לאף אחד אין... אבל נראה לי שהם יותר מדי מתאימים בשביל להיפרד. אבל לכי תדעי...
V varty New member 6/8/04 #20 לאף אחד אין... אבל נראה לי שהם יותר מדי מתאימים בשביל להיפרד. אבל לכי תדעי...
M me myself N MichaL New member 6/8/04 #21 הם כל כך חמודים.. אני כל כך מקווה שהם עדין ביחד... ותודה לשתיכן על התמונות...
ק קרלוצה New member 7/8/04 #22 איך שמחתי שהוא עלה!!!!../images/Emo13.gif אחרי שהוא עלה לא היה אכפת לי יותר מהאחרים!!! ובכל ההצבעות הוא קיבל את הכי הרבה קולות ככה שהסיכויים שלו בשמיים!!!!! כזה כובשששששש!!!!
איך שמחתי שהוא עלה!!!!../images/Emo13.gif אחרי שהוא עלה לא היה אכפת לי יותר מהאחרים!!! ובכל ההצבעות הוא קיבל את הכי הרבה קולות ככה שהסיכויים שלו בשמיים!!!!! כזה כובשששששש!!!!
R rifkin1 New member 7/8/04 #24 קרלוצית? כפרה עלייך איך הרגל? מספיק לחקות אותי מה שאני אוהבת את אוהבת זה כל כך מצחיק... אני רוצה פרטים.
קרלוצית? כפרה עלייך איך הרגל? מספיק לחקות אותי מה שאני אוהבת את אוהבת זה כל כך מצחיק... אני רוצה פרטים.
ק קרלוצה New member 7/8/04 #26 ככה ככה, אבל העיקר שעברתי את החלק הזה....בסוף התברר שזה קרע ברצועות ולא מיניסקוס קצת דיכי אבל יהיה בסדר.... וכהההההההההההההה אני אוהבת לחקות אותך!!!! וחוץ מזה שהראל הוא שלי!!! מצידי קחי את מייקל ואת הראל מויאל אבל על סקעת לא מוותרת
ככה ככה, אבל העיקר שעברתי את החלק הזה....בסוף התברר שזה קרע ברצועות ולא מיניסקוס קצת דיכי אבל יהיה בסדר.... וכהההההההההההההה אני אוהבת לחקות אותך!!!! וחוץ מזה שהראל הוא שלי!!! מצידי קחי את מייקל ואת הראל מויאל אבל על סקעת לא מוותרת
V varty New member 7/8/04 #28 ריפ צודקת ../images/Emo46.gif אני יהרוג אותך!!! הראל במקום מייקל??? (מלחמת ג'דיי קשה ביני לבין קרלוצה מתבצעת כעת) אחרי קרב קשה...קרלוצה שוכבת חבולה בין כמה עצים ומאחוריה עומד מייקל ורטן ומגחך... סתם כפרה תאהבי מי שאת רוצה (או שלא )
ריפ צודקת ../images/Emo46.gif אני יהרוג אותך!!! הראל במקום מייקל??? (מלחמת ג'דיי קשה ביני לבין קרלוצה מתבצעת כעת) אחרי קרב קשה...קרלוצה שוכבת חבולה בין כמה עצים ומאחוריה עומד מייקל ורטן ומגחך... סתם כפרה תאהבי מי שאת רוצה (או שלא )
ק קרלוצה New member 7/8/04 #31 אני נותנת לכם את מייקל ואתם רבות איתי?? חחחחחחחחחח אני לארג'ית איתכם וככה אתם מגיבות? סבבה!! אז מייקל הוא שלי ומצידי קחו את סקעת
אני נותנת לכם את מייקל ואתם רבות איתי?? חחחחחחחחחח אני לארג'ית איתכם וככה אתם מגיבות? סבבה!! אז מייקל הוא שלי ומצידי קחו את סקעת
I inbal145 New member 7/8/04 #35 לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אל תוותרי על הראל סקעת כ"כ בקלות אני אקח את מייקל וזהו
לא לא לא../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif אל תוותרי על הראל סקעת כ"כ בקלות אני אקח את מייקל וזהו
ז זוארץ שולט New member 7/8/04 #29 מה אתן רבות../images/Emo35.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif הוא שלי. ורק שלי. ותזהרו - אני יודעת קראטה
מה אתן רבות../images/Emo35.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif הוא שלי. ורק שלי. ותזהרו - אני יודעת קראטה
M Moreiro New member 7/8/04 #33 סולחת סולחת.. ../images/Emo121.gif|גילדה| אבל רק כי אתמול היה לך יומולדת ^________^
I inbal145 New member 7/8/04 #34 גילדה../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif זמרת ארגנטינאית
M Moreiro New member 7/8/04 #36 ../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו כשראיתי איך שלחתי את ההודעה (ולא היה לי כוח למחוק ולשלוח שוב) יש לה כמה שירים יפים ונטליה אוהבת אותה אז עוד יותר טוב
../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו כשראיתי איך שלחתי את ההודעה (ולא היה לי כוח למחוק ולשלוח שוב) יש לה כמה שירים יפים ונטליה אוהבת אותה אז עוד יותר טוב
I inbal145 New member 7/8/04 #37 ../images/Emo45.gifאינדיד../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif
ז זוארץ שולט New member 7/8/04 #39 יואו תודה../images/Emo13.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif