שיהיה לכן חג שמח וכשר ^^

xXx Lilo xXx

New member
שיהיה לכן חג שמח וכשר ^^../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif../images/Emo29.gif

אז מה אתן עושות בחופש? שישי- שבת- ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- (הכנסתי את היום ומחר כי סתם התחשק לי ואני מפרסמת את זה היום כי אני בחג לא אהיה במחשב ~יותר נכון לא יהיה לי מחשב~ והחג יוצא ביום ראשון בערב אז..... תהנו ^^" ) אה ורציתי לאחל לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווולן חג פסח שמח וכשר. תהנו מכול רגע ^^"

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחג שמחחחחחח ../images/Emo6.gif

שישי- בטח בערב משהו עם יונתן. שבת- ליל סדר. ראשון- לאדעת. שני- ישרא עם יונתן ובערב הופעה עם הגר.. וגם יונתן?
שלישי- אצל הגר
רביעי- רופא שיניים. חמישי- לאדעת. שישי- רופא שיניים. בצהריים נוסעת לבארשבע ובערב הופעה. שבת- מקווה להספיק לרכבת מוצ"ש חזרה או מקסימום לחזור בראשון ולפספס יום ביתספר ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטובטוב. אז אולי אני לא אלך להופעה בשני

וגם לא אשן אצל הגר. נוו.. באמת שאני לא יכולה לקבוע דברים לאנשים חחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifסתם כי הרוב היה שונה לגמרי../images/Emo12.gif

שישי - יונתן היה מחמישי בלילה עד שישי בבוקר XD בערב גם יצאנו לסיבוב ואז ראינו אצלי סרט. שבת - טיול ג'יפים על הבוקר ו...... יונתן הצטרף. בלילה ליל סדר מרדים. ראשון - שיעורים. שני - ישרא עם יונתן. שלישי - שיעורים ואצל סבתא. רביעי - רופא שיניים. שיעורים. סרט וקניון עם יונתן D: חמישי - יונתן? לול. שישי - בנתיים עוד לא סגורה על נסיעה לבארשבע. שבת - אולי בארשבע.

Emergency Exit

New member
חג שמח נשמותתתת!../images/Emo6.gif

שישי- עשיתי גבות! חיח. || צופים - שקילת תיקים לקראת הטיול. || ישנה אצלחברה. שבת- לומדים למתמטיקה. || מתארגנת. || ליל הסדררר! ראשון- התארגנויות לטיול. || לאכול הרבההה לקראת הטיול. || נפרדת מאנשים.
שני- טיוללללללל סי''ס 2008. (כן שחר, צופים) שלישי- עדיין טיול. אמאלה. רביעי- עדיין טיוללללל (אם אני עדיין לא אמות) חמישי- חוזרים מהטיול בערב!
שישי- נחה כל היום כמעט || נוסעים לבחור מיטה. שבת- אמ. מנוחה?

ILoveBerger

New member
יאווו הטיול שלך בדיוק באותם ימים ששלי!../images/Emo110.gif

אבל אני חוזרת ברביעי
תגידי, מתי אתם צריכים להיות בשבט שאתם נוסעים?

ILoveBerger

New member
מהה?../images/Emo110.gif

אנחנו יוצאים ב-4 ;;; לפנות בוקר!!! יו! עוד 6 שעות
לא! 5

Johnni456

New member
חג שמח../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

שישי- כלום. משעמם לי ואני עייפה. ואין עם מי להיפגש כי כולם במחנה פסח ורק אני לא הלכתי. חעחע אני בבית עכשיו במזגן והם נמרחים 7 שעות באמצע המדבר בחום הזה
שבת- SOS בבוקר [?] + סדר פסח ..
ראשון- כלום שני- כלום שלישי- יום אימוץ מיוחד ב-SOS (תבואו!) + נפגשת עם חברה (אורלנדו) רביעי- כלום חמישי- נוסעת ל-3 ימים לצפון.. כנראה לכנרת ^^ שישי- עדיין בטיול
שבת- עדיין בטיול... אממ.. בלי קשר: מישהי באה לרוקצ? או יודעת מי מוכר כרטיסים?

ידיד שלי מוכר כרטיסים ב70 שקל

אם את מעוניינת.. אבל זה הולך להיגמר כל רגע. נשארו לו רק שניים וחטפו את ה8 האחריםXD

Emergency Exit

New member
תבקשי ממנו יחצן אחר! רבאק../images/Emo10.gif

היילי (בעצם, אני. ליאור - לא להכנס לזה יותר מדיי!!! לא לאמין למה שאומריםלך!!XD) חייבתחייבת ללכת לרוקצצצצצצ

נסטי XD

New member
לא נכון!!!!!!!

לללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~תדמיינו הילוך איטי~ תכננתי לראות את לילוש וכולם..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאמא שלי אמרה שמוכרים כרטיסים לרוקצ...

אין לי מושג איפה אבל היא אמרה שהיא רוצה לקנות לי
אבל אני צריכה לשפר ציונים.. כאילו.. אומגאד! אפילו לא הייתי צריכה לבקש! פעם ראשונה רוקצ??? חחחחחחחחח אני אשאל אותה מאיפה יש ואני אודיע ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה עולה 90 שקל ב"חבר".

יופי
אתמול היה כתוב שיש ועכשיו שנכנסתי לראות נגמר!!!!#@^%@# לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! עכשיו אין לי מאיפה להשיג!!#@$! כוסאמק!! אמרתי לאמא שלי אתמול שבטח יגמר!! אבל בדקתי בבוקר ועוד היו!!!! זה רק היום בלילה נגמר ;; ואפשרות שם נתנה להזמין עד 2 כרטיסים! הלוואי ואני אזכה בחידון רוק עצמאות של פורום רוק ישראלי ~,~"

DDDDD:

החיים יפיםםםם^__^ שישי- מלא זמן עם סוניק שבת- לישון ואז ערב פסח^_^ ראשון- חג<: שני- מפגשראD: + ואנס חדשות:) שלישי- לימודים רביעי- רואה מלאן חברות שלא ראייתייי מלאן זמן חמישי- לימודים שישי- לימודים שבת- לימודים

a k c

New member
../images/Emo109.gifעונה../images/Emo9.gif

שישי- עבדתי, ישנתי ואני "עושה" עבודה בהסטוריה
. שבת- המממ... לישון עד מאוחר אחרי איזה חצי שנה שזה לא היה לי, לעשות עוד קצת מהעבודה ובערב ליל סדר. ראשון- בינתיים כלום
. אה! ולהתכונן לטיול
. שני- טיולל
שלישי- טיוללל
רביעי- טיולללללל
חמישי- חוזרים לפנות בוקר וישנים עד אחה"צ/ערב ואני בתקווה שאני אסע לירושלים או משהו.. שישי- נמננמ נוסעת, לא ברור לאןXD שבת- כלום בינתיים
שיהיה לכם חג שמייח וכשר ואל תאכלו יותר מידי מצות כי זה מממששששש משמין
(אבל למי אכפת?
אה, לי
)

למעלה