שיהיה לילה טוב להיום חבר'ה!

תקשיבי רגע סאב

קודם כל, סליחה על זה שאני לא אנסה לעודד אותך. גם כי לא פרטת מספיק מה הבעיה וגם כי מנסיוני האישי נדיר שדיבורים עוזרים לדיכאון וודאי שדיבורים באינטרנט הם חסרי תועלת ברובם. הזמן עושה את שלו. וכן סליחה על שאני אנצל את הודעתך להעביר מסר "סמוי". אני רק מקווה שאם את עצובה זה מסיבות שקשורות להפרעות חרדה, אחרת את מוזמנת על פי העמוד הראשי להתלונן בפורום סהר, שם הם מומחים למחשבות אובדניות, והם יוכלו להחליף את החלקים הפגומים, מה שאמנם גורם לחשוב שברמה המסחרית שהם עושים את זה אולי יותר זול כבר לקנות רכב חדש אבל זה נושא אחר. פה לא יהיו משאלות מוות רק הפרעות חרדה. יש להפריד בין דיכאון לחרדה, שכן למרות שהם הולכים יחד בשאר העולם, מערכת הפורומים של תפוז יותר מתקדמת מהעולם.

Sonata Of Tears

New member
חחח סה"ר

לדבר עם קיר זה עוזר יותר אני ממליצה לך על אר"ן ,יש שם אנשים מוסמכים יותר, אר"ן יש להם עזרה טלפונית אבל גם אינטרנטית בצורה פחות המונית (יש להם לפי מה שהבנתי פחות אנשים בעמדות האינטרנט, אבל השירות שלהם מעולה) תנסי אם את מרגישה אני מדי פעם מדברת ..

ToryMaster

New member
תעשו לי טובה

עם כל הכבוד שיש לי לסה"R שבאמת עושים עבודת קודש, לדבר איתם זה לא לדבר, הם גורמים לך לדבר ולהתנקות, אבל הם לא מעודדים. ער"ן אכן יותר טובים, למרו תשלא שמעתי על זה שיש להם עזרה ראשונה בנט, טיר, מה עם פרטים?

Undrer the Sea

New member
מוריד את הכובע

Spoken well and true! תובנה אמיתי יכולה להופיע רק מחוץ לגבולותיה של כל סמכות. רק מי שאוהב אותך יילחם עליך.

subtitles

New member
....... ../images/Emo4.gif ../images/Emo142.gif

אני ממש מרגישה כאילו גרשתם אותי מפה...
"פה לא יהיו משאלות מוות רק הפרעות חרדה" - אני לא חושבת שאתה יכול לומר מפשט כזה, ולקבוע אם זכותי לכתוב כאן או לא. ואני חייבת לחלוק עליך - דיבורים עוזרים מאוד! למעשה זה אחד מהדברים שיותר עוזרים לי.. וכן, גם אם זה דרך האינטרנט. אני לא צריכה לדבר עם שום דורם מוסמך אחר, בשביל זה יש לי את הפסיכאטר. בסך הכל רציתי חיבוק! ועל זה גרשתם אותי

ToryMaster

New member
אפחד לא גירש אותך

סאביף תישארי, דברי, אנחנו רוצים לשמוע

subtitles

New member
תודה בובה..../images/Emo25.gif ../images/Emo142.gif

אבל יכול להיות שבערב, גילה תסכים ותכתוב שזהו אכן לא מקומי..

Undrer the Sea

New member
סאב

"יש להפריד בין דיכאון לחרדה, שכן למרות שהם הולכים יחד בשאר העולם, מערכת הפורומים של תפוז יותר מתקדמת מהעולם" אני לא חושב שהוא התכוון שאת צריכה לקחת את הכאב שלך למקום אחר. אולי אפילו להפך מכך. פה ושם יש אנשים שיקשיבו, בלי חוקים ובלי מגבלות. הייתי רוצה להאמין..... צריך רק למצוא אותם.

ToryMaster

New member
vuo

אני ממש לא מסכימה עם זה שאתה אומר שפה יהיו רק הפרעות חרדה ולא משאלות מוות. אני לא מסכימה שיש להפריד בין דיכאון לחרדה, כי הם מובילים אחד לשני והם חלק אחד מהשני. זה לא פייר לאסור על מישהו מאיתנו לכתוב כאן כשרע לו, בעיקר לא כשהמישהו הזה מרגיש כאן מספיק טוב בשביל להפתח.

