שידור חוזר: מישהו/הם רוכב/ים בלילה

shl17

New member
ספר לנו מיקי

איפה שבילי האש שאתה יורד במהירות בליליה ואיפה אלו שאתה עולה העם ישמח!!!!

המדווש

New member
מי שיש לו סבל יכול להוסיף סוללת

קוביה נטענת שיש לה מספר לא קטן של שעות שימוש ולטעון אותה בבית לאחר הרכיבה. ישנה אף דרך להרכיב את הסוללה על הטפסים של בקבוק השתיה . לדעתי ברכיבות מסוג כזה על המוביל להיות עם התאורה החזקה ביותר. פנס קטן לכיוון השביל בהחלט שכל פנס אופניים מתאים אך שיהיה מורכב על השילדה מופנה למטה לשביל. ופנס עם אלומה רחבה ואלומת אור למרחק שיהיה מותקן על הכידון.

Nadav Fix

New member
אשמח להצטרף גם

גם אני נדבקתי בחידק רכיבת לילה לאחר הרכיבה עם אלונה .. יש לי פנס הלוגן של MONGOOSE זול יחסי אבל בעוצמה מספיקה לרכיבת לילה. אשמח לקבל הודעה על התארגנות .

פנסי ההלוגן שנצמדים לכידון

עם סוללות AA שנמצאות בגוף הפנס בפירוש אינם מספיקים לרכיבת שטח "אמיתית" בלילה. פשוט אין להם מספיק אור. השנה יצאו כמה פנסים כאלו שפועלים על 3-5 נורות "לדים" אבל אני בספק אם הפנסים האלו מאירים מספיק רחוק. פנסים אלו מתאימים בתור פנס לעיר, בעיקר כדי שיראו את הרוכב או בתור פנס "חילוץ" להתגלגלות איטית למקום מבטחים במקרה של כשל במערכת התאורה.

XCrider

New member
הם כנראה גם לא מפזרים את האור מספיק

לצורך ראייה היקפית, שחיונית למסלולי שטח רצינית. אבל לשבילים רחבים אולי זה מספיק (בקושי?).

Nadav Fix

New member
כן זה פנס לכידון עם מנורת הלוגן

4 סוללות AA נטענות עם נורה 4.8V 0.5A עלומת אור למרחק של כ-10 מ' זה לא מספיק לרכיבה מהירה אבל לרכיבה מתונה זה מספיק.

Nadav Fix

New member
אולי כזה פנס 2,000,000 לוקס

לחבר לכידון עולה 350 ש"ח נטען עם סוללה לד אסיד 4AH

רֶשֶף

New member
אפשר גם להרים פצצות תאורה ../images/Emo3.gif

חביירים, זה לא שאני איזה נציג מתלהם של "התנועה הירוקה למען שימור איכות הטבע וטיזי" או משהו, אבל... לא נסחפנו קצת? בלהט הנהנתנות האנושית אנחנו שוכחים, שאנחנו לא הדיירים היחידים על הכדור הזה. אנחנו לא רוצים חלילה וחס לגרום לאיזה שועל מסכן לאימפוטנציה, עכבות והרטבה בלילה רק בגלל שפרצנו בצווחות אינדיניות לתחום המחיה שלו עם תאורה של מגרש כדורגל מגובה בסוללה גרעינית והפרענו לו באמצע הסקס. לא צריכים להאיר את חצי הכדור המערבי בכדי לעשות רכיבת לילה. תאורה מינימלית. 5 מטר לפנים. מומלץ על הראש, כך שאפשר להאיר ולסרוק לכל כיוון (וגם בזמן תיקונים). רכיבה איטית, זהירה ושקטה. ואם רואים שני זוגות עיניים זרחניות (אחד מעל השני) מפנים את האור לצד השני ומתפנים מהאיזור בשקט. סביר להניח שזה השועל, ההוא...
בחיאת! קצת התחשבות בטבע.

לא מומלץ לרכוב רק עם תאורת קסדה

כי היא מקשה על הערכת העומק של תוואי השטח הרכבת המתקן שלך על הכידון תיתן תוצאות טובות יותר ברכיבה מהירה

רֶשֶף

New member
נו, בחיי ../images/Emo6.gif

אני קורא ל"רכיבה איטית, זהירה ושקטה" והוא עונה לי על "תוצאות טובות יותר ברכיבה מהירה" דבר אל עצים ואל הבולדרים.

XCrider

New member
אתה בטוח ששתי העיניים הזרחניות

זה השועל???... (רמז: ראה את ההודעה למעלה של הרשטיק...
)

Nadav Fix

New member
מרוב התלהבות כמעט הבאתי את

הקסנון מהצבא זה שעושה שביל לתוך השמים... טוב אני לא מביא אבל תארגנו משהו ושכל אחד יביא מה שיש לו ונלמד כבר בשטח מה מתאים לנו.

המדווש

New member
ישנם פנסי ג'יפים שניתן להוסיף להם

תפס לכידון. זהוא פנס שיכול להסתובב על ציר סופר חשוב בשטח שזקוקים לסובב את הפנס בכדי לראות כניסות ויציאות לשבילים יש לו תאורת פרוג'יקטור חזקה מאוד עובד על 12 וולט. ניתן להוסיף סוללת קוביה על הסבל ואז יש יופי של אור לכל כיוון כי הפנס מסתובב על ציר.

medvedev

New member
../images/Emo123.gifהפורום, לאן ?!?

כמי שמבקר מדי פעם בפורום אני מוצא עצמי מתמודד עם בדיחות ושיגועים של אינפנטילים (ולא ונטילים) שעוסקים במגוון ה-XC XTR ועוד כל מני ZT turbo האם זה הפורום לטיולי אופנים בו ממליצים על מסלולים, טיפים על מקום לרכב (ואגב פורצים לרכבים בזמן שאנו מפדלים) מפות שבילים וחברים לרכיבה ? !? אם כן, אז תפסיקו למלא את המסך שלי במושגי צבא ושיפצורים, ותתחילו לכתוב בשכל, אחרת יש מקום לפורום אחר, אפילו חשבתי על שם "שיפצורים ודאחקות למתלהבים"? מה דעתכם? ואתה, מנהל הפורום, קרא את המכתב בכובד ראש

רֶשֶף

New member
נו, ותראה מה כתוב לך היום בהורוסקופ

"התקשורת שלכם מודגשת היום במיוחד, וכדאי להשקיע במלים, במחוות פעוטות, ובכל מה שעוזר לפתוח את הלב". לתשומת לבך.

למעלה