שיהיה לכם סופ"ש הכי יפה שיש

חח אני אשים לב../images/Emo110.gif

ראיתי.. האיש הזה מסכןן... הוא היה צריעך לרוץץ מהאודישן ועוד בסוףף הוא לא עבר... ואהבתי ממש את זהבית.. היא מדהימה בשירה שלה.. מדהימה! כשהיא יצאה לאמא שלה לבחוץ ואמרה שהיא עברה כמעט בכיתי.. תזכרוו אותה היא ממש טובה.

טל ועדי1

New member
היה מזה מצחיק אתמול!!!!!!!!!!! חחח

ורציני?! היית אתמול?? לא שמנו
היום נקליט ואז נראה..!!

יקירק'ה כפרעלייך../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

יש
נעוץ
ולא ראיתי אותך
למה לא צילצלת להגיד לי להסתכל בטלויזיההה

חלי 66

New member
ואוייייייי

שחכתי לראותוסיפרת לי על זה מזמןן מזממןןן ושחכתי לראותתת יש שידור חוזר??

יקיר15

New member
רעותת יש לך זיכרוןן של לא יודע מההה

את ידועתץ כמה פעמים עניתי על השאלה אם ארני תימני ??? ל-א !!!!!!! אני לא ת-י-מ-נ-י !!! תכניסו את זה כולם לראש כי הבא/ה שישאל/שתשאל אותי יקבל מכותתת ... וואי כל בנאדם שני שואל אם נאי תימני - אני מרוקאי ... זה שאני שחום זה לא אומר שאני תימני ... יהודה לוי תימני ??? ממש לא והוא שחום בידיוק כמוני למה אותו אתם לא שואלים אם הוא תימניי ...
? וחוץ מזה חבל שלא ראיתם אותי אולי יראו אותי שוב שבוע הבא בתוכנית ... כי אתמול לא הראו אותי ...

TOUSH

New member
יקירוש בלי עצבים../images/Emo13.gif

צחקתי
עכשיו אני ממש מאמינה שאתה מרוקאי בגלל העצבים

יקיר15

New member
חחחחח

לא כי פשוט אתמול גם שאלו אותי אם אני תימני וכבר אמרתי לה פעם אחת שאני מרוקאי והיא שוב שאלהה ... וגם את רעותיי בהאתר הרשמי הקודם של אגם ובXO2 מאתיים אנשים שאלו עם אני תימני ומתאיים פעם עניתי שאני מרוקאי - ציפיתי שתזכרי מוצ'ק

יקיר15

New member
היום האירוויזיוןן ...

ממשששש לא ידעתי את זההה
היום אני כזה מסתכל בעיתון "Aבע" זה עיתון של באר שבע ורושם יומיים לאירוויזיון ואודי בטלר בשער ואני כזה מה? יומיים לאירוויזיון איך ? חחח בקיצר אני מעופפף לגמרי מבחינתי רק לפני חצי שנה בערך שירי מימון זכתה מקום 4 ... בקיצורר על איזה מקום אתה מהמרים על ישרלא השנה ? אני אומר מקום שישי +- ...

זיוו2

New member
אני אומרת 74 ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

חחח איזה היסחפות הוא יזכה משהו כמו מקום 17...

חלי 66

New member
גמני לא האמנתי שזה היום

יש לי הרגשה רעה
אבל אני רוצה שהוא ינצח יש לו שיר מהמם לדעתי ממש מרגשש כול מחזיקים אצבעות

למעלה