שיהיה בהצלחה.....!!!

MiToOsH

New member
שיהיה בהצלחה.....!!!

בתור אחת שממש אוהבת רוק ישראלי (אביב גפן, היהודים, כנסיית השכל וכדומה), אני חושבת שזה אחלה רעיון לפתוח פורום על אביב גפן...! והלוואי שאנשים יעשו פורומים על שאר הלהקות הטובות בארץ שלנו...! ושוב- בהצלחה, עמיתו´ש.

yellow cheese

New member
עמית יקירתי!

תודה רבה על העידוד וההצלחה.... אני מאוד מקווה שיהיה פה טוב.. שנעשה חיים ונדבר על הכל! אגב: נעים מאוד-אני שירלי מנהלת הפורום! שלך תמיד, שירלוש~

חחחחחחחחחחחחחחח עמיתו´שש.....

הופה את מי אני רואה פהההה...
יוסי עדן המלך <--------- לא להגיד על זה כלום כי לנשמה המתוקה שלי (שירלי!!!!) זה לא מפריע!!!!!!!!!!!

MiToOsH

New member
אם הוא היה המלך שלי....

כבר מ-ז-מ-ן הייתי בורחת מהארץ....!! בעעעע איך אפשר לאהוב אותו..? עמיתו´ש.. ילדת אור ה

מצידי את יכולה כבר עכשיו לברוח

מהארץ... ב´ואנה איזה מדרובה את באמאמאמאמאא שלי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה זה איך אפשר לאהוב אותו? זה כמו שאני ישאל איך אפשר לאהוב אותך!! (אז זהו שאי אפשר) יאללה תברחי מהארץ מה את חושבת שאת עושה טובות? שאני יגיד שאני לא יכולה בלעדייך? שאני יתאבד? יחתוך וורידים? הא? משהו כזה? מצידי לכי-הכרטיס עליי!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תזהרי ללכלך על יוסי כי אני לא מלכלכת על אביב גפן!!! <----- בגלל שירלי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יאללה ביי יוסי עדן המלך

MiToOsH

New member
אני כבר בשלבי תיכנון....

אני רק מחכה לאחרי הצבא, ואני עוברת לאנגליה... זה בתכנון כבר המווווווווווווווווווווווון זמן, אל תדאגי...

MiToOsH

New member
Yup....!!!

אני מאוווווווווד אוהבת את אביב....!!!! הוא בין האמנים הכי מוכשרים בארץ (בתחום המוזיקה כמובן)..! עמיתו´ש.

yellow cheese

New member
עליסה יקירתי... ../images/Emo20.gif

חני עדן היא חברה שלי בלי קשר לאביב גפן... היא אכן שומעת יוסי עדן וזה לא כזה מפריע לי ... אני אוהבת אותה בגלל מי שהיא ולא בגלל מה שהיא שומעת! מה שיש לה בסטריאו לא אמור להפריע לי! אני אוהבת אותה בזכות האישיות המ-ד-ה-י-מ-ה שלה ולא בזכות הדיסק שהיא הכי אוהבת! לא כל החברות שלי חייבות לאהוב אביב גפן...! "על טעם וריח אין להתווכח".... אני לא יכולה לסבול את יוסי עדן וכל האנשים ששרים כמוהו אבל את חני אני אוהבת!!! מקווה שהבנת קצת מה הולך פה... שלך, ש*י*ר*ל*י

חחחחחחחחח שירלי א-נ-י---מ-ת-ה---ע-ל

י-י-ך------! חולה עלייךךךךךךךךךךךךךךךך-אין כמוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ עליסה....תכף אני יראה לך מה זה "איכס" יא חתולה סיאמית!!! עוד איכס אחד כזה ותראי מה יהיה לך!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בייייייייייי שירלי אני מתה עלייך את כזאת נשמה !!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יוסי עדן המלך

עמיתו´שששששששש

חחחחחחחחח כנראה אני יצטרך לסבול אותך הרבה עד שתטוסי....... ו....את אוהבת את כנסית השכל נכון?!?! אני חושבת שקראתי...שכתבת שאת שומעת ת´מוזיקה שלהם וכל זה...אז הקיצרררררר... בדיוק לפני כמה דקות חזרתי מהופעה של כנסיית השכל ושל הדג הנחש!!!!! לא לא לאאאא....אל תחשבי שאני אוהבת אותם וכל זה....הלכתי כי זה 2 מטר מהבית שלי!!!!!!! זהו.....רק רציתי שתדעי שהייה להם הופעה עכשיו....והיה ח-ר-א יאללה בייייייייי יוסי עדן המלך

MiToOsH

New member
אני מקנאההההה

היחידים שבאו עד עכשיו לאזרו הקריות זה יוסי עדן (אני לא יגיד את מה שאני חושבת, למענך), ריקי גל, ריטה, רמי קליינשטיין ועוד כל מיני כאלה.... אני גם רוצה כנסית השככככללללללללללל!!!!!!!!! ותאמיני לי שהייתי מתחלפת איתך אם היה אפשר עמית.

yellow cheese

New member
אהלן חני יפתי!!!!

אני גם מתהההההההההה עלייך!!!!!! את הכי הכי סיסטרית!!!! בהצלחה עם "זמרי הדיכאון" ..... חחחחחחחחחח סתם סתם..... אני אוהבת אותך והמוזיקה בחייםםםםם לא תפריד ביננו!!!!! "יחד עד שהמוות יפריד ביננו" .... חחחחחחחחח לאבינגגגגגגג יוווווו, שירלושית~*

חחחחחחחחחחח איזה נשמה את באמא שלי..

ח-ו-ל-ה----ע-ל-י-י-ך-! <-------------- וזה סופי!!!!!!! נשמה מתי את בנצרת עילית? יוסי עדן המלך

yellow cheese

New member
מה איבדתי בנצרת? חחח

אני יודעת שאת גרה שם... אבל אין לי איך להגיע....זה סוף העולם אחותי..... אני מקווה שתבואי לבאר שבע...או לתל אביב... לאבינג יו, שירלושית*~

חחחחחחח לא נצרת!!!!!!!!!! נצרת עילי

ת!!!!!!!!!!! אני מבקשתתתתת........נצרת זה של ערבים!!!!! את גרה בבאר שבעעעעע??????. נפגשת עם ליבי???? איך היא? חמודה הא?!?! נפגשתן או לא? יוסי עדן המלך

yellow cheese

New member
סורי....נצרת עילית!

וכן....נפגשתי עם ליבוש! היא מתוקונת! קטנה וקומפקטית!! נפגשנו ב....... (אני יגיד לך באיי סי קיו!) חחחחחחחחחחחחחחחחחח את בטח כבר מבינה!!!!! לאב יוווווו, שירלושית~*

חחחחחחחחח סולחת בקשר לנצרת וכל זה ו

.......אני יודעת שהיא קטנה....היא כזאת נונייי...חמודה!! היא שלחה לי מכתב ותמונה שלה בדואר...היא חמודה חבל"זזזזזז והבנתי.....בקשר לזה שתספרי לי באיי סיי יאללה ביי חולה עלייך תמידדדדדדדדדדדד: חני~עדן~! יוסי עדן הנשמה יוסי עדן המלך

למעלה