שיוטים בצופי ים

Jordash

New member
זה הכל ספורטיבי חבר'ה...

כל שבט יכול לבחור לעצמו מה נכון בשבילו לא צריך להתרגז ולא להתנצח בנושא... כל השיוטים הם ברוח הספורטיביות...

klein134

New member
לאיפה זה הגיע?!

לא התבכיינית שהשיוט הי המכור ולא חיפשתי תירוצים ללמה הפסדנו.. תכלס כל הכבוד ליפואים שלקחו אותנו... אני רק הערתי ואמרתי משהו ששמתי לב אליו.

PureFart

New member
לדעתי אתה טועה

לכל שבט יש את הנהלים שלו, אם צופי-ים תל אביב רוצים שהחניכים שלהם ילמדו ולכן נותנים להם לפקד ומה לעשות, לוקחים את הסיכון של ההפסד בשיוט, וצופי-ים יפו חשוב להם לנצח אז הם לוקחים את המפקדים הכי טובים ושמים אותם על הסירות היפואיות התותחיות, אז זה סדר עדיפויות. לכל דבר יש פלוס ומינוס, ויכול להיות בגלל שאנחנו למדנו שיוטים כשהיינו צעירים והיפואים רק מבצעים מה שהמפקדים שלהם אומרים להם, יכול להיות שבעוד כמה שנים כשאנחנו נפקד, אנחנו ננצח כי נתנו לנו יותר ניסיון. זה לא כל כך נורא לא לקחת גביע.. באמת.. שכל שבט יעשה מה שנכון בשבילו. לא צריך לתאם סירות ולא כלום. ד"א זאת עמליה מאלבטרוס

יואוווו

ומה עם המפקדים האלה?!!?!? מה מישהו השכיר אותם בחנות להשכרות?! הם גם היו חניכים מתישהו שימי לב למה שאת כותבת

PureFart

New member
דבר ראשון, תרגע!

לא, המפקדים האלה גם היו חניכים... אבל כשהם מתחרים מול ילדים בכיתה ט' אין ספק שהם הרבה יותר טובים.

Thalia92

New member
דגש על מתישהו!

תקשיב, בסופו של דבר זה רק נקודות מבט. ממה שאני ראיתי, על כל הסירות היפואיות פיקדו מדריכים/צוות בוגר, שזה בסדר, זה פשוט לא מה שאנחנו עושים. הם היו חניכים מתישהו? יופי! אבל להם יש ניסיון של 4 שנים ויותר עלינו! אבל זה לא מה שמשנה. קליין לא בא לתרץ שום דבר. הוא פשוט אומר שזה יכול להיות נחמד אם נעשה את זה בצורה שבה כל אחד יתחרה עם מישהו ברמה שלו. אל תתעצבן סתם!

Loriella

New member
אני חושבת

שכדאי שנפסיק לריב... כולנו צופי ים, כולנו בסופו של דבר רוצים להפיק אותו דבר... מה זה משנה למי יש יותר גביעים בארון? מנפח לכם את האגו? יופי... לא עדיף להנות וזהו?

shak shaki

New member
חלאס כבר יא בכיינים

מי שזכה - כל הכבוד. דיי עם התרוצים והחפירות.

avrilevin

New member
מה הקשר?

בכלל קראת את ההודעה הראשית של השרשור? בכלל לא מדובר על אסף אסולין, זו סתם הצעה לשיוטים הבאים..

יש לי רעיון!!!

אז בואו נבטל את השיוטים עצמם גם ככה כל מה שאנשים פה אוהבים זה את הויכוחים אחריהם... כל שבוע נמציא מקרה שלא פינו או שהתנגשו יהיה יותר פשוט לא?

goomal

New member
כן

לקחנו את ההלר לשיוט ואז ת"א התנגשו בא עם האלון ועכשיו היא ספסל!!! אם הייתם מפנים אז היתה לנו עוד סירה והיינו יכולים לשלוח אותה לקורסים במקום הסירות החדשות...

guysa2

New member
הלר?

מה זאת ההלר? אף פעם לא שמעתי עליה? מה הסיפור?

avrilevin

New member
גם אני אשמח לשמוע

לא שמעתי מעולם על סירה בשם הלר.. מה הסיפור איתה ועם האלון?

זה לא כזה מסובך...

אני אמרתי שנמציא סיפור על שיוט ונתווכח עליו כדי לחסוך זמן אז שי המציא סיפור על שתי סירות הלר (חיפה) והאלון (ת"א) שלא נגעו במים כבר כמה שנים והן בבית קברות...

moshikoha

New member
אני לא רוצה לפתוח עוד פעם את כל זה אבל..

חיפאים נקודה למחשבה.. בבקשה תמנעו מלהגיב (לפחות שטויות..)

למעלה