שיהיה לילה טוב להיום חבר'ה!

bilitis

New member
סאבילה יקרה ואהובה שלנו../images/Emo25.gif|נשי

סאבילה יקרה סאבילה אהובה את לא הולכת לשום מקום!!!!! מדוע? תשאלי,כי אוהבים אותך! למה?תקשי,כי את טובה אמיתית כנה חמה תומכת ,וזאת למרות שגם לך קשה! ועוד איך! אם חטאנו לך,אנא סילחי,אין אנו יודעים את אשר אנו עושים..... סאבילה,הדמעות שלך מזככות אותי,עדין כואב לי אבל פחות,אם הייתי יכול הייתי מחבק אותך כי את טהורה וברה וחפה מכל רבב ומתום! סאבילה,עם ידי אלה הבלות מזוקן אני מנגב את דימעותיך,אני עומס על גבנונית גבי את כל משא יגונך,ואני יודע,ברמת ביטחון עליונה שכל חברי הפורום ,ממש כולם אוהבים ומעריצים אותך. את נישארת עימנו סאבי כאן בפורום-כי את ממש את הינך ליבת הפורום באהבה אין די-לה ביליטיס

subtitles

New member
חח חמוד אתה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo142.gif

הנה צדקת, כרגע אני מחייכת וכנראה שהיום החל להאיר לי
תודה לך.. באמת.. זה ממש מחזק אותי. אני תמיד מרגישה שאני נורא משתדלת בעולם הזה.. אבל לעולם לא יעריכו אותי, כי פשוט יש לי שם של גרועה בכל העולם.. אז באמת תודה
אני לא מתכוונת להיעלם מכאן כל כך מהר.. כי אני אוהבת את הפורום ואת האנשים בו.. אבל לרגע באמת נבהלתי. אני שונאת להצטרף למסגרות חדשות שכן אני חוששת להרגיש כל כך לא רצויה, וכתוצאה מכך עוווד יותר לשנא את עצמי. אבל איכשהו, משום מה, אני תמיד אחפש רמזים להיותי אכן לא רצויה.. אז אולי קצת לקחתי קשה.. ואולי לא.. אני מתנצלת אם זה עיצבן מישהו. פשוט רציתי חיבוק וחשבתי ששוב פעם מאכזבים אותי ופשוט מעיפים אותי, דווקא כשאני הכי זקוקה לעזרה. אוי החיים קשים!
אותך ביליטיס יקר!

Sonata Of Tears

New member
אני חושבת שמה שגילה התקוונה אליו

הוא לכך שלאנשים שמעוניינים לפרוק את הבעיות שלהם ואת הרגעים הקשים באמת היותר אובדניים שילכו לפורומים של סה"ר , כי שם הפורום דיי נוגע לכל אדם שיש לו דכאון (ולא רק דכאון שמצריך כדורים) אלה לכל בעיה יום יומית , והפורום יותר מתאים לאנשים עם חרדות קצת יותר מאסיביות מאשר דברים יום יומיים ( ואני אומרת את זה לא בכוונה לפגוע אלה בכוונה להסביר משהו ,שהרי גם אנשים שסובלים מחרדות סובלים מאותם חרדות יום יומיות ,רק שהן לא באות להם כי החבר זרק אותם ,או הם כיבלו ציון רע בתעודה).

טוב, הגעתי.

