שיוויון בעבודות הבית ...

magenta73

New member
די, באמת? לא שמתי לב...

אופס...

asian girl

New member
לשנות אותו את לא יכולה

אבל מה שאת כן יכולה לעשות זה להקל על עצמך.. באמת תמצאי לך עוזרת בית. או שתנקי\תסדרי במקום כל כמה ימים פעם בשבועיים.. בכל אופן תזכרי: את איתו כי את אוהבת אותו ולא בגלל שום דבר אחר. כל השאר - שטויות.

shaniza

New member
בעבודות בית...

למה את מתכוונת בדיוק? אם את מתכוונת לספונג'ה ואבק, הרי שאת סובלת את זה כבר כמה שנים... מה פתאום עכשיו מתחיל להפריע לך שהוא לא עושה את זה? ובמקרה הזה, עוזרת בית היא באמת פיתרון נוח. אם את מתכוונת לדברים יומיומיים כמו להוריד את הזבל, לשטוף כלים, לתלות כביסה/להוריד ולקפל אותה... הרי שעוזרת בית לא תעזור לך כי היא מגיעה פעם בשבוע שבועיים . גם כאן את סובלת מזה כבר כמה שנים אפשר "לחנך" אותו בעניין גם עכשיו (היה יותר קל אם איך שעברתם לגור ביחד הוא היה מתרגל לעניין שהאשה היא לא היחידה שגרה בבית...) דרך לחנך- להשאיר דברים כמו שהוא משאיר אותם ולחכות שזה יפריע לו יודעת שזה יהיה לך קשה לראות בלאגן... אבל שווה לנסות לתקופה ...

asian girl

New member
את כנראה לא יודעת

מה זה כמשאירים דברים ואת לא מסדרת.. זה כבר למחרת נראה כמו מזבלה עירונית... ובסוף את גם תצטרכי לסדר הכל בכל מקרה.. אז.. עדיף לעשות את זה כבר היום...

magenta73

New member
פעם, כשגרתי עם החמור

בהתחלה כל הזמן ניקיתי וניקיתי וניקיתי ובישלתי ועשיתי כביסה, עד שנשבר לי. והפסקתי. ותאמיני לי, אחרי כמה זמן, שהבית באמת נראה כמו מזבלה, ואני נסעתי לביקור הורים...הוא ניקה הכל בעצמו.... ועוד עשה ארוחה מפנקת...

asian girl

New member
כן..

קיצוניות לפעמים עוזרת... רק שאנחנו בוחרים בן זוג לא לפי הרגלים שלו ולא לפי איך שהוא מסדר ומנקה ומבשל...

magenta73

New member
כן...

רק שכשהוא גר לבד, החמור, לפני שגרנו ביחד, הוא ידע יופי לנקות, לבשל ואפילו לעשות כביסה. "הרגלים שהיו לי לא תוכלי לקחת לי, לא אניח את הזכרון על סף הדלת"...

למעלה