שיהיה בהצלחה.....!!!

MiToOsH

New member
סתם שתדעי....

הפועל Love זה סטייטיב וורב.... ואין כזה דבר Loving... סליחה שאני מזכירה בצפר אבל זה מציק לי לראות את זה... עמיתו´ש. (כן חני, אני לומדת אנגלית טוב טוב לקראת הנסיעה....)

עמיתו´ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשבעי לי שיוסי היה בקריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה??????????? איך???????????? מתי?????????? איפה????????. שעה???????????? תאריך?????????. תני פרטים!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לא יכול להיות שהוא הופיע בקריות....שלחתי לו מכתב לפני כמה ימים ואמרתי לו שינסה לסדר איזה הופעה בנצרת עילית ואמרתי לו שהקריות ירושלים רמת גן וכל אלה לא רוצים אותו כמו שאנחנו....נצרת עילית רוצים אותו....הקיצר הוא של לי מכתב ואמרלי לתקשר למשרד שבו מארגנים לו הכל....יעני למשרד שמסדרים לו הופעות וכל זה...התקשרתי והסברתי להם ואמרו לי ש-ב-ק-ר-י-ו-ת הוא לא הופיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!! איזה כלבים שקרנים שימותו היום בשבע אמן!!!!!!!!!!!!! הם שיקרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בטוחה שהוא הופיע שם???????????????????????????? (חסר לי עכשיו שתגידי לי שבקרית ביאליק........) הייתי יכול לבוא יוווווו איזה פוסטי אני!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יאלה זזתי-תגיבי על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בייייי יוסי עדן המלך

MiToOsH

New member
חחחח מצטערת לאכזב....

הוא הופיע בקריון בקרית ביאליק... אבל זה היה דיי מזמן... ואני הייתי באותו זמן בקריון כי זה מאחורי הבצפר שלי והייתי חייבת להיות שם אז באתי לקריון כדי לקחת אוטובוס הבייתה.. והוא לא ריגש אותי מי יודע מה.. חברה שלי הייתה שם והיא היחידה שאני מכירה שהלכה להופעה שלו עמיתו´ש

yellow cheese

New member
אני לא כזו חמורה...אני יודעת!

אני אוהבת להגיד לאבינג יו......~!!!! מה תעשי לי?! תרביצי לי?! חחחחח סתם סתם!! לאב(ינג) יו, שירלושית~*

וואי..אני התכוונתי לפתוח פורום ..

על אביב.. טוב נו לא נורא.. אז נשאר לי לאחל בהצלחה לזאת שהקדימה אותי.. נ.ב מישהו ראה אתמול את אביב בשיחה לילית בערוץ 22? אוהבת דריה

למעלה