שיחות במסן עם כוכבי דיגימון

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך

chi12

New member
שיחות במסן עם כוכבי דיגימון

פה אני ישים שיחות שלי במסנגר עם הככוכבים היקרים שלנו

chi12

New member
השיחה שלי עם גילמון

במשך שעה חיפשתי ברחבי הרשת את המסנגר של גילמון ולבסוף מצאתי אותו, והעתקתי לכאן את השיחה שלי איתו חינה אומר\ת: שלום! גילמון גילמון אומר\ת: שלום, מי את? חינה אומר\ת: אני חיננית מפוום דיגימון, אתה יודע שהוא חוגג יום הולדת 5? גילמון אומר\ת: מובן שאני יודע! חינה אומר\ת: מה נשמע? איך בישראל? גילמון אומר\ת: אני כבר לא בישראל, הדי ריפר מתחתן והוא הזמין רק אותי לחתונה שלו אז חזרתי ליפן. חינה אומר\ת: עם מי הוא מתחתן? גילמון אומר\ת: אממ.. אממ... בעיקרון עם גאטומון, לכן עונה ראשונה ושניה לאבאו לארץ השנה. חינה אומר\ת: אוקע! גילמון אני לא מכירה אותך בקושי, רוצה שנשחק משחק הכרות? כל אחד שואל בתורו שאלות והשני צריך לענות לו. גילמן אומר\ת: אז תתחילי. חינה אומר\ת: מה הצבע האהוב עליך? גילמון אומר\ת: אדום מה את אוהבת לאכול? חינה אומר\ת: קורנפלקס, מה אתה הכי אוהב לאכול? גילמון אומר\ת: לחם, לחם גילמון! חינה אומר\ת: איך שכחתי את זה? טוב,תורך. גילמון אומר\ת: איך הגעת אלי? חינה אומר\ת: רציתי כ"כ לדבר איתך אז חיפשתי אותך במשך שעות ברשת. מי החבר הכי טוב שלך? גילמון אומר\ת: הנרי חינה אומר\ת: לא טאקטו? גילמון אומר\ת: טאקטו יותר מידי ילדותי, אבל הנרי יותר נחמד
איפה את גרה? חינה אומר\ת: אני לא מוסרת את הכתובת שלי לאנשים זרים. גילמון אומר\ת:
חינה אומר\ת: אז יש לך עכשיו חברה? גילמון אומר\ת: לא, התיאשתי כבר מלחפש אהבה חינה אומר\ת: חסר לך שאתה לא מספר לי עכשיו על אהבות חייך! גילמון אומר\ת: זה לא מענין, באמת... חבל על השיעמום שיגרם לך. חינה אומר\ת: אני רוצה לשמוע בכל זאת. יאלה, שפוך. גילמון אומר\ת: בהתחלה הייתי עם ריינמון, אבל אז החלטתי שאני לא בקטע של בנות, ועברתי לבנים. אחרי זה הייתי עם טרימון אבל זה לא היה משהו, הוא יותר מידי חמוד והוא תופס לי את כל צומיT__T אח"כ ניסיתי עם טאקטו, ונפרדנו בשברון לב ואז החלטתי שיותר אני לא מתאהב באף אחד... חינה אומר\ת: אז ככה זה נגמר בלי אהבה? גילמון אומר\ת: לא, כמה חודשים אח"כ הבנתי שאני לא מסוגל לשרוד בלי אהבה והתאהבתי בעצמי. חינה אומר\ת: בעצמך? O_ם גילמון אומר\ת: כן, בעצמי. הרי אין עלי! אני יפה, ואדום ויש לי פרוה כ"כ רכה ופריחה. ואני תמיד נמצא כאן בשביל עצמי, ואני תמיד מבין את עצמי. וכמובן אני לא מנסה לגרום לעצמי לעשות דיאטה כמו אנשים אחרים (רינמון...). חינה אומר\ת: אני כבר מתחילה להתאהב בך. גילמון אומר\ת: לא כדי, אני כבר תפוס... מי האדם האחרון שהצחיק אותך? חינה אומר\ת: אתה, יש לך מסנגר של אנשים אחרים מדגימון? גילמון אומר\ת: כן, כמובן. טאקטו- [email protected] הנרי- [email protected] ....(קיצרתי מטעמי נוחות) חינה אומר\ת: תודה, אני חייבת ללכת עכשיו. להתראות גלימון אומר\ת: להתראות!

chi12

New member
שיחה במסנגר עם טאי

חינה אומר\ת: שלום, טאי! טאי אומר\ת: שלום חינה אומר\ת: מה נשמע? טאי אומר\ת: בסדר, אבל אני קצת עסוק עכשיו חינה אומר\ת: במה אתה עסוק? טאי אומר\ת: אני מחפש מצלמה לחתונה של גאטומון והדי ריפר. חינה אומר\ת: אז הם באמת מתחתנים! טאי אומר\ת: מה זה נשמע לך כמו בדיחה? חינה אומר\ת: אולי... כבר מצאתם צלם? טאי אומר\ת: לא, יש לך מישהו להמליץ לי עליו? חינה אומר\ת: סטטה! טאי אומר\ת: מי זאת? חינה אומר\ת: מנהלת פורום דיגימון תפוז המדהימים! טאי אומר\ת: כן, נכון. איך שכחתי? אז יש לך את המסן שלה? חינה אומר\ת: לא
טאי אומר\ת: אז את יכולה להגיד לה בשמי שאחנו מחפשים צלם לחתונה? חינה אומר\ת: כל מה שתבקש (שנשמע בעיני הגיוני) טאי אומר\ת: אריגטו! מצאתי את המצלמה. חינה אומר\ת: אז עכשיו אתה מוכן לשחק איתי משהו? טאי אומר\ת: בדיוק הבטחתי לקארי לתת לה את המחשב בשעה הזאת, מצטער... חינה אומר\ת: תן לי לדבר איתה! טאי אומר\ת: היא עוד שניה תכנס מהמסנגר שלה. אז להתראות! חינה אומר\ת: להתראות. אז סטטה תחזירי לי תשובה עם את יכולה להיות בצלמת בחתונה.

