שיזוף מבוקר הכיצד?ברצוני לשזף

יניב ריז

New member
ותוספת לגבי המפה של תחלואת הסרטן

שהבאת, היא לא מתייחסת רק לסרטן העור עליו אנו מתדיינים, אלא כל סוגי הסרטן. הסיבה שבאיזורי המשווה שכיחות הסרטן יורדת בשיעור חד,נובעת מהעובדה שאיזורים אלו הם איזורים של מדינות מתפתחות, שבהם התעשייה טרם חדרה,זיהום האוויר בהן נמוך,הדיאטה לא מכילה חומרים סינטטיים-בעצם הם חיים בסביבה נטולת קרצנוגניים, להבדיל מאיתנו תושבי המדינות המפותחות שמוקפים בזיהום,חומרים סינטטים מסרטנים במזון,טבק וכו'...

tevagil

New member
נתתי לך תשובה

נתתי לך תשובה לזה מראש. בתוך ארצות הברית עצמה, ההפרשים הם פי 2. לא נראה לי שיש הבדלים ברמת הרופאים או באיכות הסביבה בתוך ארה"ב. זה סתם משהו שאתה שולף מהשרוול. באותה מידה אני יכול לשלוף עוד נתונים הפוכים ממה שאתה אומר, לדוגמא שמדינות המשווה פחות מפותחות ולכן מקרי הסרטן שם צריכים להיות גבוהים בגלל חוסר היגיינה, אי לקיחת תרופות וכדומה. וכן מה יותר חשוב? רמת כל הסרטן בעולם, או רמת סרטן העור שהוא חלק קטן ממקרי הסרטן הכללים? ברור שמקרי הסרטן הכלליים. לגבי הקרינה באיזורים גבוהים וקרים. כידוע איזורים אלה לא נמצאים בקו המשווה ולכן אין בהם בכלל קרינה חזקה, כיון שהשמש באה בזוית. דבר נוסף הוא שבדרך כלל יש בהם עננים או ערפל שמסתירים את השמש. אם תביא לי מדידות זה יהיה מעניין. לגבי המאמרים. לא חשוב מי כתב והיכן, מה שחשוב זה המספרים ומקורם. אני לא חושב שהם משקרים לגבי המספרים, או מי שהם מצוטטים משקר. אגב מצאתי נתונים לגבי עקרב הסעודית וגם שם היחס בין הצפון לדרום הוא 1:2 לרעת הצפון.

למעלה