שיהיה לכולם יום נפלא!!

RomiVais

New member
שיהיה לכולם יום נפלא!! ../images/Emo42.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

RomiVais

New member
אנשים יקרים - מה שלומכם?? ../images/Emo12.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo8.gif

כולנו מאוד שקטים בזמן האחרון, מה קורה?? הכל בסדר?? מקווה שרק ענייני השיגרה מרחיקים אותכם קצת, ולא דברים אחרים, אז בהזדמנות ראשונה: להתפקד כולם!! מתגעגעת אליכם פה!!
בינתיים, שיהיה לכם יום נפלא,
רומי

ODED99AA

New member
תמיד רציתי

להיות ראשון במפקד אוכלוסין אז הנה קיבלתי תצ´אנס שלי 1 במפקד האוכלוסין

RomiVais

New member
עודדוש ../images/Emo24.gif

כמו לכל דבר - תמיד יש פעם ראשונה - גם להיות ראשון במפקד אוכלוסין!!
אני שמחה שהצלחתי להגשים לך חלום
אז מה שלומך? איך המרגש? שיהיה לך יום מקסים, רומי

אורית...2

New member
../images/Emo127.gif מספר 2 ../images/Emo123.gif ../images/Emo6.gif

זה בסדר שאני מספר 2 ??? איזה אייקונים חמודים הוסיפו...יש אחד במיוחד לסיאמית
אחרי ההתפקדות...הידיד שלי מגיע לארץ בסוף החודש, אז תתחילו לרשום שאלות שאתם רוצים שאני אשאל אותו
ורומי הוא ב"מקור" מאקוודור, עכשיו הוא במקסיקו, מקבל איזה פרס,ואחר כך הוא יבוא לפה, לסידרת הרצאות. (בחור (פרופסור) עם "ראש" שפה "זרקו" אותו ממכון וויצמן בגלל שאין מספיק תקנים... עושה שם ממש חייל...מביאים אותו לארץ להעביר הרצאות ?! (למה זרקתם אותו???)) אז שנעשה רשימת שאלות...נפרדת מההתפקדות שלך ? רומי את המנהלת !
אז תחליטי, ביי

RomiVais

New member
אורית יקרה ../images/Emo24.gif

זה מצויין שאת מספר 2......
והאייקונים באמת חמודים!!
לגבי ידיד שלך, תרגישי בנוח לפרסם בפורום כשהוא יגיע ולרכז שאלות. אבוי לך שאת בכלל מבקשת רשות. הפורום הזה הוא של כולכם ואני רוצה שתרגישו כמו בבית, אין צורך לבקש ממני אישור לכלום - יש לך חופש פעולה מלא!!
אז בכיף, נרכז שאלות, של כל מי שרק ירצה לשאול... ונקווה שיהיה לו זמן להשיב. תודה רבה מראש... שיהיה לך בינתיים ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
ובכלל אני אוהבת כלבים... ../images/Emo107.gif

לילה טוב לכולם, סגרתי ת´יום!
אה!!! ראיתם שיש פה את קספר הרוח הידידותי????
איך אהבתי אותו כשהייתי קטנה.... האחין שלי יודע לחכות אותו נורא טוב איך שהוא אומר: "סילחו לי..." ואז האנשים ניבהלים. חלומות פז....

ODED99AA

New member
אני פצצות לגבות

וזיריקה לרגל אךךךךךךךךך החיים הטובים מה איתכם אנשים תתעוררו רומי תגידי להם

RomiVais

New member
עודדי - ביקשתי שיתעוררו... אולי...

זה החורף שמתחיל כבר, שמרדים קצת את כולם.
בכל מקרה, אני שמחה שאתה בסדר ומקווה שהחברים היקרים שלנו יחזרו עירניים ועם כוחות מחודשים!! שיהיה לך ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
שמעתי טוב??? פצצות לגבות???

