שיווווווווווווווווווווווווווווווווו

omri120

New member
שיווווווווווווווווווווווווווווווווו

התקשרתי עכשיו בכדי לברר אם יש כרטיסים להופעה של עידן מחר...בהרצליה!! לשמחתי נאמר לי שכן..אבל כששמעתי את המחיר..אני פשוט נחרדתי!!! 119 שקלים????????????????????????????????????????????? אני חושב שעידן מגזים!!!!!!!!!! שלמה ארצי הייתי בהופעה ב 90 ש"ח. אפילו מייקל ג'קסון שהיה פה לקח בזמנו 120 ש"ח..... עם כל הכבוד....119 שקלים להופעה?? ואם אני רוצה לבוא זוג??? 238 ש"ח?? שיווווו--אתם לא חושבים שזה מוגזם???

willo1

New member
אה מותק

שים לב להופעה של פוליקר הערב בזאפה. 180 ש"ח.. אכן.. טירוף

Saffron

New member
זה בהחלט יקר ../images/Emo29.gif

והייתי שמחה אם הופעות היו זולות יותר, אבל לצערי זה המצב כיום. דווקא במקרה של הפרויקט זה עוד הגיוני, כי יש הרבה זמרים ונגנים על הבמה שלכולם תפקיד מרכזי, בניגוד למקרים של זמר אחד ולהקת ליווי. 90 ש"ח להופעה של שלמה ארצי? כנראה שזו הייתה הופעה זולה במיוחד. אני שמעתי על הופעות שלו שעלו בסביבות המאתיים-שלוש מאות ש"ח.

omri120

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

קיבלתי הנחה....
וה 200-300 ששמעת לגביי שלמה ארצי,זה במקומות הטובים ביותר...למטה. למעלה בקיסריה אפשר להשיג ב 120 ש"ח. אבל זה קיסריה...ולא היכל התרבות בהרצליה

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

omri120

New member
חחחחחח ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif גננת אעלק...

הייתי מעדיף שתהיי "אחות"....ואני "רופא"......
אוישששש...אני והראש הכחול שלי.....אלוהים!!!!
הפסח הזה גמר עליי....

omri120

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

יש פה אנשים יותר קרועים ממני....מסתבר....פפפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחח ולא התכוונתי "גמר" עליי.......תתקני את זה ל....."סיים" עליי....חחחח אוווחחחח,את והראש הכחול שלך!! אלוהים!!!!!!!!!

זה כל כך לא מוגזם.

יש איזה שבעה אנשים על הבמה. 120 שקל זה כלום בשביל הפרויקט.

betti10

New member
לא כולנו עשירים

אני חושבת שלפחות צריך להיות הנחה לסטונדטים / חיילים... יש דבר כזה?

אה, וואלה?

את רוצה ללכת להופעה של הפרויקט? תלכי. לא מתאים לך המחיר? אף אחד לא מכריח אותך ללכת. ו.. חחחח.. מה את אומרת.. למה, לי לא מגיעה הנחה? למה דווקא לסטודנטים ולי לא? למה לתלמידי י"ב לא? יש שבעה אנשים על הבמה לפרנס - מה את רוצה?!

Infinity AL

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo203.gif

דנה, נשמה שלי
למה להתעצבן
חח עלית עליה

למעלה