"שיחות עם אלוהים" מול "מסע הנשמות"

• פותח הנושא DIEL
  • פורסם בתאריך

DIEL

New member
"שיחות עם אלוהים" מול "מסע הנשמות"

קראתי את כל הסידרה כולל ידידות עם אלוהים, מאוד אהבתי את הספרים האלו באותה תקופה שקראתי אותם אחותי באה אלי עם ספר אחר הנקרא "מסע הנשמות" קראתי ונדהמתי, ממליצה בחום לאלו שאהבו את שיחות עם אלוהים, וגם לאלו שלא. אחרי קריאת הספר "מסע הנשמות" וספר ההמשך "גורלן של נשמות" הספרים של שיחות עם אלוהים נראו לי מאוד כללים והשאירו אותי עם המון שאלות. למי שרוצה לספק את כל אותם השאלות שמקננות בכם, ספרים אלו יתנו הרבה יותר תשובות ממוקדות יחסית. מסע, וגורלן של נשמות נכתבו ע"י ד"ר מייקל ניוטון, בהוצאת אור עם. למי שכבר קרא הייתי רוצה לדעת את דעתכם,,,

../images/Emo182.gifמסע הנשמות

קראתי אותו פעמיים, ספר מאד מעניין,לא יאומן ומעניין שבספר שיחות עם אלוהים לא מוזכרות הנשמות בכלל, לאן הן מגיעות, ומה תפקידן ואילו במסע הנשמות יש שם למעלה ממש עולם שלם של נשמות ותפקידים. מהמם אין ספק.

DIEL

New member
אם אהבת את מסע הנשמות ,,,

אתה חייב לקרא את גורלן של נשמות. שם נכנסים יותר פרטים על אייך אתה בוחר להוולד, למה אתה בוחר משפחה X, מוות בגיל צעיר לידה מחדש. פשוט מדהים.

גריני

New member
קראתי ואהבתי

גם את "מסען" וגם את "גורלן". ובכלל, יש לי אובססיה למה שקורה אחרי (או לפני) מותנו, ועל-כן אני נצמדת לספרים כאלה. להערתך, פעמונית - סדרת "שיחות" עוסקת בפילוסופיית חיים ונוגעת בכל תחומי החיים שלנו, ועל כן, השלב הזה של בין הגלגולים פחות מוזכר שם. למי שמתעניין במצב הזה של בין הגלגולים מומלצים גם ספריו של ד"ר בריאן וייס, כמו שורשים ושיעורים בזמן וספר נוסף שהוא כתב, ושלא תורגם לעברית, בשם: Messages From the Masters

orensany

New member
שאלה

אתם לא מוצאים את זה קצת נוגד? לא קראתי את הספר המדובר אבל אם יש שם פרטים שלא כתוב בשיחות...זה לא נראה קצת מוזר וגורם לך להרים גבה לגבי כל הנושא? הרי אם זה היה חשוב אלוהים לא היה רושם עליו? הרי לא יכול להיות שאלוהים "שכח לרשום עליו"

גריני

New member
אני לא מוצאת ניגוד

סדרת "שיחות עם אלוהים" יצאה לאור בזכות יוזמתו של מי שכתב אותה: ניל דונאלד וולש, ולא ביוזמת אלוהים. ב"שיחות" אלוהים עונה לשאלותיו של ניל. אם ניל לא מתעניין במה שקורה בין הגלגולים ועל-כן לא שאל על כך בספריו - אז המידע הזה לא נכלל שם. לעומתו, ד"ר מייקל ניוטון פגש את עניין הגלגולים וגורל הנשמות דרך עבודתו כפסיכיאטר ומהפנט (בדיוק כמו ד"ר בריאן וייס, אגב) וכך התעוררה בו התעניינות בנושא הספציפי הזה. מכאן יוצא, שמידע רוחני שמגיע אלינו - בחיים הפיסיים שלנו - הוא תוצאת התעניינותו של כותב הספר, ומכאן גם ההבדלים שבין החומרים השונים.

orensany

New member
אחלה

הבנתי ממש סיפקת את הצורך שלי בתשובה תודה מותק

DIEL

New member
ניגוד ממש לא,

אני הבנתי כמה דברים על שיחות עם אלוהים לאחר שקראתי את מסע וגורלן של נשמות. אני חושבת שיישות עליונה כלשהי הכתיבה את שיחות ולא דווקא אלוהים מי שקרה את גורלן של נשמות יכול להבין את זה יותר טוב, מכוון שמתארים את עולם הנשמות, קבוצות הנשמות תפקידים כך שכל נשמה עליונה כלשהי הייתה יכולה לספק את כל אשר כתוב בשיחות עם אלוהים.

