שיהיה לכן חג שמח וכשר ^^

Emergency Exit

New member
דאמטאנשים!../images/Emo22.gif

תשיגו לי יחצןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לרוקצ בוהוהוהוהו

xXx Lilo xXx

New member
אני ^^"../images/Emo29.gif

שישי- אחותי חזרה מהצבא || הייתי עם ידיד שלי בעיר || נסעתי לסבא וסבתא. שבת- חגגנו בערב תסדר. עם הדודים. היה וטוב שנגמר. ראשון- יש לופ של חצי המנשה ורק עכשיו גיליתי את זה אינעל#$&%$&$
שני- נפגשת עם חברה?! || ידיד שלי בא אלי? שלישי- נפגשת עם חברה?! || עבודה במחשבים? || ידיד שלי בא אלי?! רביעי- נפגשת עם חברה?! || עבודה במחשבים? חמישי-נפגשת עם חברה?! || עבודה במחשבים? שישי- אחותי חוזרת!? מה הסיכויים <_<" שבת- גוססת ליפני במתכונת במחשבים

xXx Lilo xXx

New member
תיקונים ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

שני- הייתי בפיקסליין קניתי מלא מכחולים XD ויומן. שלישי- חברה שלי הייתה אצלי, היו צחוקים. || כל הלילה לא ישנתי מרוב שהיה לי קר כן! היה לי קר! ולא היה לי כוח לכבות את המאוורר או לסגור תחלונות. והיה לי יתוש בחדר שעקץ אותי מלא, ושלא נדבר על זה שהוא זימזם לי באוזן כל הזמן. אה כן, ודיברתי בSMS עם ידיד שלי בשחו"ל וזה יהיה ממש עצוב כשאבא יגלה. אחותי העירה אותי בחמש וחצי בבוקר גם עם SMS. רביעי- ניקיתי תבית, יש מצב אנשים באים אלי לסרט בערב. חמישי- גוררת את אבא לת"א
שישי- מלאמלאמלא אנשים באים אלינו ועושים ארוחה בערב. || יש מצב אחותי בבית. שבת- אותו הדבר. גוססת מחפשת סיבות לא ללכת למתכונת ביום ראשון.

למעלה