הוא מאורגן לתפארת. לגבי המסיכות, לתינוקות יש היום חליפות כמו של אסטרונאוטים, אם הם יסכימו להיכנס לשם אני צנצנת. בכל אופן לא הבת שלי, אין סיכוי, הבן, זה פרויקט בפני עצמו.
ואיך אני יודע? הבן הגר בר"ג הודיע לי שהוא עם אשתו אצלינו. הכלה+ זה ברור. עכשו אני נאבק שגם חמותי תבוא- הרי מישהו צריך להרגיע אותנו... אהה, וגם חברי הפורום מוזמנים. מה יש במקלט? T.V שימורים מים מינרלים ל-חודש. מחשב. משחקי חברה פנס שתי מיטות (הנה מתחילה המריבה...) ועוד הפתעות.
אצלי חוץ ממסכות אין כלום ../images/Emo7.gif../images/Emo5.gif
ואני מתחילה להכנס לחרדות ופחדים. אומנם אומרים שאין לו מה לעשות באילת אבל אי אפשר לדעת עם הצורר המופרע הזה. יש לנו ישיבה (שמשום מה נדחתה עד עתה) צריכים להתארגן לייצור תחת צווי חירום ומטה מל"ח, יועץ מיחשוב לגיבויים חיצונים (מהבית למשל או מהמקלט) אמור לבצע סיור מערכת בשבוע הבא ואנחנו נגבה מפעל אחד את האחר. ממה מיה זה מתחיל להשמע מאוד קרוב, הבן כלבים הזה באחד מנאומיו הזכיר את העיר אילת ועל כן פזרו כאן שלוש סוללות של טילים. הפחד העיקרי שלי הוא הצד הירדני שמיצדנו מאוד חשוף ועלול תוך כך לגרום לפגיעה בנו.
אנשנושים צר לי להיות ה"רעה" אבל קצת מידע מעולם לא הזיק לאיש..... איתי אנגל (כתב ערוץ2) כבר שריין לעצמו טיסה לכווית ב 9/2........ אווווווףףףףףף היה לי בוקר מגעיל טרם התאושתתי! יאללללה מקווה שלכם/ן יהיה המשך יום מחוייך יותר.