שיוטים בצופי ים

klein134

New member
שיוטים בצופי ים

מאז שהשכבה שלנו התחילה להשתתף בשיוטים בצופי ים שמתי לב לדבר אחד שהציק לי. חוסר תיאום בציוותים בין הסירות. לדוגמא. בשיוט אסף אסולין יצאו חלק מהסנוניות מערך קטן ילדים בכיתה ח' עם מדריך, וחלק אחר יצא עם צוות מיומן יותר כמו בוגרים או שכבגיסטים. דוגמא שניה היא שבמקצה הליויתניות על הסלוניקי היה צוות מיומן של הורים ועל הגרוסמן כיתות י' פיקדו. לדעתי לפעם הבאה כדי שיהיה שיוט יותר מעניין, תחרותי, ומהנה, השבטים צריכים לתאם בינהם ציוותים או פשוט מקצים של שכבות גיל שונות כמו זינוק סנוניות כיתות ח'. בהצלחה ומקווה לראות את כולכם בשיוט יצחקי! בברכת רוח צד ומזג אויר טוב!

Loriella

New member
צוות מיומן של הורים...

על הסלוניקי היו חוג הורים יפו ומרכז השבט...זה קצת מעל הרמה של כיתות י', לא מסכים?

עם כל הכבוד להורים...

אני מאמין שלמרות שהם באים להפליג בצופי ים פעם בשבוע\שבועיים עדיין כיתות י' אמורים להיות ברמה יותר גבוהה מהם... ושהניצחון היה בהבדל בין הסירות כי בכל זאת הסלוניקי סיימה 20 דקות לפני הסנוניות מערך גבוה והגרוסמן סיימה עם הסנוניות מערך נמוך...אז לא נראה לי שהניצחון קשור רק לצוות במקרה הזה...

Anogs

New member
רמה יותר גבוהה?!

כשראש שבט מפקד על סירה מול חניכים מכיתה י' שמפקדים? אני לא באמת חושב שיש להם סיכוי, בלי שום קשר לסירות עצמם. ולגבי שאר הסירות, לא היתה סירה יפואית אחת שלא היה עליה בוגר שפיקד עליה, אני לא יודע מה לגבי שאר השבטים אבל על כל הסירות התל אביביות פיקדו רק חניכים עד כיתה ט' ולא היה על שום סירה מישהו מעל כיתה י"ב (חוץ מהגרוסמן שהיו עם המדריכים של שכבת י', שלא פיקדו בכלל).

אז אתה לא יודע מה קורה בשבט שלך...

כי אני בטוח שאדר אדלר פיקד על אחת הסירות ולמי איכפת מי מפקד? מה שחשוב זה מי מנצח... ניפגש על הים אגב מה השיוט הבא?

Loriella

New member
עצוב לי להגיד שהוא צודק

אדר וקור פיקדו אצלנו על שני השיוטים הראשונים (על הלניאדו) ובכל זאת...ראש השבט? באמת...

omri angel

New member
כמובן אחרי כל שיוט

צריך לחזור על אותו דבר. לא נמאס לכם מהתרוצים של אחרי כל שיוט. ענוג למה אתה חושב שעל כל סירה יפואית היה בוגר שפיקד עליה?! אני אומר לך שלא היה ואני הבאתי עם חניכים שלי מקום בלי שאף בוגר או שכבגיסט חוץ ממני יהיה על הסירה וכן הם עקפו ילדים בכיתה ט' שהיו גם על סנונית מערך גבוה. תפסיקו כבר לחשוב שאתם הכי טובים כי עובדה שלא היו הכי הרבה גביעים לתל אביב וכן פיקדו אצלכם מדריכים ולא משנה מי אלה אתה יכול לשאול את מי שהיה בשיוט כיתות י' שמתאמינים כל השנה לפחות פעמים בשבוע על סירה צריכים להיות הרבה יותר טובים מהורים שבאים פעם בשבוע להפליג וגם זה בקושי. ובקשר לזה שכל שיכבה צריכה להיות על דגם מסויים זה לא נכון כי כל קבוצה מתאמנת על דגם מסויים (לפחות ביפו) ובשיוט שמחליפים סירה זה לא טוב מנסיון. לא בושה לבוא אחרי שיוט ולהגיד שהיה אחלה אפילו שלא לקחנו גביע. אני מקווה בשביל כולם שיהיו עוד שיוטים כאלה מאורגנים עם מקצים אוכל וטקס כמו שצריך .

klein134

New member
אני לא יודע איך..

