדם בטעות...

miyamoto

New member
תמיד אפשר להשתמש...

במשחה לאלחוש; אמלה! ניתן לרכוש ללא מררשם רופא

למעלה