שידורים - גמר קבוצתי נשים

Tammie

New member
שידורים - גמר קבוצתי נשים

אז לשמחתנו יש די הרבה שידורים שאפשר לצפות בהם

ערוץ 5+ ישדר את התחרות החל משעה 20:45
למי שמעדיף פרשנות בריטית, BBC2 גם ישדר את התחרות החל משעה 21:00 (שעון ישראל).
אפשר לראות באתר של ה- BBC בעזרת תוסף
http://www.bbc.co.uk/iplayer/live/bbctwo

או באתרי סטרימינג שונים, אצלי זה עובד טוב
http://tvtoss.com/pages/player.php?ch_id=1412735003&ctd=3&t=U.K. TV Channels

ובנוסף לכל אלו, ערוץ היוטיוב של ה- FIG יעביר את התחרות בשידור חי בקישור הזה החל מ- 20:35
https://www.youtube.com/watch?v=xHBUIt-airA
מנחשת שזה בלי פרשנות אבל נחכה ונראה

נראה לי יש מספיק אופציות בשביל לרצות את כולם, לא משנה מה ההעדפות שלכם לצפייה

zuxitani3

New member
יש לכם גישה ל-usagymworlds.com?

הם משדרים תוכן מיוניברסל ספורטס אז לא יודעת אם עובד מחוץ לארה"ב.
הפרשנות נשמעת בריטית.

Tammie

New member
האמת שלא ניסיתי, אם זה עובד זה עם תוסף

ואני מעדיפה את הפרשנות הבריטית בכל מקרה

zuxitani3

New member
הפרשנות הבריטית הזו משעממת

כי הם רק אומרים מה עושים אבל הם לא אומרים שום דבר על שיפור או על איכות הביצוע, או משווים לתחרויות קודמות, שום דבר שאפשר ללמוד ממנו.

Tammie

New member
כן זה היה נוראי

היא כל הזמן רק אמרה דברים שהם מאוד ברורים (אוי, היא יצאה מהמשטח) ובכלל לא התייחסה לביצוע. זה היה יותר דיווח מפרשנות...
מצד שני השידור ב- BBC התמקד מאוד בבריטיות וזה גם קצת הפריע לי ברגעים מסוימים....

zuxitani3

New member
היה כתוב איפשהו

לא זוכרת איפה על האמריקניזציה של ההתעמלות מאז שהאמריקאים התחילו להתחזק בה.
על זה שהתעמלות היום זה אירוע ספורט לכל דבר עם כל הבלאגן והחגיגות מסביב.
טים דאגט למשל במשך כל התחרות בטוויטר העלה סטטיסטיקות והשווה תוצאות לתחרויות קודמות, זה מצחיק כי זה ממש מרגיש כמו פוטבול או בייסבול רק שזה התעמלות.

trilliane

Well-known member
מנהל
השידור ביוניברסל היה זהה למה שהועבר בערוץ של FIG

רק היה הרבה יותר מפוקסל אצלי (אולי מכיוון שהצריך פרוקסי לצפייה).
הצטרפתי לשידור של FIG באיחור ניכר (סיימתי רק עכשיו) והיה חלק וללא בעיות (וגם לא הצריך שום התקנות).

Tammie

New member
כן, טכנולוגית השידור של ה- FIG עבד ממש טוב

גם בשידור חי הוא עבר בלי שום תקלות בכלל.
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
כמה נקודות על השידור ועל הגמר ובכלל דברים שחלפו במוחי בתחרות

