שיהיה שבוע נהדר!!

היי48

New member
זה כמו בקומדיות הרומנטיות האלו

שבהן יש שני ידידים שמחליטים שאם עד גיל כלשהו הם לא ימצאו את האחד/אחת שלהם הם יתחתנו אחד עם השני...
או אולי השותף שלך יתן לך לחתום על roommate agreement?? תמצאי מראש עורך דין שיעבור עליו

ואני מקווה שבמסעדה שנעבוד בה נקבל טיפים טובים, כדי שזה יצדיק את ההשקעה של הלימודים...

שבוע טוב לכולם

מצטערת שאני כזאת נעדרת מהפורום לאחרונה, אני חושבת שהכדור החדש הוא ממש

בכל מקרה, עכשיו אני כאן ואני הולכת לעבור על כל מה שהפסדתי.

היי48

New member

מצטערת לשמוע, מקווה שזאת רק תקופת הסתגלות לכדור. תחשבי על זה ככה-לפחות עכשיו יהיה לך קצת זמן לנוח עד תחילת הלימודים ולמלא מצברים. מקווה שזה קצת יעזור

זהו, שאני חושבת שלא

אני משלבת עכשיו סרוקוול ביחד עם הציפרלקס, ועל פי הפסיכיאטרית, הסרוקוול צריך להתחיל להשפיע תוך כמה ימים. (אני עכשיו כבר שבועיים)
אני לא מרגישה שום שינוי, חוץ מזה שאני והמיטה שלי BFF
וכשאני ערה אני זומבית

היי48

New member

אני לא מבינה כל כך בכדורים, אז יכולה רק לקוות שאם הכדור הזה לא עוזר תצליחי למצוא אחד שיעזור, ושולחת

היי48

New member
את צודקת,

קבלי חיבוק שמח

אני בסדר בגדול, ב"ה. יש כמובן את העליות והירידות, אבל לשמחתי אני מצליחה לבינתים להספיק את רוב הדברים שאני רוצה, אז למרות שהחרדה היא עדיין חלק מחיי היום יום-אני די אסירת תודה כרגע. אני מקווה שהשינויים שאני מקווה שיקרו בקרוב יובילו לשינוי לטובה לפחות קצת-only time will tell...

תגידי סיימת כבר לעבוד, נכון?

לפעמים לוקח לכדור זמן לעבור עד שהוא מגיע למינון הנכון לגוף שלך
מחלת לך ימים קלים ולילות שקטים ומחבקת אותך בחיבוק ענקי
אני יודעת שלפעמים המיטה עוזרת לחומרים לעבוד טוב יותר
עובדה היום קמתי רק ב12 בצהרים ויתרתי על התחייבות לשיקום חולי לב והמשכתי לישון
ושקמתי הייתי כמו חדשה , אכלתי לקחתי תרופות וב5 חזרתי לישון עד שעה 7 בערב
ועכשיו אני מרגישה שהמנוחה במיטה עוזרת לגוף להתאפס

סרקוול רולזזזזזזזז

לא לשכוח שאסור לאכול/לשתות אשכוליות בתקופת השימוש בו!
אגב, מה המינון? והאם את לוקחת XR או רגיל?
קיבלת אישור לקנות אותו בקופ"ח?
בהצלחה

תשובות

אני לא חובבת אשכוליות, אז זה מסודר מבחינתי.
אני לוקחת 12.5 מ"ג (שזה חצי כדור של 25, והכדורים כל כך קטנים! מזל שיש לי חוצה כדורים) רגיל. הבנתי שה-XR טוב בעיקר במינון גבוהים יותר.
הפסיכיאטרית ציידה אותי במרשם פרטי בשביל שאני אמנע מ"פסטיבל האישורים" של קופות החולים כהגדרתה

למעלה