1. הרבה הומואים מסתירים את זה
כדי שיוכלו לקיים חיי משפחה או כדי לחיות חיים נורמליים בלי רדיפות מצד אנשים שלא מוכנים לקבל את השונה (למרות שהוא לא מזיק להם באופן אישי). או שהם לא מקבלים את עצמם ומעמידים פנים שהם מאושרים ככה. 2. למה יאמאטו אסטרונאוט אם הוא עסק במוזיקה במשך 2 העונות? ... הסוף של העונה השנייה מוטל בספק ברוב הפנדום. וגם אם מקבלים אותו, יש שם מספיק דברים לא הגיוניים אחרים לתהות לגביהם. קן ויולי זה רק אחד מהדברים האלה. 3. יכולות להיות הרבה נסיבות שהובילו לזה. אחרי הכל, 25 שנים (או לפחות 10 אם לוקחים בחשבון את הגיל של הילדים שלהם) זה הרבה זמן והמון דברים יכלו להוביל לזה, לאו דווקא "אהבת אמת" או כל דבר כזה. 4. גם אם הוא כן התחתן איתה בגלל שהוא אוהב אותה, זה לא סותר את זה שהוא הומו, לפחות מבחינתי. אני חושבת שגם אם אתה נמשך למין מסויים אתה עדיין מסוגל להתאהב בבן אדם מהמין ההפוך, כי מתאהבים באישיות (מראה יכול להיות חלק מזה אבל אם זה ממש קיצוני, או שמלכתחילה אתה חושב שהאדם שייך למין שאתה נמשך אליו מאיזושהי סיבה, יכול לקרות גם מצב כזה). נטיות מיניות זו סקאלה רחבה, כמעט ואין 100%. אנחנו קוראים סטרייט לאדם שנמשך בעיקר או ברובו למין ההפוך, הומוסקסואל לאדם שנמשך בעיקר או ברובו לאותו מין ובי לאדם שנמשך פחות או יותר באופן שווה לשני המינים. אלה פשוט הגדרות, אבל יש הרבה מאוד אפשרויות באמצע. אני חושבת שבגלל שבני אדם הם יצורים תבונתיים והם יכולים לבחור עם מי לחיות והם מודעים לרגש האהבה (בניגוד למשיכה שיש אצל יצורים לא תבונתיים), הם מסוגלים לחיות עם כל אדם שהם מרגישים שמתאים להם מבחינת אופי, גם בלי קשר למין. (סוף הרצאה... מצטערת על האורך של משהו שבטח לא רצית לקרוא עליו עד כדי כך הרבה, אבל הייתי צריכה להגיד את זה. זה נושא שמאוד חשוב לי.)