שידור ישיר של נג"ש גברים ב-TVE

ביורו תקלה טכנית - יש אחרים

צרפת (146 בתבל) משדרים כבר כמה דקות. לדברי נציגי שירות בתבל התקלה ממוקד השירות באנגליה . יש גם בעיות שידור של המרוץ בערוצים אחרים.

נראה שהכל תלוי באולריך...

יהיה טוב כמו שהוא יכול - ינצח ימצא דרך להפסיד (לפעמים נראה לי שהוא הגרסה האופניימית של שמעון "אני לוזר?" פרס) - יפסיד כרגיל.

אני לא יודע, אם זה תלוי רק...

באולריך. בנוסף אליו יש עוד כמה שענים מצויינים פה (גונצ'אר, רוג'רס, המילטון, בודרוגי, ריש וכמובן הרוכב שאני הכי הייתי רוצה שינצח אקימוב. בכל מקרה בפעם האחרונה העונה, אני מהמר על אולריך לזהב
.

הימורים על הזמן של מנצח

כרגע קריסטוב האוקראיני ירד מהשעה. כמה יעשה המנצח? ההימור שלי בין 57 ל-57 וחצי דקות.

izharn

New member
שמתם לב מה יש

לבובי גוליש (ככה כותבים?) מתחת לחולצה? ניראה כאילו הוא הכניס את החולצה הארוכה מהחימום מתחת לחולצה

זה קמלבק

הנבחרת האמריקאית בנג"ש השתמשה בזה כבר לפני 12 שנים. הם גילו באיזה מחקר שזה משפר ביצועים בגלל שהגוף מתקרר וזה עוזרת לארודינמיות.

yossi113

New member
מה נראה לכם?

אולריך באמת חלש - או שזו טאקטיקה שלו כדי להוריד את הקצב של אקי, ולהגביר בסוף?

נדע ברבע האחרון

כדאי לזכור כי הוא סגר על מילר כמה שניות בק"מ אחד באליפות העולם של 2001 וכך גם על קנסלרה בנג"ש האחרון של הטור הדווצרי. מכאן אולריך לא נראה חד אבל כבר קרה לי שאמרתי על אולריך, ברבע ראשון של נג"ש, שהוא נראה אדיש וברבע האחרון של הנג"ש הוא פתאום הפעיל מבער שנשמר. מזג האוויר חם ויש רוכבים ששילמו מחיר על פתיחה מהירה. בכל מקרה איקימוב מדהים.

הוא אמנם לא יהיה על הפודיום...

אבל נראה לי שהיה קצת מוקדם לקבור את סנטי בוטרו. הוא רוכב לא רע היום. הרבע השני שלו היה יותר מהיר מהראשון שלו.

תסתכלו טוב טוב על הקסטה...

הקדמית של בובי ג'וליק, היא אליפטית. הוא אולי הרוכב היחידי שרוכב בנג"ש על קסטה כזו, שנה שעברה בהמילטון הוא גם רכב עם קסטה כזו.

asaf me

New member
עוד פעם הגרמני השמן העצלן הורס לי

את משחק הפנטזיה.
. אולריך מה יהיה כל הזמן תהרוס לי.

natyh

New member
מנחוס אחר

אולי של טי מובייל ??? די ברור שזו לא העונה שלו ובעונה הבאה הוא נשאר שם אז גם לא היא . ועוד שנתיים נראה . נתי

מישהוא חושב שאפשר לסגור דקה ...

ב- 12 ק"מ? זה 5 שניות לק"מ. הנג"ש האולימפי של אתונה הוא אחד מהנגש"ים המרתקים שאני זוכר. גם בלי אולריך בתמונת המדליות....

yossi113

New member
איזו תוצאה יפה לסנטי!

תקנו אותי, אבל סנטי הוא לא שען.

למעלה