שידור בארוץ 10

JacobSk

New member
שידור בארוץ 10

28 באוגוסת בארוץ 10 ב21:00 אחרי החדשות משדרים תוחנית על חיסונים. יש שם חלק על הבן שלי וראיון קצר איתי ואישתי. הבן שלי כמו שרובם יודעים ניכנס לספקטרום אוטיסתי מאחורי חיסון MMR . אחרי שלוש שנים של מלחמה עם אוטיזם בעזרת פרוטוקול DAN! והומיופתיה הן שלי לא בספקטרום אוטיסתי. הדגובות הכי טובות היו על טרעפיות של דיאטה ללא גלוטן וכזאין(עכשיו הוא כבר לא בדיאטה) מגדוזות של ויטמין A , גם MB12 וגלוטטיון, קומפלקסים ויטמינים ומינרלים של KLAIRE וגם פרוביוטיקה של אותה חברה. דגובה הכי מרשימה הייתה מתחשיר הומיופתי של MMR שהמליץ חיים רוזנטל. על כל הדבים האלה דיברתי ברעיון אינני יודע כמה נישער מדברים שלי בתוחנית. אבל אני חושב שזה אמור להיות מענין מאוד. כי זה פעם הראשונה מדברים על קשר אוטיזם וחיסונים בטלביזיה וגם עם דוגמה מהחיים.

כל הכבוד איזה יופי

האם mb12 וגלוטטיון זה לא אותו דבר? מהו התכשיר ההומאופטי לmmr? איך אפשר לדעת אם אפשר לתת מגה דוז של a? משמח לקרוא שהבן שלך יצא מהספקטרום. וואו!

JacobSk

New member
תשובות

מב12 זה זריקות של מטילקובלמין.גלוטטיון זהאחדמ חלבונים שאחראים על דטוקסיקציה.בד"כ עובדים טוב מאוד בסנגריה. תכשיר הומיופטי MMR מבוסס על חלק ממש קתן אנרגתי של חיסון MMR.הומיופתים משתמשים בו כשידוע על הדרדרות המצב אחרי חיסון MMR. מגדוזות של ויטמין A משתמשים שיש חשש על הדרדרות מאחורי חיסון MMR לפני מתן מגדוז חייבים לבדוק תבקוד כבד.

חאשי

New member
שידור בערוץ 10

טוב לדעת. למרות שהסבירות היותר גדולה היא שאין קשר בין החיסון לבין האוטיזם, ככה כל ילד היה יכול לצאת עם הבעיה לאחר חיסון במיוחד שיש ילד אחד במשפחה שכבר אוטיסט. להבא רק סליחה שאני רושמת לפני שאתה רושם הודעה תבדוק את האיות שלך, יש לך המון שגיאות כתיב.

JacobSk

New member
בית משפת בארצות הברית קשר כבר

MMR ואוטיזם.ובעיה בד"כ איך מתפלים בילד ועד כמה יוטר מוקדם מבינים שזאת סיבה. אצלנו זה היה בולת במיוחד.וטיפול בה בזמן לא חקינו עושינו הכול ופגנו במטרה. סליחה על השגיות עיברית לא ספת אם שלי.אבל אני משתדל.

חאשי

New member
תשובה

זה מאוד מעניין מה שאתה אומר בגלל שאותו בית משפט גם קשר את העניין שכל מה שקשור ל MMR ואוטיזם הוא מופרך ולא נכון. אם אצלכם הבעייה התגלתה בגלל החיסון אז הרווחתם וקיבלתם את התשובה שלכם. לי נאמר אחרת לגמרי ואת זה גם רשמתי לך במייל הקודם. אצלי אובחנה הבעייה בגן שמסתובב אצלי בתקופת הריון. אני מגדילה את הנושא ומודיעה לך רשמית שבהריון השני שלי היה לי שלישיה ואחד מהם נשא את הגן כמו הגדול שלי ונאלצתי לעשות הפחתה בהריון ונשארתי עם ילד אחד מקסים שהכל אצלו בסדר. לכן הסיפורים הם מפה ועד להודעה חדשה. המחקרים עד היום לא הצליחו להגדיר ממה נובע האוטיזם והאוטיסטים והנושא כבר במחקרים שנים על גבי שנים. לצערי התופעה רק הולכת וגודלת והסבירות שעוד מספר שנים לכל מספר משפחות יהיה ילד אחד שנושא את גן האוטיזם. מפחיד אבל מציאותי

מירי ב2

New member
איפה עשית את הבדיקה שזיהתה את הגן הרלבנטי?

