שידור ישיר של נג"ש גברים ב-TVE

yossi113

New member
רק רגע, הוא לא היה גם מלך ההרים?

משום מה מלך ההרים לא מתחרז לי עם שענות... תודה על התיקון בכ"א.

plato1

New member
יחסי העברה מטורפים...

Serguei Gonchar (Ukraine) sets off in his 68x10 איך הוא מצליח לסובב את זה בכלל???

yossi113

New member
סחטיין על המילטון ה- ../images/Emo47.gif

מגיע לו אחרי כל האכזבות! וגם שאפו לאקי בן ה-38. הישג לא פחות מרשים - בעיני - מזה של המילטון!

חבל שאי אפשר לתת מדליית זהב ...

לשני רוכבים, להמילטון ולאקי. אקי פשוט ענק, הוא אגדה על שני גלגלים. והמילטון, סוף סוף הנאחס עזב אותו, והוא הראה איזה רוכב מדהים הוא. מרוץ מדהים, אחד המרתקים שראיתי, חבל רק שאין צופים ואין אווירה. אבל בכל מקרה זה היה מרוץ שיהיה קשה לשכוח.

בועז אני מבטיח ל שאולריך ישכח את זה

מהר מאוד. אגב...ראית את תנועת היד שהוא עשה על קו הסיום? לדעתי היא קשורה אלייך, יש שמועה שהוא מחפש אותך...

היחידי שיאן אולריך יכול לבוא...

אליו בטענות, זה האדון יאן אולריך. אם לאולריך היה ליד הכישרון, את יכולת ההתמדה, הרצינות והמקצוענות של אקימוב, אז היום הוא כבר מזמן היה עובר את אדי מרקס. והנאחס שלי לא היה משפיע עליו.

כל הכבוד להמילטון

דיברו על רוח כפקטור במרוץ. המילטון הוא ממש רבע עוף, אז מה בדיוק הרוח עושה? הוא רשום כמשתתף אפשרי בוואלטה. זה יכול להוסיף ענין למירוץ. הוא ווינו זה בהחלט רמה עולמית ויכול להוסיף רמה למרוץ שמתבסס על הכוכבים הספרדים. חבל שהוא לא משתתף בציריך.

כן הוא גם היה מלך ההרים בטור

בשנת 2000. המעניין הוא שכמעט כל רוכבי קלמה הפכו לשענים מעולים ממטפסים טהורים במהלך של שנה וחצי שלאחר מלך ההרים של בוטרו (בוטרו היה מלך ההרים עוד שרכב בקלמה).

חוץ מסביליה...

אם הוא היה רק טיפה יותר טוב בנג"ש ב-2001, הוא כנראה לא היה מפסיד את הוואלטה ביום האחרון.

yossi113

New member
אם כך - הרי שהוא בזבוז טהור

כיוון שאם אני לא טועה - מעטים הרוכבים שניחנו בשני הכשרונות (לאנס, אולריך, וינו, המילטון ו...) - ומשום מה סנטי מעולם לא איים על הדירוג הכללי בטור (אם זכרוני אינו מטעה אותי).

יוסי זה בעיה להגיד שסנטי הוא...

בזבוז טהור. הנפילה שלו מהרגע שהוא זכה בתואר העולמי בזולדר, קשורה לבעיה רפואית חמורה. בוטרו כבר שנתיים עם בעיות רפואיות, בעיות מסתוריות של וירוס כלשהו (אני ממש לא ממציא סיפור) שפגע בו קשה במערכת העיכול. שנה שעברה הוא היה מושבת לגמרי, וגם הוא לא ב-100% בריא. אני מקווה שהתצוגה היום היא רמז לחזרה אפשרית לכושר, לקראת אליפות העולם בורונה.

yossi113

New member
אינשאללה - הוא מתכונן להתחרות בוואל

טה? דרך אגב - יש כבר רשימת משתתפים?

../images/Emo41.gifמשחק הפנטזיה האולימפי../images/Emo41.gif

שני רוכבים הצליחו להביא היום נקודות ל-4 קבוצות. טיילר המילטון נבחר על ידי: עינת ארגון, ירדן רוטשטיין ואיציק אייזנברג. ואן מורסל נבחרה ע"י חנן סלע. דרוג (לפי זמן הרשמה): 1) ירדן רוטשטיין 1000 נקודות 2) בועז שחר 500 נקודות 3) אסף מנשה 500 נקודות 4) ערן רייזנר 500 נקודות 5) אביב שור 500 נקודות 6) עינת ארגון 500 נקודות 7) אודי טל 500 נקודות 8) מוטי בן עטיה 500 נקודות 9) רותם זינגר 500 נקודות 10) עידו מזור 300 נקודות תבדקו שאין טעויות...

natyh

New member
שיפור גדול

ליכולתו של בוטירו , אם כי הוא עצמו מהתנועה שעשה על קו הסיום לא מרוצה . הבעיה שלו היא כזו שאינו מספר , אך ייתכן מאד שהוא אינו כשיר עדיין . אם כי הוא משתפר כל הזמן . לדעתי החלמה מבעיה כזו לוקחת יותר משנה , ועוד שנה לבנית הגוף מחדש . אם יגיע לוולטה נדע מה מצבו , להערכתי נראה לי שהוא יוצא מזה . נתי

למעלה