שיהיה לכולנו בוקר של אור

שיהיה לכולנו בוקר של אור ../images/Emo42.gif

בקושי קמתי
, מרגישה מעולפת לגמרי
. יצאנו אתמול בערב לבקר את חמותי
שחזרה מצינתור
, קניתי זר פרחים
עדין וצנוע ויאללה , ישבנו במשך שעתיים כמעט פטפטנו וצחקנו
, קצת לעסנו
ובאנו הביתה. אחותי
הכלה באה עם אהובתי הקטנה
, השתוללנו ורקדנו עד טירוף , מזגתי להם ארוחת ערב וב 21:30 נפרדנו להתראות. אוי כמה הילדה הזו יודעת להוציא מימני את כל הטוב שאני פשוט חולה עליה!!!!!!!!!!
קניתי לה כמה כלי נגינה (תוף מרים , משרוקית ענקית ואליקופטר מנגן) ועשינו לבעלי ולאמא שלה חור באוזן. אז היום אני יותר עייפה ,,,,,,,,,,,,,,, אני אעלם לכם בשעה 9:00 למשך שעתיים (יש לי ביקור אצל הפנימאית ) תתגעגעו?

אורא

New member
בוקר אור לכולן + עציון וגנובית |שמש

בוקר טוב לכולם... בטח שנתגעגע סיגלוש שיהיה בהצלחה
חוץ מזה שאני גם אעלם יש לי כמה ישיבות היום שיהיה יום נפלא והתחלת סוך שבוע נפלא לכולנו

יופי, ../images/Emo4.gifעציון , גנובי ../images/Emo35.gifבסוף לא

ישאר מקום לרשום את שמות המשתתפים

הגנובה

New member
בוקר טוב לכולללללםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אור, לאט לאט תתחילי לפרט את השמות של כולם בהודעות שלך...

אורא

New member
אני לא בשוק אני מנסה להתקשר אליך וא

ואת לא עונה
חוץ מזה גם את וגם גנובית לא עניתם על המיילים ששלחתי לכן אתמול ואני לא מדברת איתכן עד שארני לא אקבל תגובה

הגנובה

New member
אני כאן עד 11 - אז יאללה... אח"כ אנ

יוצאת לפגישה.... אל תייבשו אותי!!

smagi

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

סיגלי אני חייבת לעשות צבע HELP מתי את בצפון?????

שערות , לך? חס ושלום ../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

צריך לשמור לך את השערות הלבנות. טוב., אני יוצאת, תחזיקו לי אצבעות!!!!!! אני אחזור הישר לישיבה בחירום שהועברה לנו רק כרגע. מסתבר שהמלחמה בפתח ואנו צריכים לשבת על תוכנית הפעלת מחשוב בחירום ותפעול בצווי חירום במפעל. מתחיל להראות אמיתי ומפחיד
אימאל'הההההההההההההההההההה

jif

New member
בוקר טוב גם ממני

הבוקר הגעתי וכולם נעלמים? זה יפה?

בוקר טוב גם ממני../images/Emo42.gif

השמש זורחת והמלחמה נראית מה זה רחוק. אני מקוה שהיא לא תתרחש. עוד לא החלפתי מסכות.

smagi

New member
מסכות ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif אצלי הממ"ד נראה

כבר כמו חמ"ל.

אצלי הממ"ד נראה כמו מחסן

צריך לפנות אותו שיהיה מקום גם לנו בפנים. בעלי אמר שאם יש מלחמה הוא ב-10 דקות מעיף הכל לסלון וזהו. פנוי.

jif

New member
ספירת מלאי:

יש לי מסכות, יש לי מים, יש ממ"ד, יש בו מחשב, טלפון ואינטרנט. צריכה לקנות: שימורים ופנס. אההה, עוד משהו: להתחיל לשכנע את עצמי שהבת שלי תהיה מוכנה לחבוש את המסיכה

דורין 333

New member
נשאר לנו רק לקוות שהלוואי ולא

נצטרך את כל זה. ממש מפחיד ומלחיץ
במיוחד לאור מה שדיווח אתמול קולין פאוול.

ג'יפי, רצוי לתרגל מעכשיו

במלחמה הקודמת אחותי והבנות היו אצלי כי בדיוק החליפו דירה וגרנו יחד 8 חודשים. הקטנה היתה בת 4 חודשים והגדולה בת שנה ושלושה. ברגע שקיבלנו את המסכות התחלנו לתרגל את זה איתן. עשינו מזה משחק כדי שבשעת אמת לא תהיה בעיה. וכך אכן קרה. ערב אחד נשארתי בבית עם שתיהן ועם גיסי ופתאם היתה אזעקה. גיסי שם מהר מסיכה (אני לא, כי אני מטומטמת ולא פוחדת) ואז הכנסנו את הקטנה לאוהל פלסטיק הזה. היא ישנה בלוא הכי ולא היתה בעיה. הכנסנו את הגדולה לאוהל שלה ונתנו לה צעצועים ושרנו ושיחקנו וככה עברו 10 דקות. אחרי 10 דקות היא רצתה לצאת. זה היה קשה. היא בכתה ואנחנו לא ידענו מה עוד לעשות כדי להשאיר אותה בפנים. נתנו לה סיר עם מכסה. עוד 5 דקות. בקבוק עם פטל. 2 דקות. בשלב מסויים היא הפכה היבטרית ממש מבכי ונאלצנו להוציא אותה אבל אז הכל נגמר. מאותו יום תרגלנו את הענין פעמיים ביום לכמה דקות.

smagi

New member
../images/Emo124.gif די עם המלחמה הזאת

אני חוטפת התקף חרדה רק מלחשוב עליה. למרות שאני באיזור שאולי לא יחטוף סקאדים אבל בטח יחטוף קטיושות.

למעלה