שידורים - גמר קבוצתי נשים

trilliane

Well-known member
מנהל
מי ביצעו רק שלושה פסים אקרובטיים? זה מספיק לדרגת הקושי?

נדמה לי שבעבר הייתה תקופה שביצעו אפילו חמישה, לא?

cubano1

New member
ההולנדית ת'ורסדותיר, בין היתר - רק שני פסים אקרובטים

https://www.youtube.com/watch?v=twEVeHCxhXI

זה עולה לה בדרגת קושי, אבל כפי שניתן לראות היא מעלה את דרגת הקושי עם המון אלמנטים של ריקוד, מיליון פירואטים שונים

גם מוסטפינה בתחרויות בחודשים האחרונים ביצעה רק שלושה פסים וגם שדרגה עם הרבה פירואטים

trilliane

Well-known member
מנהל
אה, באמת אהבתי את הריקוד שלה, רואים שהיא יודעת להתנועע

מצד שני, התרגיל נראה קצת "ריק"; אני לא בעד להגביל את כמות הפסים. שכל אחת תקבע לעצמה את המינון ואת סוג האלמנטים לפי החוזקות/חולשות שלה.

Tammie

New member
חוסר התחרות היה מאוד ניכר

ההתנהגות של האמריקאיות הייתה הכי בולטת מבחינתי. לרוב האמריקאיות מתאפיינות בקבוצתיות יתר. צועקות, קופצות, מעודדות וכדומה. אתמול זה לא היה. רק בסוף הקרקע הן התחילו קצת להתעורר, זה היה נראה כאילו הן יודעות שמצפים מהן להתרגש ולעמוד במתח אז הן עשו את זה, לא היה שם באמת מתח. הן ידעו שהן מנצחות עוד לפני שהן הגיעו לגלאזגו.
&nbsp
רייזמן נראתה לי חסרת מוטיבציה כבר משלב המוקדמות. לא יודעת מה עובר עליה, מקווה שהיא תתאושש לקראת ריו ותגביר הילוך. אם לא, כבר עדיף שתוותר על המקום שלה לטובת מתעמלת צעירה עם יותר ברק בעיניים.....
&nbsp
גם לי הבריטיות מזכירות את האמריקאיות, ובהתחשב במקום של האמריקאיות, אני חושבת שזה דבר טוב בעולם ההתעמלות, לפחות מבחינת המיקום שלהם בטופ...
אני חושבת שהן יותר בוסריות מהאמריקאיות ומעניין יהיה לראות מה יקרה בעתיד לקראת טוקיו. אם הן ימשיכו ככה אולי הן יתנו בעתיד גם פייט על הכסף והזהב.
&nbsp
סין תמיד אניגמה. הן בהחלט יכולות להפתיע לקראת ריו ולהגיע עם נבחרת הרבה יותר ממוקדת. המאמן הסיני במקבילים הפריע לי. הוא דיבר עם המתעמלות לאורך כל התרגיל. כמובן שלא הבנתי מה הוא אמר, אבל היו רגעים שהטון שלו גרם לי לחשוב שהוא אומר למתעמלת מה לעשות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אין מה לעשות, הן באו בעליונות גדולה ויש להן "אס" חזק בשרוול

הן צריכות ליפול הרבה כדי ליפול ממש...
זה לא הופך את התחרות לפחות תחרותית בעיניי, אני עדיין נהנית לצפות, ואני לא מאלה שזקוקים ל"אקשן" או למתח עד השנייה האחרונה כדי לחשוב שהתחרות מוצלחת.
&nbsp
אני כן ראיתי אותן מעודדות אחת את השנייה במעט שהראו לנו; פשוט לא הראו כמעט את הקבוצות בין לבין, כל הזמן עברו מתרגיל לתרגיל. זה היה שידור של FIG ולא של ארה"ב וזה הורגש, כי בשידורים האמריקנים הם מתמקדים (מטבע הדברים) בנבחרת שלהם ואז מראים את כל התרגילים של הבנות וגם קצת יותר בין לבין וזה פשוט לא היה כאן. אבל בהחלט במעט ששידרו ראיתי חיבוקים שלהן זו עם זו אחרי כל תרגיל, שמעתי את אלי מעודדת את סימון לפני תרגיל הקרקע שלה... כך שלא נראה לי נכון לומר שלא היה (אם כי מטבע הדברים הן היו פחות לחוצות, וזה בסדר).
&nbsp
אני חושבת שלרייזמן יש מוטיבציה טבעית שדוחפת אותה (היא הגיעה לאן שהגיעה בזכות עבודה קשה מאוד, לפחות כך המאמן שלה מספר), אבל אחרי שלא הלך לה במוקדמות מן הסתם יצאה לה קצת הרוח מהמפרשים ואני חושבת שהיא גם מתחילה קצת לפקפק בעצמה, כי היא כבר לא יציבה ברמה שהייתה בעבר, וברור שזה מוריד את הביטחון העצמי. אבל היא ללא ספק השתדלה מאוד לכפר על המוקדמות ולא לפשל אתמול ועמדה בכך, ברור שזה היה לה חשוב (אם כי מבאס שלא הצליחה כך במוקדמות, אפשר להבין).

zuxitani3

New member
נראה לי שהמתח היה

בכמה נקודות נעבור את כולן השנה...
רייזמן כנראה הבינה פתאום שלחזור זה לא פשוט כמו שהיא חשבה

למעלה