"שיחות עם אלוהים" מול "מסע הנשמות"

• פותח הנושא DIEL
  • פורסם בתאריך

אנילה1

New member
תודה דור, אין מה להמשיך אם אין צורך

רוחני. אם ארגיש שיש לי צורך ברור שאמשיך. דברים מגיעים אלי בזמן הנכון בצורה הנכונה, בקלות ובמהירות. אני סומכת על היקום.

dor132

New member
גורלן של נשמות

שלום לכם:) מה יעזור לך לדעת את דעתנו:)? אתה רוצה לדעת אם זה נכון? אם מאמינים בזה? דיעה אישית בלבד, ואני מדגיש, דיעה שלי היא שכן. גורלן של הנשמות הוא ספר המתאר מקרים של אנשים שחוו גלגול נשמות. אני באופן אישי חוויתי את זה. עקב ההתנסות שלי, אני מרשה לעצמי לכתוב משפט קצת מוזר שלקוח מספר אחר: "מעולם לא נולדנו. מעולם לא מתנו ולעולם לא נמות". אם אתה או את מעונינים לשמוע על מה שאני עצמי ראיתי וחוויתי, רק תודיעו:) "ניסים אינם מתרחשים בניגוד לטבע, אלא בניגוד למה שידוע לנו על הטבע"

DIEL

New member
אני מאוד מאמינה למרות שלא חויתי

אתה בהחלט צודק בכל אשר כתבת הספרים האלו פתחו בפני עולם אחר, הפכתי לאדם הרבה יותר אופטימי יותר קל לי להתמודד, ולהשלים עם מוות של קרוב הרבה יותר קל לי כמעט בכל תחום בחיים וחבל שאני לא יכולה ללכת למהפנט כדי לדעת יותר על ההחיים הקודמים שלי מאוד אשמח לשמוע את הסיפור שלך,

dor132

New member
DIEL

לא כתבת למה את לא יכולה ללכת למהפנט:) זה אפשרי, אבל מעט מאוד אנשים הם בעלי רשיון להיפנוט ולכן אף אחד לא יעשה את זה כמשחק. רוצה לדעת על החיים הקודמים שלך:)? אין בעיה, אני יכול להפנות אותך, אבל חשוב לזכור משהו, או כמה דברים: א. חיים קודמים, הם חיים קודמים. מה שהיה היה. ב.אל תצפי לכלום. לפעמים חושבים שהיינו מלכים, נסיכות, וכולי ואז מגלים אמת אחרת. ג. וזה החשוב יותר: אני במשך חודש אחרי הטיפול הייתי במצב רוח די דיכאוני. רציתי לחזור שוב אחורה כדי להגיע לתקופה מסויימת שבה הייתי מאוד מאושר. בקיצור, אם זו סתם סקרנות ללא כוונה לדעת למה דברים קורים היום ואם יש להם קשר לעבר, אז אין בעיה.

dor132

New member
היי

בקצרה, ראיתי את עצמי בכל מיני תקופות בעבר. אם לדייק אז בשנים 1437, 1897,1936 אלה כמה מהתקופות. לפני שעוברים את החוויה הזאת, מקובל לרשום על דף את כל מה שעולה בדמיון לגבי מי היית בעבר ואז מגלים שאין קשר. החוויה עצמה היא מציאותית, אתה ער לגמריי, חווים פיזית את התחושות של האדם שאתה זה הוא, כולל כאבים פיזיים מתונים, גם בזמן המוות. נשמע מפחיד, אבל זה לא. זה מרתק.

גריני

New member
תוכל לפרט, דור?

מאוד מעניין אותי לשמוע איך ראית את עצמך, איזה חוויות עברת. ועוד משהו: האם יצא לך "לאמת" את מה שחווית שוב? (או שאולי לא היה בזה צורך מבחינתך, כי אולי זה היה מאוד אמיתי בשבילך?).

dor132

New member
גריני

ארוך מידיי לפרט את כל החוויות, אז אני אנסה לתאר אחת מהן. בזמן ששכבתי בקליניקה, עם עיניים עצומות, אבל עירני לחלוטין, ראיתי את עצמי בעבר, במאה ה19, כאינדיאני. נתפסתי על ידי אנשים ותלו אותי. איך אני יודע אם זה דמיון או מציאות:)? ובכן, בזמן ששכבתי על המיטה, הרגשתי פיזית את הכאב בצוואר. אמרתי את זה למטפל. ממש ברגע התליה, הכל נהיה שחור ואז פתאום הרגשתי את עצמי צף ועף משם. יכולתי לראות את האינדיאני התלוי, ממש להרגיש אותו ולדעת שהוא זה אני. קשה להסביר את תחושת השייכות הזאת, אבל זה מרתק.

גריני

New member
תודה, דור

זה נשמע ממש מרתק! החוויה המשמעותית היחידה שהיתה לי בנושא שחזור גלגולים היתה מאוד מוזרה: במהלך השחזור חוויתי את עצמי כנערה בשואה והרגשתי הזדהות מאוד עמוקה איתה, כולל בכי והכל. אבל ברגע ש"חזרתי" למודעות הרגילה שלי - זה נראה לי כאילו "לא אמיתי" , או לפחות - לא באמת התנסות שלי, כאילו חוויתי התנסות של מישהי אחרת... ממש מוזר...

אנילה1

New member
דור, מסכימה איתך וגם אני עברתי

חוויות של גילגולים. היה מעניין, ומאוד העשיר אותי מבחינה רוחנית. הרבה מהפאזל של עצמי הסתדר לי. בחרתי במשפחה שבלבלה את הנשמה שלי, נתנה לי דברים שלא התאימו לי. הייתי חייבת לעבוד בכדי להשיל מעצמי את כל הדברים הטפלים. היום אני זורמת.

גריני

New member
מידע

שיחות עם אלוהים - זוהי הסדרה שבגללה נפתח הפורום הזה... ספרים שהועברו בתקשור ע"י ניל דונאלד וולש, ומפרטים פילוסופיית חיים הנוגעת בכל תחומי החיים שלנו. כתובים בהומור ובקלילות - פשוט כיף. מהספרים שיכולים לשנות את החיים שלך, ממש! מסע הנשמות וגורלן של נשמות נכתבו ע"י פסיכיאטר שעסק בהיפנוזה ודרך המטופלים שלו "התגלגל" לנושא גלגולי נשמות. ואז הוא ערך המון מפגשי היפנוזה בהם הוציא מהמהופנטים מידע על מה שקורה בתקופות שבין הגלגולים. ספרים מעניינים ביותר

דנהה1

New member
ואם כבר המלצתם על ספרים...

אם אפשר, המלצה על ספר של פירוש חלומות טוב או חלומות בכלליות....

גריני

New member
ספרים על חלומות

הספר הטוב ביותר שקראתי על חלומות (באופן כללי): חלומות מרפאים שנכתב ע"ח מארק איאן באראש, פשוט מעולה. הספר בו אני משתמשת לצורך פירוש חלומות: ספר החלומות- בטי בת'רדס. חלקו הראשון של הספר עוסק בחלומות באופן כללי, סוגי חלומות נפוצים, הנחיות כלליות לפתרון, עצות איך לזכור חלומות וכו'. חלקו השני הוא מילון סמלים - שהאוריינטציה שלו היא מודעות וצמיחה רוחנית והפרשנויות מאוד מדברות אל ליבי ועוזרת לי רבות בפירוש חלומות אישיים שלי.

למעלה