• האמריקניות זכו בזהב בפער ניכר, כצפוי. יש להן בממוצע יותר מ-15 נק' לכל תרגיל. לצערי לא זכינו לצפות בשידור בתרגיל המקבילים של גבי ובקורה של מגי.
  • הסיניות זכו בכסף, כצפוי, ומכיוון שלא הייתה שום תחרות אמיתית על הזהב, נראו מרוצות בסבבה שלהן. הן מתעמלות לא רעות אבל אני לא נהניתי לצפות בהן. רובן ככולן נראות לי אותו הדבר, בלי אישיות, בלי חיוכים, ובעיקר עם גוף של בנות 12. לא אוהבת.
  • הבריטיות הפתיעו וזכו לראשונה בארד! (בבית, איזה כיף). בפער גדול מהסיניות ובפער קטן מהרוסיות, כנראה בעיקר בזכות הנפילות של קומובה. כשהיא נופלת, זה מכל הלב...
  • זמן רב לא ראיתי את קומובה, התבגרה יפה. אני חושבת שאפילו גבהה קצת. אבל היא עדיין חמורת סבר ו/או חמוצת פנים, ועדיין לא יציבה. למרבה המזל הבמאי חסך מאיתנו את פניה (המכורכמות בוודאי) לאחר ההדחה מהפודיום, ולא נצפו בשידור רוסיות בוכות (רק בריטיות בוכות מהתרגשות ואושר). עדיף.
  • למען האמת גם לא ראיתי את הרוסיות בהצגת הנבחרות בהתחלה, אבל אולי פספסתי.
  • מה נסגר עם הבמאי וזווית הצילום הגבוהה בקרקע?! את רוב התרגילים הוא צילם מלמעלה, יותר מדי מלמעלה. חרפן אותי.
  • השדרנית הבריטית הייתה מיותרת, אבל לפחות מאופקת ולא חופרת. מכיוון שלא הועילה, טוב שלפחות לא הפריעה.
  • סוף סוף שידור פתוח בערוץ של FIG, חלק, נקי ויפה. בניקוד למוקדמת (שבהן הזרימה קרטעה כ"כ שבשלב כלשהו פשוט התייאשתי ופרשתי) הפעם היה תענוג.
  • תהיתי לעצמי האם יש/הייתה מתעמלת שטובה גם במקבילים וגם בקפיצות? נראה לי שזה תמיד סותר (המקבילים דורשים תנועות ארוכות ואלגנטיות, הקפיצות כוח).
  • חשבתי לעצמי שאמנם האמריקניות שולטות בעשורים האחרונים בהתעמלות הנשים, אבל בעיקר בזכות מאמנים זרים. ליוקין, צ'או, ברנשטיין, קרולי... כולם יבוא זר. גם המאמנת הסינית(?) של קיילה רוס לא ילידת ארה"ב, יש מצב. יש כמובן גם מאמנים אמריקניים, אבל פחות מפורסמים, אולי... קים זמסקל היא כנראה מהדור הצעיר והחדש של מתעמלות שעשו זאת ועברו לאמן בהצלחה (אבל נכון לעכשיו אין לה מתעמלת בתחרות).
  • הציון (המצרפי) הנמוך ביותר של האמריקניות היה דווקא בקורה ולא במקבילים, שנחשבים למכשיר החלש שלהן (ובפער ניכר של נקודה-שתיים, לא עשיריות).
  • אלי רייזמן פיצתה על המוקדמות החלשות עם ציון קרקע של מעל 15, שהיה יכול להביא אותה לגמר (שני גמרים, בעצם). לא בוכים על חלב שנשפך.
  • רק נדמה לי, או שהאמריקניות הן היחידות שלא נפלו מאף מכשיר ולא חרגו מאף משטח?
  • הפער בין המקום הראשון (ארה"ב, מעל 181 נק') לנבחרת במקום השמיני (הולנד) היה 18–19 נקודות. וזה באליפות העולם! נראה כאילו מחוץ לצמרת יש התעמלות לגמרי אחרת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, ואיך שכחתי! חתכו את השידור לפני טקסט חלוקת המדליות...

zuxitani3

New member
באמת!!

איך עושים כזה דבר, חלק מהכיף זה לראות אותן מתלהבות כשהתוצאות הסופיות נכנסות.
עד היום אני אוהבת לראות את סוף התרגיל של אלי רייזמן בקרקע בלונדון כשהיא כמעט בוכה כי היא יודעת שקרוב לוודאי שהיא זכתה.

