השיחה שלי עם גילמון
במשך שעה חיפשתי ברחבי הרשת את המסנגר של גילמון ולבסוף מצאתי אותו, והעתקתי לכאן את השיחה שלי איתו חינה אומר\ת: שלום! גילמון גילמון אומר\ת: שלום, מי את? חינה אומר\ת: אני חיננית מפוום דיגימון, אתה יודע שהוא חוגג יום הולדת 5? גילמון אומר\ת: מובן שאני יודע! חינה אומר\ת: מה נשמע? איך בישראל? גילמון אומר\ת: אני כבר לא בישראל, הדי ריפר מתחתן והוא הזמין רק אותי לחתונה שלו אז חזרתי ליפן. חינה אומר\ת: עם מי הוא מתחתן? גילמון אומר\ת: אממ.. אממ... בעיקרון עם גאטומון, לכן עונה ראשונה ושניה לאבאו לארץ השנה. חינה אומר\ת: אוקע! גילמון אני לא מכירה אותך בקושי, רוצה שנשחק משחק הכרות? כל אחד שואל בתורו שאלות והשני צריך לענות לו. גילמן אומר\ת: אז תתחילי. חינה אומר\ת: מה הצבע האהוב עליך? גילמון אומר\ת: אדום מה את אוהבת לאכול? חינה אומר\ת: קורנפלקס, מה אתה הכי אוהב לאכול? גילמון אומר\ת: לחם, לחם גילמון! חינה אומר\ת: איך שכחתי את זה? טוב,תורך. גילמון אומר\ת: איך הגעת אלי? חינה אומר\ת: רציתי כ"כ לדבר איתך אז חיפשתי אותך במשך שעות ברשת. מי החבר הכי טוב שלך? גילמון אומר\ת: הנרי חינה אומר\ת: לא טאקטו? גילמון אומר\ת: טאקטו יותר מידי ילדותי, אבל הנרי יותר נחמד
איפה את גרה? חינה אומר\ת: אני לא מוסרת את הכתובת שלי לאנשים זרים. גילמון אומר\ת:
חינה אומר\ת: אז יש לך עכשיו חברה? גילמון אומר\ת: לא, התיאשתי כבר מלחפש אהבה חינה אומר\ת: חסר לך שאתה לא מספר לי עכשיו על אהבות חייך! גילמון אומר\ת: זה לא מענין, באמת... חבל על השיעמום שיגרם לך. חינה אומר\ת: אני רוצה לשמוע בכל זאת. יאלה, שפוך. גילמון אומר\ת: בהתחלה הייתי עם ריינמון, אבל אז החלטתי שאני לא בקטע של בנות, ועברתי לבנים. אחרי זה הייתי עם טרימון אבל זה לא היה משהו, הוא יותר מידי חמוד והוא תופס לי את כל צומיT__T אח"כ ניסיתי עם טאקטו, ונפרדנו בשברון לב ואז החלטתי שיותר אני לא מתאהב באף אחד... חינה אומר\ת: אז ככה זה נגמר בלי אהבה? גילמון אומר\ת: לא, כמה חודשים אח"כ הבנתי שאני לא מסוגל לשרוד בלי אהבה והתאהבתי בעצמי. חינה אומר\ת: בעצמך? O_ם גילמון אומר\ת: כן, בעצמי. הרי אין עלי! אני יפה, ואדום ויש לי פרוה כ"כ רכה ופריחה. ואני תמיד נמצא כאן בשביל עצמי, ואני תמיד מבין את עצמי. וכמובן אני לא מנסה לגרום לעצמי לעשות דיאטה כמו אנשים אחרים (רינמון...). חינה אומר\ת: אני כבר מתחילה להתאהב בך. גילמון אומר\ת: לא כדי, אני כבר תפוס... מי האדם האחרון שהצחיק אותך? חינה אומר\ת: אתה, יש לך מסנגר של אנשים אחרים מדגימון? גילמון אומר\ת: כן, כמובן. טאקטו-
[email protected] הנרי-
[email protected] ....(קיצרתי מטעמי נוחות) חינה אומר\ת: תודה, אני חייבת ללכת עכשיו. להתראות גלימון אומר\ת: להתראות!