שיחות במסן עם כוכבי דיגימון

• פותח הנושא chi12
  • פורסם בתאריך
אז טיקיי דיאסקה וקן ..

הומואים!?!?! אוקי חינה, יצאת מהפרופורציות!!!

remundo

New member
טאקרו סטרייט

קן הומו, דאיסקה קון בי (זה לא יוצא טוב עם הדימוי הערסי שהוא אימץ בישראל, אבל כן, זה מה שהוא.)

star_female

New member
כל כך ../images/Emo45.gif, לגמרי

נחמד לראות שעוד אנשים חוץ ממני הגיעו למסקנה הזאת באיזשהו שלב XD

star_female

New member
1. הרבה הומואים מסתירים את זה

כדי שיוכלו לקיים חיי משפחה או כדי לחיות חיים נורמליים בלי רדיפות מצד אנשים שלא מוכנים לקבל את השונה (למרות שהוא לא מזיק להם באופן אישי). או שהם לא מקבלים את עצמם ומעמידים פנים שהם מאושרים ככה. 2. למה יאמאטו אסטרונאוט אם הוא עסק במוזיקה במשך 2 העונות? ... הסוף של העונה השנייה מוטל בספק ברוב הפנדום. וגם אם מקבלים אותו, יש שם מספיק דברים לא הגיוניים אחרים לתהות לגביהם. קן ויולי זה רק אחד מהדברים האלה. 3. יכולות להיות הרבה נסיבות שהובילו לזה. אחרי הכל, 25 שנים (או לפחות 10 אם לוקחים בחשבון את הגיל של הילדים שלהם) זה הרבה זמן והמון דברים יכלו להוביל לזה, לאו דווקא "אהבת אמת" או כל דבר כזה. 4. גם אם הוא כן התחתן איתה בגלל שהוא אוהב אותה, זה לא סותר את זה שהוא הומו, לפחות מבחינתי. אני חושבת שגם אם אתה נמשך למין מסויים אתה עדיין מסוגל להתאהב בבן אדם מהמין ההפוך, כי מתאהבים באישיות (מראה יכול להיות חלק מזה אבל אם זה ממש קיצוני, או שמלכתחילה אתה חושב שהאדם שייך למין שאתה נמשך אליו מאיזושהי סיבה, יכול לקרות גם מצב כזה). נטיות מיניות זו סקאלה רחבה, כמעט ואין 100%. אנחנו קוראים סטרייט לאדם שנמשך בעיקר או ברובו למין ההפוך, הומוסקסואל לאדם שנמשך בעיקר או ברובו לאותו מין ובי לאדם שנמשך פחות או יותר באופן שווה לשני המינים. אלה פשוט הגדרות, אבל יש הרבה מאוד אפשרויות באמצע. אני חושבת שבגלל שבני אדם הם יצורים תבונתיים והם יכולים לבחור עם מי לחיות והם מודעים לרגש האהבה (בניגוד למשיכה שיש אצל יצורים לא תבונתיים), הם מסוגלים לחיות עם כל אדם שהם מרגישים שמתאים להם מבחינת אופי, גם בלי קשר למין. (סוף הרצאה... מצטערת על האורך של משהו שבטח לא רצית לקרוא עליו עד כדי כך הרבה, אבל הייתי צריכה להגיד את זה. זה נושא שמאוד חשוב לי.)

Yuske

New member
וואו

צודקת {נמנע מלחפור על אפשרויות והעולם הזה ואיך שניהם משתלבים ביחד להרמוניה מטורפת אינסופית}

Yuske

New member
נראה לי שזה היה ככה כל הזמן....

רק שעכשיו זה סופסופ פרץ החוצה ._.

meytar

New member
פעם לא הייתה פה הומופוביה בכלל.

הפוך, היו רק רוקמים סלאשים בלי סוף וקופצים בחיבה והנאה גדולה על כל מי שהייתה כותבת אחד כזה... עובדה שגם טלי שהיא ממש ותיקה פה הגיבה כמוני...

star_female

New member
../images/Emo45.gif (או לפחות לא היו מגיבים בצורה כזו למי

שהזכיר סלאשים באופן כללי)

star_female

New member
לא לקחת קשה

אם יש משהו אחד שהסדרה הזאת לימדה אותי זה לקבל את השונה ובכלל את כל בני האדם. זאת קלישאה, אבל כולם שווים ולכולם מגיעה הזדמנות שווה. נטיות מיניות לא מלמדות שום דבר על אופי האדם - זה משהו שנולדים איתו (יש כאלה שטוענים שזה נרכש, אבל גם זה בשלב מאוד מוקדם של ההתפתחות ולא ניתן לשינוי מאוחר יותר). כמו שאת לא רוצה שיעשו פרצוף כשאת כותבת שאת יהודיה, גם אנשים שאכפת להם מזכויות ההומואים והלסביות לא מעריכים את זה. קצת חומר למחשבה. (ואני לא אתחיל להזכיר את כל הרמזים שיש לזה במהלך כל העונות כי קודם צריך לקבל ורק אחר כך לשכנע).

Yuske

New member
זה היה בציניות^__^

אני ה-בנאדם שדוגל בכל הקטע של השוויון זכויות והכל (בנות גם צריכות לעשות 3 שנות שירות כמו בנים><...או שבנים יעשו שנתיים כמו בנות) <-אבל זה נושא אחר שסתם צץ כרגע כציניות גמורה עקב יום מפרך^^" אותי ממש לא אכפת מנטיות מיניות, דת, כל דבר אחר אצל בנאדם...העיקר שרק יהיה בנאדם! אמממ....זהו:X

star_female

New member
כמובן, לא הגבתי אליך...

אלא לזאת שעשתה את הפרצוף המזועזע. (דרך אגב, אני עושה 3 שנים
יותר נכון עשיתי, עכשיו אני בקבע...)

Yuske

New member
קבע???

אמממ כן כלאופן.....כל עוד את שלמה עם ההחלטה מי אני שאגיד משהו על זה?... העיקר שטוב לך לא? ^__^

למעלה