זה מאוד מעניין אותי, כי אנחנו מתכננים עוד ילד. תודה, מירי

חאשי

New member
תשובה

מירי שלום. בכל מכון של בדיקות גנטיות אפשר לעשות בדיקת כרומוזומים. יש סבירות שאצלי התגלה הגן ללא ידיעתי. מהסיבה שכל הבדיקות הגנטיות שלי היו בסדר גמור כולל דיקור ובכל זאת יצא לי ילד עם בעיה. בחיסונים הוא הגיב טוב מאוד וללא חשש. בפעם הראשונה שראינו שיש לילד בעייה היתה כמעט לפני גיל שנה כשהבנו שהוא לא מגיב לסביבה כפי שילדים אחרים אמורים להגיב. עד כדי כך שאפילו בטיפת חלב הודיעו לנו שאנו מגזימים. לצערי לא הגזמנו. לגופו של עניין, יש גן מסויים שנמצא בגוף האישה שכנראה גורם לאחר שהוא מעובר (מהמילה התעברות) לבעייה בעתיד העובר. אצלי זה קרה בהריון הראשון וגם בהריון השני (של תאומים שאחד מהם הופחת בסוף ההריון) התאום השני בסדר גמור. זהו זה מה שקרה, את יכולה לבדוק באינטרנט היכן עושים בדיקות כרומוזומים ושיהיה בהצלחה. עוד דבר חשוב... לא מחייב שימצאו משהו וכמובן לא מחייב שההריון לא יהיה תקין

מירי ב2

New member
הייתי במכון הגנטי בשניידר אבל...

הם לא המליצו על שום בדיקה של כרומוזומים מעבר לבדיקות השגרתיות שכולם עושים ושנעשו על ידי לפני ההריון. גם בהריון של הילד הנוכחי (PDDׂ) עשינו מי שפיר והכל היה תקין. באיזה בי"ח עשיתם את הבדיקה? אולי כדאי שאני אפנה לשם? תודה, מירי

חאשי

New member
תשובה

היי מירי. אני אישית לא עשיתי את הבדיקה. כפי שציינתי אם הייתי יודעת איזה גן אני נושאת ברחמי שיכול באיזה שהיא צורה ליצור אצלי בעיה עם עוברים הייתי אומרת לך. אני מדברת על כך שבהסטוריה שלי כמעט כל עובר יכול להיות עם בעיה בגלל הגן שאינו תקין אצלי. אני לא יכולה להגיד לך בוודאות על איזה גן מדובר. לדעתי תפני לרופא הקניקולוג שלך ותאמרי לו שהיות ויש לך הסטוריה של ילד עם PDD ואת מאוד רוצה להביא ילד נוסף היית מבקשת לדעת האם יכולה להיווצר תוך כדי הריון בעיה של גן לא תקין ברחם האישה שיכול להביא למצב של תינוק עובר נוסף עם PDD. הרופא יוכל להמליץ לך על בדיקה כזו או אחרת שאולי תוכלי לעשות. אני לא עשיתי את הבדיקה בגלל ששוב לא ידעתי שאני מפתחת משהו כזה רק אחרי שהייתי כבר בהריוני השני ואז כבר היה מאוחר מידי.

גנים של אוטיזם

כתבת שאצל הבן שלך יש גן שגרם לאוטיזם.. איזה גן זה ובאיזה בדיקה מגלים אותו? יש לי ילד אוטיסט בן 7[ילד שני] . שניכנסתי להריון עם הילדה השלישית כל הזמן היינו בפחד . עשיתי הרבה בדיקות בזמן ההריון ולא גילו שום דבר. גם בזמן ההריון עם הבן שלי [אוטיסט] לא גילו שום בעיה . איך בעצם מגלים את הגן?