סאבי- את לא הולכת לשום מקום מותק! חסר לך...
סונטה- אני מאמצת אותך כדוברת הרשמית שלי...
אני מבינה שזה נושא טעון ובעייתי. אני מבינה אותך היטב סאב, שאפשר לראות בבקשה שלי שהודעות שיש בהן רצונות אובדניים יופנו לפורום המיועד לכך, סוג של דחייה וחוסר רצון לשמוע או לקבל את האדם עם כל המכלול שבו. יחד עם זאת אני חייבת לומר שוב, שהפורום הזה מיועד לעסוק בהפרעות חרדה ולעזור לאנשים בהתמודדותם עם הפרעות אלו. אם אצטרך להתמודד עם חלקים אובדניים שמובעים בפורום, זה יבוא על חשבון ההתמקדות בהפרעות החרדה ובאנשים הסובלים מהם. אני יודעת שיש אנשים שמצאו בפורום הזה בית וחברים, וזה משמח אותי. הפורום הזה הוא שלכם לא פחות משלי. אני רוצה לחשוב שיש פה מקום להביע את כל מגוון הרגשות, גם החרדות, גם הדכאון והייאוש אבל מחשבות אובדניות דורשות התיחסות מיוחדת ויוצרות מצב חרום שכמנהלת פורום, אינני ערוכה להתמודד איתם באותה מידה כמו הפורום של סהר המיועד והערוך לכך ויש לו את הכלים להתמודדות עם מצב חרום שכזה. אני מקווה שהבהרתי את עצמי היטב ושהדברים יתקבלו בהבנה.

subtitles

New member
תודה על התגובה.. ../images/Emo142.gif

זה בהחלט נושא טעון.. ותודה לך על החיבוק
אני לא יודעת מה לחשוב בדיוק על מה שכתבת.. אני מבינה שאינך ערוכה למקרים אובדניים, שכן זהו אינו נושא הפורום.. אך לטעמי זה ממש מגביל בכתיבה, לפחות שלי. מה הכוונה להודעות אובדניות? האם גם על חתכים אסור לדבר? אם אני אומרת שאני רוצה למות זאת הודעה אובדנית? כי אני אישית רואה בזה כקריאה לעזרה לאדם שיבין אותי - ואתם מבינים אותי, מבחינת החרדות. מקובל עלי בהחלט שלהודעות כמו מכתבי התאבדות זהו אינו המקום, אני מסכימה לכך במאת האחוזים. אך אינני מבינה היכן הגבול..

אני מבינה שזו קריאה לעזרה

אולי זו ההזדמנות לחפש כל אחד לעצמו את הגבול ולבדוק איך הוא רגיל להראות שכואב לו ולבקש עזרה. אפשר לקרוא לעזרה בדרכים שונות. "רע לי כל כך שבא לי למות" יכול להיות בטוי של כאב ויאוש גם מבלי שיש כוונה אמיתית להתאבד, ואז כדאי להבהיר שאין כוונה כזו. אחרת, מדובר במצב חרום שדוחק את העסוק בכל דבר אחר הצידה ומהבחינה הזו זה לא הוגן כלפי משתתפים שרוצים להעזר בפורום בנושאים אחרים. אני חייבת להעיר סאב על האופן בו הבעת את הרגשות שלך. זה מעורר בי הערכה עמוקה מאד. היטבת להעביר את הכאב והפגיעה ותחושת הנדוי, בלי לכעוס ואני מרגישה שעשית זאת בכנות אמיתית שמעוררת בי כבוד רב . אני חושבת שאפשר ללמוד ממך איך להביע רגשות קשים והנה- בלי לאיים בחתכים. מה תגידי על זה?

Undrer the Sea

New member
סליחה

על זה שאני מתערב, אבל מה שאת בעצם עושה, זה לשים גבולות לכאב. את זה מותר לבטא, את זה אסור, ככה מותר, וככה זה לא בסדר. ואז הבנאדם מתבלבל, לא יודע מה בעצם הוא רצה לומר, נסגר. מרגיש שלא יקבלו אותו כמו שהוא, בלי מגבלות הנימוס, בלי הצורך להתחשב ברגשות של אנשים שהכאב שלו אולי פוגע ברגישות שלהם. אני תוהה אם זה נכון.....

