לעבור דירה זה אכן באסה, אבל מצד שני בואי נקווה שהדירה הבאה תהיה טובה יותר, זולה יותר, עם בעל בית נחמד יותר ושהשכן מהדלת ממול יהיה your soul mate ובעלך לעתיד...
אצלי אין חדש בינתיים, תקופת מבחנים, עבודות וכאלה... מזה אני דווקא די נהנית רוב הזמן
בגדול ב"ה אני בתקופה די בסדר כרגע. כמובן שיש גם את הרגעים הפחות טובים
אבל אני משתדלת לתת להם כמה שפחות כח, ו... אין ברירה, להמשיך למרות הפיכסה. לקראת/במהלך השנה החדשה גם אצלי אמורים להיות כל מני שינויים וחידושים, אז נוכל לעבור את כל השינויים של כולנו ביחד
הדירה הבאה קטנה יותר, יקרה יותר, עם בעלת בית קרירה (ככה אמרו לי, עוד לא פגשתי אותה...) ושותף חנון מחשבים. ככה זה כשרוצים לגור במרכז העניינים...
ועל ה-soul mate אני בכלל לא מדברת, נראה לי שהוא הלך לאיבוד בסהרה.
בהצלחה במבחנים!
קטן עלייך אם אנחנו באמת מאותה משפחה אז יש כמה גנים של שכל
הלך לאיבוד בסהרה... אני חושבת שחוש ההומור השחור שלך זאת אחת מהסיבות שאני מתה עליך
אבל ברצינות, אני מקווה שיחידת חילוץ כלשהי תמצא אותו בקרוב
לגבי הדירה, הרשי לי להציע את הפרשנות האופטימית לדברים (שזה די אירוני, כי אני אחד מבני האדם הכי פסימים בעולם):
דירה קטנה יותר-פחות שטח לנקות
דירה יקרה יותר-אומר שהדירה באזור טוב יותר (מקווה בשבילך לפחות שזה נכון...)
בעלת בית קרירה-בעלת בית שלא תציק ותתעלק יותר מדי
שותף חנון מחשבים-תמיד טוב ליצור קשרים עם ביל גייטס הבא (ואני גם בכלל בדעה שחננות רוווווווווווווווווווווולז, אולי בגלל שאני בעצמי כזאת ו/או בגלל שאני מאוהבת לגמרי בדמות של שלדון קופר מהמפץ הגדול
)
תודה על הבהצלחה, מקווה שיש לנו את אותם הגנים של השכל, אחיות זה רק 50% אחוז גנים משותפים, אז בתקווה אכן יש לי את אותם גנים של שכל כמו שלך
גם אני מקווה שיחידת חילוץ תמצא אותו בקרוב... אחרת אני מתחתנת עם החנון.
סתם.....
אהבתי את הפרשנות. פחות שטח לנקות - צ'ק, אזור טוב יותר - בכמה וכמה רמות... שדרוג רציני מהבחינה הזו. מתה כבר לצאת מהעיר הדוחה הזאת ומהשכונה המצ'וקמקת שאיכשהו הגעתי לגור בהן. בעלת בית - שתעשה מה בראש שלה כל עוד זה לא מטריד אותי. והחנון... כן... אשכרה צחקתי עם עצמי שאני הולכת לגור עם שלדון
הוא די דומה לו.... אבל זה יתרון, אני באמת צריכה כל מיני תיקונים במחשב, ובלי קשר נראה לי שהוא ממש בסדר.