עמיתו´ש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תשבעי לי שיוסי היה בקריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה??????????? איך???????????? מתי?????????? איפה????????. שעה???????????? תאריך?????????. תני פרטים!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לא יכול להיות שהוא הופיע בקריות....שלחתי לו מכתב לפני כמה ימים ואמרתי לו שינסה לסדר איזה הופעה בנצרת עילית ואמרתי לו שהקריות ירושלים רמת גן וכל אלה לא רוצים אותו כמו שאנחנו....נצרת עילית רוצים אותו....הקיצר הוא של לי מכתב ואמרלי לתקשר למשרד שבו מארגנים לו הכל....יעני למשרד שמסדרים לו הופעות וכל זה...התקשרתי והסברתי להם ואמרו לי ש-ב-ק-ר-י-ו-ת הוא לא הופיעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!! איזה כלבים שקרנים שימותו היום בשבע אמן!!!!!!!!!!!!! הם שיקרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את בטוחה שהוא הופיע שם???????????????????????????? (חסר לי עכשיו שתגידי לי שבקרית ביאליק........) הייתי יכול לבוא יוווווו איזה פוסטי אני!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יאלה זזתי-תגיבי על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בייייי יוסי עדן המלך