חאשי

New member
תשובה

רגע רגע רגע.... קודם כל זה גן שנמצא אצל האישה זה לא נמצא אצל העובר מה שרשמתי היה שבהריון של הבן שלי הגדול לא התגלה שום דבר. עשינו את כל הבדיקות שנדרשו מבחינת בדיקות גנטיות ודיקור מי שפיר. אנחנו כהורים ראינו לקראת גיל שנה שהילד לא מגיב לסובבים אותו וזה כל החיסונים שהוא קיבל הוא עבר בסדר גמור, אפילו חום לא היה לו . היות ולא התגלה שום בעייה בחיסונים והוא הגיב טוב מאוד לחיסונים ולא כפי שציין האבא של הילד שהבן שלו שילשל וכד' אני בטוחה שזה לא קשור לחיסון ה MMR. אומרים שיש גן שנמצא אצל האישה שבהריונות הוא לא עובד וזאת הסיבה שיוצא ילד עם בעיה. גם בהריון השני שלי היה לי בבטן עובר עם בעייה והוא הופחת לקראת סוף ההריון שלי (היו לי תאומים). אני לא יודעת באיזה גן מדובר שכן לא חשבתי לנכון לבדוק את העניין בגלל סיבה כזאת או אחרת. זה סוג של כרומוזום שלא מתפתח תקין במהלך ההריון בהתחלה.

JacobSk

New member
אפשר לישול מי אומר את זה?

אני מתקבן על הגן הספציפי שאת סיפרת אליו. אם אפשר מקור מידה. ועוד דבר . אנני אומר שכל הילדים נפגעו מMMR. בנקודה הזאת אני בהחלת מסקים עם תמי.

חאשי

New member
תשובה

סליחה שאני מעירה את תשומת לבך. זה מה שאני עברתי בתקופות ההריון שלי, ואתה ולא אף אחד אחר יכול לשלול את זה. אם הבן שלך נפגע מהחיסון אז זה מה שפגע בו. הבן שלי נפגע ממשהו אחר וזהו. לגבי השלשול זה מה שהבנתי כאחת התגובות הלא רצויות בחיסון שהבן שלך עבר אך אם זה לא קשור אז סליחה שטעיתי. ואני שמחה שאתה מסכים עם תמי שיהיה לך יום טוב.

JacobSk

New member
תבני אותי נכון

את מספרת על איזו שהיא בעיה גנטית שעד היום לא מצו שום קשר בן גנים ספציפים לאוטיזם. ס"כ רציתי לדעת מקור מידה. אבל ממשה הבנתי מדברך שזאת הייתה החלתה רופאים באותו מכון גנטי. לא ברור לי על מה החלתה הזאת הייתה מבוססת. אני מקיר הרבה משפחות שיש להם מאחורי ילד אוטיסת ילדים בראיים וגם משפחות רק עם ילדים אוטיסטים.הם גם עברו כל מיני בדיקות ולא מצו שם כלום.עז פשוט רציתי להבין על מה מידה מבוסס.כי לפי דעתי זה די חשוב.

חאשי

New member
תשובה

אוקי. אני שוב מבקשת לציין שהמקרה קרה לפני כ- 5 שנים אני כבר לא זוכרת מה העלו בבדיקות. אני בטוחה שאם זה היה משהו מאוד חשוב מבחינה מחקרית כבר הייתי היום בחקר חשוב מאוד. בגלל ההסטוריה שעברתי עם הבכור שלי שהוא ילד PDD ועם 2 הריונות כושלים אם הרופאים בבית החולים חשבו שגופי מייצר משהו שגורם לעוברים שלי לא להתפתח כראוי, אז כנראה שהיה משהו. לא ממש מתייחסת לזה כרגע היות וזה כבר עבר ואחרי הסבל הגדול שעברתי במהלך ההריון הזה שיהיה לי, לא היה לי ראש להכנס לעומק העניין ולחקור מה הגוף שלי מייצר ומה לא. מההריון הנוכחי יצא לי ילד מקסים ובריא ואני גם לא רוצה להכנס ולחפור אחורה על מה שעברתי ומי בדק אותי ולמה, מספיק לי עברתי את זה כבר זהו. אני לא חושבת שיש קשר במישורין או בעקיפין לבעייה של האוטזים על מה שעברתי בהריונות. אני מאמינה כך היות וכל הבדיקות הראו שיש לי הריונות כושלים וקישרתי את הנושא להסטוריה הרפואית שלי. זהו, תודה ושבת שלום, אני מצטערת שכל מילה שאני רושמת מתפרשת לכם בצורה כזו או אחרת לתגלית. זה לא.

JacobSk

New member
את לא הבנת בן שלי לא שלשל אחרי חיסון

הוא עבר אז החיסון בלי סיבוחים רק חודשיים אחרי חיסון התחלנו לירות סימני בעיות. הוא שלשל אחרי תכשיר גומיופטי MMR וזה דווקה היה לטובתו כחה גוף ניקה את אצמו מחומר ראיל של חיסון שנישר בגוף.

למעלה