שיבת המלך

TAINTED SAINT

New member
רק יוצא קצת לעשן,

ומעט להתרענן. ומכאן אמשיך בדהרה, לחפש עלמה במצוקה, או סתם צ'אט לזעזע... ואחרי כן,לא יודע... שבתי הביתה מנדודי ומאושר אני בלי די ! אך תאוות הנדודים, סופה שתמשכני שוב לדרכים.. אך עד אז יש עוד חזון למועד... ולא צריך מעתה לפחד ! לא אנטוש,לא אברח,כי כאן מקומי... הוי רסקול,או רסקול חסרת לי ! ! ! לילה טוב לכולכם,חלומות נפלאים ! ! ! על קדושים נואפים ושאר חטאים..... ואם את שמי תגנחו מתוך שינה... הרי שהכל חזר להיות כפי שהיה... TAINTED SAINT
לאוסטרליה:
לא נשכח - לא נסלח ! ! !

אח שלי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מת עליך ../images/Emo70.gif חזרתה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ידעתי שתחזור אחי ידעתי
ואיך חזרתה בתרועות ובתקיעות ובצהלות
מברוק אח שלי
תותח אתה
פטיש אחושילינג
אני מה זה התבאסתי שלא הייתי בבית למה הייתי ניכנס בצאט ומעביר איתכם קטעים חב"לז
סחטיין עליכם איזה לילה אחולמניוקי הרצתם
גם אתה מיאמוטו חזרתה אח שלי
ברוך החוזר
מת עליכם כולכם מת
שבת שלום לכולם

TAINTED SAINT

New member
גם אני התגעגעתי אלברט ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

לא תאמין כמה ! ! ! אבל בלי קריזות,כמעט הרסתה לסויה את השבת.... שעתיים נאלצתי ל...... לה, עד שנרגעה....נתפסה לי הלסת...עדיין מוציא שערות מבין השיניים.... תרגיע אחי,לא ככה מתנהגים למישהיא עם כזה ישבן מדהים ומכניס אורחים ! TAINTED SAINT

ברוך החוזר ../images/Emo13.gif

לצערי לא הכרנו עדיין,אבל ממה שכותבים האחרים כאן נראה לי שלא ישעמם כאן מעתה... רק מחשבות טובות ! שבת שלום לך

סויה 1

New member
למה לא הוצאת את השיניים התותבות?

אני חוזרת ואומרת...לפני,יש להוציא ולהכניס לכוס עם מים. איך הלסת? אני רואה שהישבן שלי הפך לנכס...אולי אני ארשום אותו ב-טאבו?

TAINTED SAINT

New member
ישבנך הדשן הפך לנכס לאומי,לאתר מורשת,לאוצר../images/Emo6.gif

מאונס"קו חושבים להוסיף אותו לרשימת אתרי מורשת עולמים.... הכס הקדוש ברומא שוקל להזמין את ישבנך המהודר ולהושיבו קצת על האפיפיור... ימים מעניינים ממתינים לישבנך...וודאי כי מנוגב הוא כיאות...הוא נציגנו בעולם כיום... לילה טוב. TAINTED SAINT

למעלה