zuxitani3

New member
הן היו פשוט ON FIRE

אלי רייזמן ממש נראתה נחושה להוכיח את עצמה.
לגבי מאמנים רוצה להזכיר לך שאמנם הרבה מאמנים של העלית הם זרים (לא של סימון) אבל הן לא מתחילות אצל המאמנים האלה בהכרח, הן מתחילות בכל מיני מקומות אחרים.
יש גם מספיק מאמנים לא זרים/
מעניין לקרוא ראיון עם אלכסנדר אלכסנדרוב שהיה המאמן של רוסיה בלונדון ועכשיו הוא בברזיל על ההבדלים בין המדינות כמו שהוא רואה אותם:
&nbsp
http://rbth.com/sport/2013/12/22/what_happen_to_the_soviet_unions_gymnastic_coaches_32791.html
&nbsp
&nbsp
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
ונקודה ששכחתי: הבריטית שנפלה מהמקבילים (אחת האחיות דאוני)

(כמדומני) פשוט ניתרה קלות, תפסה את הבד העליון והמשיכה.
אני רגילה שבד"כ הן זקוקות למאמן שירים אותן, ולכן הופתעתי כשאף אחד לא ניגש אליה, והיא פשוט המשיכה כך בנון-שלנטיות...
האם השאר לא עושות זאת כי הן נמוכות מדי? לא רוצות לאמץ את השרירים לחינם? משהו אחר שפספספתי?
&nbsp
שמתי לב שגם בתחילת התרגיל יש כאלה שמתחילות מהבד התחתון ויש כאלה שמתחילות מהעליון ונעזרות במקפצה, אף שזו תמיד נראית כמו קפיצה מאוד קטנה.
&nbsp
אצל הגברים המתח הרבה יותר גבוה אז אין להם בררה אלא שמישהו ירים אותם אליו, לא?

zuxitani3

New member
רואים שהיא גבוהה

כל פעם שהגוף שלה היה ישר היה נדמה לי שהרגליים שלה כמעט נוגעות ברצפה

cubano1

New member
לא היתה כאן תחרות...

ולכן לא היה שום מתח, שזה אלמנט די חשוב בספורט
הפערים עצומים - מישהו כאן כתב 18-19 נקודות בין המקום הראשון לשמיני - זה כמעט נקודה וחצי פער בכל תרגיל - זה עצום.

הרוסיות נראו די מבסוטיות לאורך כל התחרות והשתעשעו, גם אחרי סבבים לא טובים. אני חושב שהן לא היו מספיק דרוכות ובאו בסבבה - וזה בטח עלה להן בארד.

רייזמן באמת נראתה מצוין בקרקע - הזכירה את עצמה מלונדון עם הבטחון. אבל בקורה היא הפתיעה אותי לרעה - לא ניסתה אפילו לחבר אלמנטים והלכה על בטוח. רייזמן של 2012 היתה עושה את התרגיל כמו שהוא בלי הנחות, גם אם הנצחון היה נראה מובטח. ולכן היא קיבלה ציון קרוב ל 14, במקום ציון קרוב ל 15. יש לה הרבה עבודה לקראת השנה הבאה.

וניקולס שחקה אותה ונראית לצד ביילס כמו דבר כמעט בטוח לריו. דרגת קושי טובה, תרגילים נקיים (לא ראיתי את תרגיל הקורה שלה שדווקא כנראה היה פחות טוב).

והבריטיות התחילו לא טוב וזכו מן ההפקר עם ההתפרקות הרוסית. בין היתר עזר להן סבב מרשים בקפיצות. אני לא מצליח לזהות מאפיין בריטי - באופן כללי הן מזכירות לי יותר את האמריקאיות בזה שההתעמלות שלהן לא יפה או אסתטית בצורה יוצאת דופן. ומצד שני הן לא יעילות כמו האמריקאיות - אז אני לא מת עליהן. אבל נראה שהן נכנסו לרביעיה הראשונה ושזאת לא אפיזודה חולפת.

וסין לא נראתה מדהים - אבל הן נראות כאילו הן במקום הנכון בשביל לתת את הפריצה שלהן ב 2016. לפחות אני מקווה שבריו תהיה תחרות מעניינת ומותחת לפחות כמו בייג'ינג

ואני מתחיל לאהוב את הטרנד הזה של ביצוע 3 פסים אקרובטים בקרקע. אני חושב שארבעה זה יותר מדי ולא מותיר מקום לשום דבר אחר. אני חושב שנכון יהיה להגביל את זה בחוקה החדשה - גם יותר יפה וגם יכול להציל ברך או שתיים בטווח הרחוק

למעלה