שיווווווווווווווווווווווווווווווווו

Saffron

New member
ממ, ../images/Emo29.gif

אני לא אומרת שצריכה להיות הנחה (חוץ מזה שאם אני לא טועה, זה תלוי באולם שבו מתקיימת ההופעה), אבל, לדעתי, כן יש הבדל בין סטודנטים לתלמידי י"ב, ובאמת במקומות/מופעים רבים יש הנחה מיוחדת לסטודנטים.

אם את חושבת שיש הבדל,

את רוצה לספר לי מהו? חוץ מהגיל, כמובן, וההבדלים בפרצופינו.

Saffron

New member
כמובן ../images/Emo29.gif

מלבד הגיל והפרצוף, יש הבדלים נוספים: סטודנטים משלמים שכר לימוד גבוה מאוד בשנה ונוסף אליו את הוצאות המחייה שלהם, בעוד שבני נוער משלמים הרבה (הרבה) פחות על לימודים ולרוב מתפרנסים על חשבון ההורים.

אה, אוקיי

הם משלמים שכר לימוד גבוה מאוד ואת הוצאות המחייה - אז צריך לעשות להם הנחה בהופעות? הופעות, זה מותרות, זה לא צורך בסיסי. בכל אופן, כמו שאמרתי, מי שלא רוצה לשלם את הסכום הזה שלא יילך.

את מתעלמת מפרט מאוד קטן.

מהופעות- צריך להרוויח כסף. אם לא תהייה הנחה- אז אולי באמת חיילים וסטודנטים יבואו פחות. מי יפסיד כסף? המקום, ההפקה, אלה שמופיעים, לא יודעת מי. אז, לא עדיף להם לעשות הנחה בשביל אחוז מסויים מהקהל, וככה הם עדיין ירוויחו?

לא.

את צודקת. אבל אני עדיין רואה את חוט המחשבה שמאחורי לתת לסטודנטים ולחיילים הנחה ולתלמידי י"ב לא. אני מסכימה איתך, אבל מה לעשות שיש אנשים שרוצים לעשות כסף. תתמודדי.

willo1

New member
לא מסכימה

זה לא ככה. היא לא אומרת שהיא לא תלך להופעה ואם אני לא טועה היא כבר הייתה באחת ושילמה את אותו מחיר נקוב שעליו יש ויכוחים.. העניין הוא לא על זה שהיא תלך או לא תלך ( או כל אחד מאיתנו) מדברים על זה שהמחיר כפשוטו הוא לא זול. ואין פה ויכוח כי זו עובדה בשטח, זה יכול להיות אולי יחסי אבל זה לא זול. (לא שאני יכולה להטיף על כאלה דברים כי אני כבר שילמתי יותר מ200 ש"ח להופעה אבל שוב- אני מדברת על העניין בכללותו)

ואיך זה סותר את מה שאמרתי?

אני יודעת שזה לא זול, אבל שוב - יש לך שבעה אנשים על הבמה. ו..זה עדיין לא משנה את מה שאמרתי. זה לא זול? לא נוח לך להוציא כל כך הרבה כסף על הופעה? - אז אל תלכי. תאמינו לי שגם לי אין הרבה כסף וגם אני לא עובדת, אבל כשעידן מגיע לסביבה - אני כן הולכת להופעות של הפרויקט, כי לי כן שווה להוציא סכום כזה. מי שלא נוח לו לשלם את המחיר הזה, שלא יילך להופעה. זה הכל. זה כמו שאף אחד לא יבוא ויתלונן "בואנה המסעדה הזאת נורא יקרה!", ואז בערב יילך למסעדה הזאת. זה בדיוק מה שהיא עשתה אם אתם הולכים להופעה (גם אם היא יקרה), תהנו ממנה. זהו. אגב, באופן אישי, אני חושבת שההופעה והפרויקט עצמו מצדיקים את הסכום. אבל, זאת דעתי האישית ולא בה עסקינן.

willo1

New member
לא סותר

אבל את אומרת שלא נוח לך- אל תלכי, ואני מסבירה שלא על זה מדברים.. אל אם אנשים יילכו או לא. אלא על העובדה עצמה שמדובר במחיר 'גבוה' ולא על התוצאות של המחיר הגבוה

betti10

New member
חחחח ...קמע

כשתתבגרי תביני למה לחיילים צריך להיות הנחה ולמה לך לא. וזה לא שייך...אני רוצה ללכת אני אלך להופעה.. ברור שאם לא אז לא... לא התלוננתי על המחיר למרות שאני חושבת שזה קצת מוגזם אבל מצד שני צריך להתחלק בכסף עם הרבה אנשים... מה שאמרתי שצריך להיות איזושהי הנחה לסטודנטים / חיילים ואם את לא מבינה למה... כשתהיי בצבא ויהיה לך רק 380 או כמה שזה לא יהיה בחודש מבלי שאבא ואמא יממנו אותך...אז אולי תביני. לא מתווכחת איתך יותר!

Saffron

New member
בבקשה ../images/Emo29.gif

תמשיכו את הדיון הזה במסרים, ולא כאן.

betti10

New member
זה עניין של תפיסת עולם והתבגרות יחד

חבל שאתן לא מבינות. אבל זה כמו להתווכח עם... טוב...לא חשוב... יום טוב

למעלה