זה לא רעיון שלי בכלל

והפניתי אותכם לעמוד הראשי. "חברים יקרים, אני שמחה לראות את התמיכה, העצות והקשרים שנוצרים ביניכם. אני לוקחת לי את הזמן לתרום את חלקי בהוספת מאמרים לפורום כך ששאלות שחוזרות על עצמן, תמצאנה מענה במאמרים הרלוונטים, וזאת בצד התמיכה הרגשית החשובה בדף הפורום. לנוכח רבוי מחשבות אובדניות המובעות פה בפורום, אני רוצה לשוב ולהזכיר שהפורום נועד להתמקדות בהפרעות חרדה. במקרה של מחשבות אובדניים, קיים בקהילות של תפוז פורום שנועד לכך, בשם סה"ר. הקישור לפורום זה מצוי ברשימת הפורמים הנוספים שבדף השער תחת הכותרת "תמיכה נפשית למבוגרים" ו"תמיכה נפשית לצעירים". אתם מוזמנים להביע את רגשותיכם שם." על זה יצאה ממני הביקורת, שראיתי שהסכימו איתי פה. וסליחה סאב ניסיתי להסביר שהביקורת לא כלפייך חס וחלילה כי את נפלאה ומיוחדת ואבוי לנו אם לא תכתבי פה.

../images/Emo61.gif כן נכון...

הכדור הזה התגלגל אלי, המקום שאליו אכן היה צריך להגיע. תנו לי הזדמנות להתארגן עם המחשבות שלי . אכתוב על כך יותר הערב...

subtitles

New member
ממ.. ../images/Emo142.gif

אני ממש לא יודעת מה לעשות עם כל מה שקורה כאן.. אני כל כך משתדלת לתרום לפורום הזה ולהגיב לכל מי שאני יכולה.. ובתמורה לזה אוסרים עלי לכתוב כאן על נושאים מסויימים? אני יכולה לעזור למי שאני רוצה אך לבקש עזרה אני לא יכולה כי אני חורגת מהתחום? אני אישית חושבת שזה מאוד לא הוגן.. ומן הסתם גם מעליב. אני ראיתי בפורום הזה כפורום תמיכה לסובלים מבעיות חרדה.. ואני סובלת מבעיות חרדה נוראיות כבר שנים ומאז החל לי כל הדכאון! אני מבקשת מכאן תמיכה כי כאן יכולים להבין את הסבל והכאב שלי שנובעים מהחרדות הלא פוסקות האלה.. אם את יכולה גילה, באמת תתני תגובה בערב.. כי זה ממש מעציב אותי.

באותו נושא

המאמר שהסתמכתי עליו כשכתבתי שדיכאון וחרדה הולכים יחד, מאמר חשוב לדעתי. סאב, בקשת סליחה היא פחות מדי בשביל זה שפגעתי בך, ובכל זאת זה מה שאני יכול לעשות. אז אנא סלחי לי.
אני מצידי אשמח אם תמשיכי לכתוב על כל מה שבא לך, גם על מזג האוויר. ו
- בעיתון כל העיר הירושלמי השבת הופיע הודעה בערך בסגנון הזה: כולנו חרדים אם הפרעות חרדה תופסות חלק נכבד מחייך, משהו עם קבוצת תמיכה או משהו כזה, 5000848 למעוניינים.

subtitles

New member
ממ.. ../images/Emo142.gif

אני שמחה שבאמת הפריע לך שנפגעתי.. ושהצעת את סליחתך. זה באמת חשוב לי. הבנתי על מה הסתמכת כשכתבת את דבריך, ובאמת עכשיו תגובתה של גילה מעניינת אותי. אני רק רוצה להבין.. מה רצית שיקרה? האם אתה באמת רוצה שיהיה כאן סדר ומשמעת וימחקו כאן הודעות שטיפה חורגות מנושא החרדה? האם התכוונת שאני לא אמורה לשתף כאן את רגשותי, או את הסיבה לסמיילי העצוב? אני מבינה איכשהו את מה שכתבת.. אך לא מבינה לאן זה היה אמור להוביל לדעתך.

כוונתי הייתה

כמו שגילה הבינה, להראות את דעתי שהיא התנגדות למה שנכתב בעמוד הראשי כפי שציינתי מהתחלה, ולהראות עד כמה אבסורדי הוא מצב בו אסור לכתוב כאן הודעות כאלו. הקצנתי בכוונה כדי להראות את האבסורד. לכן לא התכוונתי למה שאמרתי ממש, אלא להפך, להראות כמה שזה לא הגיוני, חשבתי שתביני זאת ומכיוון שלא הבנת ונפגעת הרי שהתנצלתי.

subtitles

New member
אהה הבנתי.. ../images/Emo142.gif

אוקי... אז עכשיו נשמע מה יש לגילה להגיד בעניין

למעלה