אנילה1

New member
DIEL , מסכימה איתך. יש עוד ספרים

שנכתבו ע"י ישויות עליונות. אחד מהם הוא "ספר הניסים". וכנראה שיש עוד. היות ואני עברתי חלק מהדברים שכתובים שם, אני מרגישה מחוברת לספרים האלה. לא נראה לי שאני זקוקה לעוד אינפורמציה מעבר למה שיש לי עכשיו. אולי אם יצא עוד ספר על נשמות, אקרא גם אותו. גם ספר הניסים לא מדבר אלי. בגלל כל מיני תהליכים שעברתי בחיי, יש לי את כל האינפורמציה בתוכי, ואני משתמשת בה כשאני זקוקה לייעוץ. הרבה תובנות מגיעות אלי תוך כדי כתיבה.

אנילה1

New member
DIEL , תכנס אפילו לסטימצקי ותבקש

את ספר הניסים. זה נמצא במדף מיסטיקה. תקרא בו. לא זוכרת מי כתב את זה. השמועה היא שמי שכתב את הספר קבל את מה שכתוב דרך תיקשור. הספר עבה מאוד.

לדעתי הכוונה לספר קורס בניסים

אני עובדת עליו עכשיו, ספר עם 365 שיעורים יומיים, להבנת עצמך והיקום. אני ממליצה, אני מרגישה את השינוי יום יום. קראתי גם את הספרים על הנשמות - מדהימים, מסייעים מאוד להרגשה הפנימית , ועושים טוב.

אנילה1

New member
נכון, זה באמת קורס לניסים- סליחה

ששכחתי. זה באמת הספר. אני שמחיה שהספר עושה לך טוב. את בטח אישה מאוד מסורה, כי זאת ממש עבודה לעשות כל יום את השיעורים.

אנילה1

New member
DIEL , גם אני המלצתי על הספרים

מסע הנשמות, וגורלן של נשמות. את הראשון ממש בלעתי, ואת השני אני קוראת לאט. כי זה כייף לי לקרוא לאט. יכולה לומר שהספרים האלה הם הכי טובים שקראתי ברוחניות. הם הכי מדברים אלי. הקריאה בהם מאוד מרגיעה. אחרי שקראתי את הספר הראשון, פתאום כל הפאזל של החיים והמוות הסתדר לי בנשמה. אין לי צורך לקרוא עוד ספרים ברוחניות. אלה הספרים הכי טובים שיש בשוק לדעתי, משם קבלתי את כל התשובות שחיפשתי.

DIEL

New member
../images/Emo45.gif את צודקת בהחלט

אני מקווה שיהיה ספר נוסף אחרי גורלן של נשמות.

dor132

New member
אנילה

עצה קטנה:) גם אם קראת את הספרים האלה ואת חושבת שהם הכי טובים, אל תינעלי עליהם. תמיד אפשר ללמוד עוד מספרים אחרים.במקרה שלך בחרת להאמין בספרים האלה וזהו, כי זה נורא מרתק ונוח לקרוא מה שכתוב שם. אני יכול להמליץ לך על סדרת ספרים אחרים ואת תעזבי את אלה ותעברי אליהם. מבטיח לך:) אבל זו לא המטרה. פשוט קבלי את הדברים שמופיעים שם, תהני ותרוצי קדימה. דרך אגב, כמו בספר, גם את עברת בדיוק את מה שהם עברו:)

אנילה1

New member
dor132 , לא דור, אני עברתי

הרבה דברים שכתובים בספר, לפני שעוד היה ספר.

dor132

New member
טעות שלי בניסוח:)

כן, את צודקת. הספר רק משקף חוויות של אחרים. עברת את זה לפני שהיה ספר, זה הגיוני וסביר. ולמרות זאת אני ממליץ להמשיך הלאה. אף פעם לא לעצור. גם לא בספר מסוים:)

למעלה