Yuske

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!

השיחה עם גילמון האמת נתנה לי תחושה שאני מדבר עם חבר אחד שלי LOL גאוני!!! פשוט גאוני!!! תמשיכי זה ממכר@___@

chi12

New member
כמובן!

ישנתי כל אח"צ ויצאתי אחרי זה עם חברות. ויש בקרוב שיחת ועידה...

Digi Lista

New member
בטח צלמת בחתונה../images/Emo13.gif

נשאר רק לסגור על תאריך ואני בעסק
אחלה שרשור! יכנס למאמרים ולקישורי הפורום,כול הכבוד על היוזמה

chi12

New member
שיחה עם קארי

חינה אומר\ת: שלום! קארי אומר\ת: היוש חינה אומר\ת: מה נשמע? קארי אומר\ת: סבבוש, ואצלך? חינה אומר\ת: מצוין ב"ה, רוצה לשחק במשחק שבו כל אחת שואלת את שניה שאלה בתורה. קארי אומר\ת: ברורררר! חינה אומר\ת: טוב, אני מתחילה. איזה צבע את אוהבת? קארי אומר\ת: ורוד כמובן. מי החברה הכי טובה שלך? חינה אומר\ת: לא יודעת קארי אומר\ת: החברה הכי טובה שלי היא יולייי המממוש! חינה אומר\ת: אבל לא שאלתי.... א ידעתי שאת כ"כ פקצה קארי אומר\ת: אני לא פקאצה! זה שאני אוהבת ורוד וסיומות של וש,וכל מיני דברים חמודמודים זה לא אומר שאני פקאצה חינה אומר\ת: כן, בטח קארי אומר\ת: רוצה שאני אצרף אותך לשיחת ועידה עם דיגימונים ודיגיגורלים אחרים? חינה אומר\ת: כמובן ***כנראה שיש בכל זאת יתרונות מהפקצות...

chi12

New member
השיחת ועידה הזאת לא תשאיר אתכם שפוים ../images/Emo13.gif

קארי אומר\ת: הIספת' את nינה צ'אן לש'nה יולי אומר\ת: שלום^^ טי קיי אומר\ת: היי חינה אומר\ת: מה נשמע? מאט אומר\ת: הוצאתי שיר חדש אתמול! חינה אומר\ת: מזל טוב! אני רוצה לשמוע מאט אומר\ת: אני אשלח לך בנפרד דיאסקה אומר\ת: רוצה להצטרף אלינו למשחק כדורגל? מאט אומר\ת: אני עסוק דיאסקה אומר\ת: תמיד אותו דבר, עסוק. מתי בפעם האחרונה יצא לנו לשחק? טי קיי אומר\ת: אתמול, אבל אתה יודע שאני מוכן לשחק איתך תמיד. דיאסקה אומר\ת: איזה מזל שיש אותך טי קיי!
חינה אומר\ת: לא עושים את זה בציבור... דיאסקה אומר\ת: יש לך בעיות עם זה? חינה אומר\ת: לי? תעשו מה שבראש שלכם... אבל מה עם קן וקארי? קן אומר\ת: למה שיהיו לי בעיות עם זה? חינה אומר\ת: כי הם אמרו שהם ביחד. קארי אומר\ת: ד'אסקקה מתIקIש 2ח''O לא '2גודוw באף 1. חינה אומר\ת: מה עבר עליה? דיאסקה אומר\ת: אחרי שטי קיי אמר לה במפורש שאין בינהם כלום, ומעולם לא היה בינהם משהו היא הפכה לפקאצה. חינה אומר\ת: עכשיו הכול מובן, אבל אתם באמת ביחד? טי קיי אומר\ת: אנחנו רק חולקים את אותה מיטה לא יותר מזה. חינה אומר\ת: האומנם? טי קיי אומר\ת: עובר עליך משהו? קן אומר\ת: כן, נורא כיף אצלנו במיטה יש מקום לכולם. חינה אומר\ת: גם אתה? O_ם יולי אומר\ת: אחרי הכול הם רק ישנים ביחד, לא יותר מזה, נכון? קארי אומר\ת: ויw ג0 המצא' מנ'עה. חינה אומר\ת: השיחה הזאת חלק מפספוסים? קן אומר\ת: ממש לא, יש לנו אפילו צילומים. רוצה שנשלח לך? חינה אומר\ת: אני אוותר על התענוג. דיאסקה אומר\ת: את לא צריכה לחשוש לא נלדנו אתמול. חינה אומר\ת: בדיוק מזה אני חוששת אני עוזבת את השיחה עם החוסר שפיות שלי אני לא רוצה שגם החוסר שפיות שלכם ידבק בי. {אני צחקתי גם אחרי שסימתי לכתוב אותה}

למעלה