פירשת את ההודעה שלי אבל לא היה שם תירוצים בכלל... אני רק מנסה להגיד שהשיוטים היו הרבה יותר מעניינים עם הציוותים היו מתואמים בין השבטים

נכון...:)

הוצאת לי את המילים מהפה עומרי ושלא נחזור לשיוטי הרצליה... פה זה ניסגר תגידו תודה וכל הכבוד כי שיוט כזה לא ראיתי

Anogs

New member
לא אמרתי שאנחנו הכי טובים

לא נתתי תירוץ אחד לגבי המקומות של הסירות שלנו, ואני חושב שהיה שיוט מעולה. אבל תסכים איתי שלפחות ברוב הסירות היפואיות היו בוגרים שגם פיקדו. וזה כמו שקליין אמר, יוצר רמה לא הכי שווה בין הסירות. אני לא אומר שום דבר מעבר לזה, אני השתתפתי בשיוט, נהנתי נורא, לקחתי מקום שני או ראשון (זה לא סגור) והחניכים שלי למדו המון. אנחנו בת"א מעדיפים לתת לחניכים לפקד וללמוד מכך, ואתם וכל אחד אחר יכולים לפעול כך או לא, אני לא מבקר את זה ולא אומר לכם לעשות אחרת, זאת דרך אחת וזאת דרך שניה. ענוג

אמ... לא...

"אבל תסכים איתי שלפחות ברוב הסירות היפואיות היו בוגרים שגם פיקדו" אז זהו שלא. לכל סירה היה את הצוות שלה... כלומר חניכים ומדריך. אחד. לא בוגר. בשיכבה שלך או שמיניסט.

adaradler

New member
עומרי

עומרי כול הכבוד שאתה רב עם ילדים בכיתה ט'.. זאת ועוד כול הכבוד שאתה מנצח שיוטים שאתה עם צוות של ילדים בכיתה ח שיודעים לשבת בחרטום בין הטובים שיש.. אף אחד לא מתרץ ואל תתנשא על אף אחד כן אתה יודע להפליג אבל יש לך מספיק ללמוד, זה שיש לך גביע על המדף לא אומר כלום, תאמין לי יש לי מספיק גביעים על המדף. שיוטים בצופי ים מזמן לא ספורטיביים ולא הוגנים.. עלה רעיון לא מזמן על שיוטים של שכבג, שיוטים על אותו סוג סירה צוות הוגן רק אחרי שיוט כזה יהיה אפשר לראות מה הולך באמת בין השבטים, אני אשמח לארגן/ להשתתף בכזה שיוט מקווה שגם אתה..

חמוד אתה קצת חצוף

אל תגיד דברים שאתה א מבין בהם כי לא על כל סירה היה בוגר והשנה ליפו הייתה רק סירת בוגרים אחת אז תרגע ומהר!

אופס זה קפץ

למקום אחר בלי כוונה התגונה הייתה מכוונת לAnogs שכתב: "ולגבי שאר הסירות, לא היתה סירה יפואית אחת שלא היה עליה בוגר שפיקד עליה, אני לא יודע מה לגבי שאר השבטים אבל על כל הסירות התל אביביות פיקדו רק חניכים עד כיתה ט' ולא היה על שום סירה מישהו מעל כיתה י"ב (חוץ מהגרוסמן שהיו עם המדריכים של שכבת י', שלא פיקדו בכלל)."

guysa2

New member
תיקון...

מי שהיה מעל הרמה שלנו זה היה משה זינגר (זה שמו נכון?..) שפיקד על שולשת הזינוקים ולא החוג הורים....

TINKERBELL212

New member
בתור יפואית אני יכולה להגיד לך

שזה מזה שטויות כי 1. מרכז השבט שלנו לא היה על הסלוניקי הוא היה על הסירת גומי 2.החוג הורים האלה מפליגים שנה ...שנתיים...אולי קצת יותר ....זה לא הורים שמפליגים בשבט מאז שהם היו חניכים !!!! ככה שהחניכים שלכם יכלו לעבור אותם....אבל זאת ה=ס=ל=ו=נ=י=ק=י ככה שגם אם היו אצלינו כיתות י' ועל הגרוסמן הורים ....הסלוניקי היתה מנצחת!!!!!!

Anogs

New member
הוא התכוון ראש השבט

משה זינגר, ואת יכולה להמשיך להגיד כמה שאת רוצה שהסלוניקי מפליגה יותר טוב מהגרוסמן אבל אין שום קשר בין רמה ימית של ראש שבט לחניכים בכיתה י'. וכאן נגמר הוויכוח.

למעלה