Undrer the Sea

New member
אני זוכר

איך במשך שנים חיפשתי עזרה. פניתי לכל מיני מטפלים, אין לי כוח למנות את כולם, את כל השיטות והגישות. ובכול מקום אמרו לי - זה מותר, אבל זה אסור. פעם צעקתי מתוך כאב עמוק, ומשהו בפנים השתחרר. אבל זה הלחיץ את המטפל שלי, והוא אמר לי שאסור. הוא ניסח את זה בצורה כל כך מעורפלת וחמקנית, אבל הרעיון היה ברור. אז הלכתי. וזה רק המשיך לחזור על עצמו, במשך שנים. למה, למה?

ואני רוצה להראות את הצד השני....

שאני לא חושבת שהיא אומרת אסור אלא מותר להרגיש מותר לבטא אבל חשוב להבהיר לסביבה שזה שמרגיש וזה שרוצים לא אומר שכרגע אני הולכת לעשות את זה כי לפעמים יש פער גדול בין מרגיש לבין מה שאני הולכת לעשות אז אולי אנשים מרגישים שהם רוצים למות מרגישים שהם לא יכולים לשרוד מרגישים ששם יהיה יותר טוב אבל הם לא מתכוונים לעשות את זה או מתכוונים אבל לא מבצעים וחשוב להבהיר את זה כי זה לא פאייר כלפי הצד השני לא להגיד לצד השני שאני רק חושבת רק מרגישה שאני רק רוצה אבל אני לא מבצעת כי כשמישהו מדבר על זה ועומד לבצע חשוב ש הסביבה תיהיה רגישה וערנית כפול כמה מאשר אדם שמרגיש ושאנחנו אנשי הפורום נדע מתי צריך לפעול כדי להציל ומתי צריך לפעול כדי לעודד ולתמוך ולתת יד זאת דעתי בכל אופן ולגבי המטפלים יש כל מיני מטפלים טובים ומתאימים יותר לזה או לאחר אני חושבת שכל אדם מוצא לו את המטפל המתאים לו והארה אל תיקח את זה אישית או משהו רק מלקרוא אני לא מכירה אותך אם יש בעיות עם המטפל וקשיים חשוב קודם לדבר עליהם ואחר כך להחליט אם נכון או לא נכון לעזוב את הטיפול כי לפעמים אנחנו במקום כל כך רגיש ורואים דברים ומפרשים אותם ולא תמיד הם תואמים למה שהצד השני אמר אלא אנחנו מפרשים אותם בהתאם לחיים שלנו אז חשוב לדבר לדבר לדבר כי אם לא נדבר אף פעם לא נדע באמת מה היה המסר מהצד השני ואני כן חושבת שמותר להרגיש ומותר לבטא את הרגשות האלה אבל שוב חשוב להבהיר אם אלו עומדים כרגע בגדר רגש או בגדר ביצוע כי הצד השני לא יכול לקחת את הסיכון וצריך לעשות הכל על מנת למנוע את זה ולעזור שיהיה יום טוב

כל מגוון הרגשות

כל מגוון הרגשות הם לגיטמיים. כשנכנס איום בהתאבדות- זה משחק אחר שדורש התיחסות אחרת. כמו שכל הדעות מקובלות בדמוקרטיה למעט אלו המאיימות על עצם קיומה של הדמוקרטיה עצמה. אני סומכת עליכם שתמשיכו להביע פה כל מה שבא לכם, אבל מפנה את תשומת לבכם למגבלות של פורום הפרעות החרדה לתת התיחסות הולמת למצבי חרום שמעורב בהם פקוח נפש.

subtitles

New member
גילה ../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

מתנצלת על התגובה המאוחרת, אך היו לי כמה ימים מסובכים.. הפיסקה האחרונה נגעה לליבי גילה
תודה לך.. ההודעות שלך גורמות לי לחייך בכל פעם.. באמת עשיתי את זה ללא איומים מפחידים.. כל הכבוד לי
בקשר לחלק הראשון וגם להמשך השרשור - הבנתי והפנמתי.

למעלה