שיהיה לכם סופשבוע מדהים ,תהנו בניצנים :].

sapirs1

New member
שיהיה לכם סופשבוע מדהים ,תהנו בניצנים :].

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

ליאורנר

New member
יאלללהההה

שיר השבוע של אביב : מאיפה אני יודע מה שיר השבוע של אביב? שנייה אני אתקשר לשאול -שיר השבוע לא של אביב :קוקו בלוף והיתושים - זעם ושנאה -אלבום השבוע:DSODM - PINK FLOYD -משפט השבוע: וואלה לא יודע -משהו שעשה את השבוע הזה : אאאאממממ יום האהבה כמובן -משהו שהרס את השבוע הזה: אממממ יום האהבה כמובן, סתם צוחק, היה כיף - מסר לאומה : כן לשלום, לא לאלימות, - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים כמובן, - תמונה השבוע : אין

R h o n e

New member
לא זוכר את השיר מהגן, 2 חרוזים בלי מילים קשות

שיר השבוע של אביב : שומקום -שיר השבוע לא של אביב : Post Blue - Placebo -אלבום השבוע: Placebo - Placebo -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : לא משהו מיוחד...(= -משהו שהרס את השבוע הזה: לא משהו מיוחד...(= - מסר לאומה : ליפול אל תוך המים, קצף וגלים - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וסופרלנד :) - תמונה השבוע : אין כזו

keren358

New member
להלהלהלהלה

שיר השבוע של אביב : אתה נולדת לאהוב. |הדגש{שיר השבוע לא של אביב :חופים בביצוע ממנטו מור כמובן. אלבום השבוע: -משפט השבוע: "אתם חיים בסרט שהכנרת היא ים, זאת ימה, תפנימו!" -משהו שעשה את השבוע הזה : ביקור של מור, שווארמה של פדידה, שטיפה יסודית מצד דורה בבית שלי שנהרסה אחרי יום, ויומולדת לאמא. -משהו שהרס את השבוע הזה: סטאר שליכלכך את כל הבית, וחלום מפחיד שחלמתי אצל דורה, אני אהיה בת 18. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים! - תמונה השבוע : באיה נאפה.

keren358

New member
חזרתי בשבת שעברה

והייתי בפיליפינייה, זה לא ממש מלון, יותר בית דירות.

I BELIVE I CAN FLY

שיר השבוע של אביב : המכתב זהו שיר חינוכי/אופטימי : בגלל הסוף שלו עוד ועוד ועוד אף פעם אל תפסיק ,,לחלום -שיר השבוע לא של אביב :ברוש -אריאל זילבר/אהוד מנור , -אלבום השבוע:(שהיה) אופת' -פארק מים של מים שחורים -משפט השבוע: ברוש, לבדו איתן. ולו רק ניתן ואלמד את דרכו של עץ אחד -משהו שעשה את השבוע הזה :שהיה: יסיפרתי לאבא על התוכנית שלי אולי להשכיר דירה ,,,בעתיד הלא רחוק -משהו שהרס את השבוע שהיה:מחסור בחיבוקים - מסר לאומה :אל תפחדו לנסות דברים שיכולים להועיל לכם , אפילו אם יבוא כשלון לא נורא אז ניסיתם - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: גשם כבד,,,אהבה ו,,,אהבה,, - תמונה השבוע : F22 RAPTOR

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיבוקי בחזרה,,

alwayschen

New member
יש...משעמם לי :)

שיר השבוע של אביב : מטוסים -שיר השבוע לא של אביב : טוב לבד - אפרת גוש. -אלבום השבוע: יומן מסע. -משפט השבוע: תהיו חופשיים! (כבר הרבה זמן זה המשפט) -משהו שעשה את השבוע הזה :יום שישי :) -משהו שהרס את השבוע הזה:יום רביעי :S - מסר לאומה : תהנו בניצנים...ניפגש (; - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:ניצנים, כמובן. - תמונה השבוע :אין.

אתה בודד הלילה..

שיר השבוע של אביב- במילים אחרות. שיר השבוע לא של אביב- התקף לב קטן/יוני בלוך. אלבום השבוע- אין. משפט השבוע- "כי המתוק הופך חמוץ במעשה עלוב; מוטב ניחוח עשב מריחות שושן רקוב." משהו שעשה את השבוע הזה- שיחות נפש, חזרתי לקשר עם אנשים מפעם, ציפורי לילה, יום הולדת של רז. משהו שהרס את השבוע הזה- שאשכרה לא יצאתי לסיור וניווט |: מסר לאומה- "יש אי שם,מישהו חושב עליך.." משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב- ניצנים, רמת גן.. תמונה השבוע- אני קטנה, עשיתי היום פוסט עם תמונות כאלה:)

Hosh17

New member
השבועות עוברים כל כך מהר

שיר השבוע של אביב : כל ממנטו מורי -שיר השבוע לא של אביב : לא יודעת -אלבום השבוע: ממנטו מורי -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : כמה ברכות מאנשים ביום הולדת -משהו שהרס את השבוע הזה: יום הולדת..אנחנו חוגגים את ההזדקנות שלנו? - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצניםםםםםםם - תמונה השבוע : מקודם בפאב.. תנו להתלהב

למעלה