רסיסים לריסים וכפכף לעפעף
חיים משוגעים אתה עושה, מה? זריקות... עניינים... איך אני מתגעגעת לערבים בהם ישבתי עם ~א~ במטבח שלנו, והוא היה מערבב את הזריקות של שנינו ומודיע: "הקוקטייל שלך מוכן, סניוריטה". ואז היינו מזריקים. וזה (קצת) כואף!!! אבל בסוף, ~א~ תמיד היה אומר לי "ילדה גיבורה"... ----------- אני חייבת לספר לכם קטע מאחת הפעמים הראשונות ש~א~ ואני נפגשנו, ממש ממש בהתחלה... לפני שנתיים בערך. הוא בא לבקר אותי בדירה שלי בפעם הראשונה (כמובן שסידרתי ת´בית ודחפתי הכל מתחת לספה). עוד לא היה ביננו כלום חוץ משיחות נפש. ואכן, ישבנו ושוחחנו בסלון ושתינו קפה ואכלנו עוגיות שקניתי שעתיים קודם, ופתאום נהיה 12 בלילה והוא אמר שהוא חייב ללכת כי אפילו לא הזריק היום. אז אמרתי לו שהוא הגיע למקום הנכון ושממש במקרה הכינותי מראש קופאקסון בתור כיבוד קל. בקיצור הזמנתי אותו לזריקה משלי. והוא הסכים! (כמה נדיב מצידו, לא לפני שהבטיח שיחזיר לי וכמובן שהמזימה שלי, לראות אותו שוב - הצליחה!!!) והכנתי לו הכל על השולחן של פינת האוכל שגם הוא היה בסלון והוא הלך (לאט-לאט על הקביים שלו) לשם והתחיל להוריד את המיכנסיים. "הופה!!!!" צעקתי עליו, "ומה בדיוק אתה חושב שאתה עושה, אדוני? תן לי לפחות לסובב ת´ראש!!! מה זה פה???". וביקשתי ממנו שיודיע לי מתי הוא שוב לבוש כדי שאוכל לסובב את הראש בחזרה. (כזו אני - צנועה
) הוא אמר שבסדר ואחרי כמה דקות הוא צעק לי "אפשר" וכשסובבתי את הראש, השמוק עמד, נתמך בשולחן, לבוש בתחתונים (כחולים כהים), הג´ינס השתלשל באלגנטיות על קרסוליו והוא - מנדנד את הטוסיק בעליזות לכיוון שלי... בזאת נחרץ גורלי סופית... התאהבתי ללא תקנה
. אבל האמת שזה קרה לי (ההתאהבות) כמה דקות קודם כשצפיתי בו מערבב את כל החומרים האלה ומתרכז ככה... וישבתי כמה מטרים רחוק ממנו ואמרתי לעצמי "מה, ככה אני נראית כשאני פה לבד בבית, מערבבת דברים ומרכיבה פקקים ודוקרת את עצמי?" אני זוכרת שאמרתי בלב שהלוואי שאף אחד מאיתנו לא יצטרך להזריק לבד יותר. וכך היה
כתבתי יותר ממה שהתכוונתי, כרגיל... זהו. נשיקות לכולכם.

אורית...2

New member
../images/Emo108.gif סיאמית !!! הצלחת ../images/Emo6.gif

סיאמית !!!
היצלחת להעלות חיוך על פני...סוף סוף.......... כל היום אני מחכה....
את גדולה

סיאמית

New member
הצחוק יפה לבריאות! ../images/Emo25.gif

השניה הזאת דיברתי עם ~א~ בטלפון וסיפרתי לו שגיליתי לכם ה-כל! אז הוא אמר רק מילה אחת: "משוגעת". צודק
יאללה - הולכת להתקלח, נשיקות לכולם!!!

RomiVais

New member
אורית יקרה - למה רק עכשיו... ../images/Emo8.gif

חייכת? זו שעה טיפה מאוחרת להתחיל לחייך יקירתי. צריך להתחיל על הבוקר!!
מקווה שמחר יהיה מוצלח יותר, בינתיים קבלי המון
ממני!! רומי

אורית...2

New member
../images/Emo108.gif סיאמית !!! הצלחת ../images/Emo6.gif

סיאמית !!!
היצלחת להעלות חיוך על פני...סוף סוף.......... כל היום אני מחכה....
את גדולה

RomiVais

New member
סיאמית מקסימה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אהבתי!!! אני חולה על סיפורים כאלה - זה ממש סיפורים לספר לנכדים בעוד כמה שנים!!
המון
ו-
לשניכם, ושיהיה ערב נפלא ביותר, רומי

dmart

New member
היי רומי ../images/Emo39.gif

שלום רומי, הצטרפתי לפני שעה(!!!) לצ´ט של msn וראיתי שיש פורום בשם טרשת נפוצה. אפשר להצטרף? האם חברי הפורום מדברים בנושא? אני חולה באמ.אס. התקפי מזה 12 שנים ומטופלת במרפאה לטרשת נפוצה בבי"ח כרמל. אנא צרפי אותי אם הפורום מיועד לשכמותי. תודה - דליה

RomiVais

New member
דליה יקרה - ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום, אין צורך לבקש אישור להצטרף, ברגע שכתבת, את כבר חלק מאיתנו!!
חברי הפורום כאן מדברים על הנושא, אבל אנחנו גם מדברים על דברים אחרים (לא בריא לדון רק בטרשת כל הזמן). את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך... מקווה להמשיך לשמוע ממך, שיהיה לך ערב נפלא, רומי

סיאמית

New member
הי דליה! ../images/Emo24.gif

כמו שאת רואה, אנחנו מדברים על הכל, כולל טרשת. את חיפאית!?!?! אני מתה על חיפה. גרתי שם (בהדר) כשהייתי סטודנטית וגם כמה שנים אחרי... ועד היום מתגעגעת לכרמל... אני שמחה שהצטרפת אלינו, ו: 1) מה שלומך? 2) מה קורה, אחותי! 3) מה נשמע? זאת השעה שאני מתחילה לדבר שטויות
אז תספרי לנו קצת על עצמך? מה שבא לך
. אני הולכת להמשיך לקרוא את הספר שלי שכבר ממש בסוף... אחזור מחר. רגע!!!! שכחתי להגיד לכם שאני מבשלת ארוחת צהריים ל6- אנשים ביום שבת ויש לי ריגושים רק מהמחשבה על הקומפלימטים שאני אקבל על הבישולים שלי. כנראה שהגיע הזמן להתנתק מהאינטרנט... אפילו לעצמי אני נשמעת מפגרת קצת. אז ביי. להתראות!

RomiVais

New member
סיאמית - בהצלחה!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif

ושיהיו המון קומפלימנטים!!!

למעלה