שיהיה לכם סופשבוע מדהים ,תהנו בניצנים :].

איזה מהממתתתתתתתתתתתת

מממממ.... ממש למות מהלוק האפלולי והמסתורי שלך... עושה חשק לעוד....

moriboy666

New member
...But Jesee doesn't love me back.

שיר השבוע של אביב :סוף העולם -שיר השבוע לא של אביב :ג'סי - עברי לידר | מחפש תשובה - היהודים -אלבום השבוע:אווק'קניניג -משפט השבוע:איזה כיף עם נערי החוף -משהו שעשה את השבוע הזה :ההופעה שהייתה.. זה היה השבוע נכון? זהו נראה לי -משהו שהרס את השבוע הזה:הכל.. רבתי על שטויות עם האדם שאני הכי אוהב - מסר לאומה :זה רק אור הירח - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שייגמר - תמונה השבוע : אביב. צורח עלי. אכן תמונות קשות.

שלום, אני נוסעת! אני לא רוצה שתלוו אותי הלאה.

נוסעת לקורס לשבוע
. אל תכתבו הרבה :)
שיר השבוע של אביב : משוררים
שיר השבוע לא של אביב : חולמת
אלבום השבוע: פורטה
משפט השבוע: "כיתה ט' היו השלוש שנים הכי טובות בחיים שלי"
משהו שעשה את השבוע הזה : לילה הזוי אצל צליל, לילה אצל בוטן, יומולדת לחן
.
משהו שהרס את השבוע הזה: אני, בעיקר.
מסר לאומה : להלהלהלום.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מדמים דמים דמים :)
תמונה השבוע :

Forever NemeSh

New member
../images/Emo42.gif שבוע טוב לכולם ../images/Emo96.gif

שיר השבוע של אביב : משהו בין שנינו (ההופעה אומרת הכל.) שיר השבוע לא של אביב : Sweet Dreams (בביצוע של מרלין מנסון) אלבום השבוע: Jack Jonson - Dreams be dreams משפט השבוע: משהו שעשה את השבוע הזה: יום חמישי.. ההופעה של אביב היתה אדירה. ואז עוד בילוי עם ידיד. אדיר
משהו שהרס את השבוע הזה: שלא הרגשתי טוב בשישבת
מסר לאומה: תהיו חופשיים. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: תשובה חשובה וגורלית שאני צריכה לקבל
כנראה היום אדע או מחר
תמונה השבוע: אני וילדה מקסימה בשם יובל, בת גיסתו של דוד שלי

nikkush

New member
היי

שיר השבוע של אביב : הולך לאיבוד -שיר השבוע לא של אביב : מאיר אריאל - מדרש יונתי -אלבום השבוע: DOORS - LA WOMEN -משפט השבוע: אם אין אני לי מי לי -משהו שעשה את השבוע הזה : hallucinogen -משהו שהרס את השבוע הזה: psichometri - מסר לאומה : אומה יקרה, אני פונה ללב שלך, עד מתי - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אין - תמונה השבוע : יש

גפנמן

New member
הולך קדימה...

שיר השבוע של אביב : הולך קדימה -שיר השבוע לא של אביב : In The Court Of The Crimson King -אלבום השבוע: King Crimson-In The Court Of The Crimson King -משפט השבוע: הולך קדימה עם מה שיש, כי כבר אמרתי ש"עם כובש זה עם טיפש"... -משהו שעשה את השבוע הזה : _________ תשלימו כי לי שום דבר לא עשה את השבוע... -משהו שהרס את השבוע הזה: אלימות, טביעות, רצח, מה לא? - מסר לאומה : תהיו עצמכם ואל תהיו צבועים... - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים! - תמונה השבוע : ....

אתה חולם עליה בלי לישון.

- שיר השבוע של אביב: הרואין. - שיר השבוע לא של אביב: שובי אל ביתי בביצועו של חן אהרוני. - אלבום השבוע: שומקום. - משפט השבוע: "אתם חיים בסרט שהכנרת היא ים, זאת ימה, תפנימו!"
- משהו שעשה את השבוע הזה: 3 ימים אצל קרן בטבריה, הופעה בבית הכחול. - משהו שהרס את השבוע הזה: המצברוח ונוסטלגיות. - מסר לאומה: בלה בלה. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: ניצנים (היומיים הראשונים), וסי אנד סאן 3 ימים!! - תמונה השבוע: אני ושבוט, שטסה מחר לשבועיים!
תמונה קצת ישנה, אבל לא נורא.

hagzi

New member
איזה יום יפהההההה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : 365 ימים -שיר השבוע לא של אביב : מטעי הדודבן של אוקראינה- יזהר אשדות ומוקי -אלבום השבוע: אין -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : הים -משהו שהרס את השבוע הזה: הסוף של הים - מסר לאומה : איזה יום יפההההההההההההה - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: שיבוצים! ניצנים! בית ריק לחמישה ימים! - תמונה השבוע :

InfectedM

New member
נצל"ש בקשר לניצנים.

יש מישהו שחוזר מייד אחרי ההופעה של אביב לכיוון צפון? תודה רבה.

shira ofek

New member
אה..גם אני רוצה לחזור ישר אחרי

ההופעה של אביב.. אבל אין כ"כ איך =\

למעלה