שיחות עם חוצנית [ממוחזר] לF.S

fire snake

New member
franse - רד נמוך

...לא היה לי ספק במה מדובר: תקיפה. טוב, רופאים רבים (ופסיכיאטרים לא מעטים) לא יחלקו אתך את האבחנה - אבל, נניח שאתה, לאור נסיונך, יודע על מה אתה מדבר... יודע? ...בעיקר מתבלטת התייחסותך אל מי שלדעתך תוקף אותך כאל "חוצנים רעים" ו"חוצנים טובים". ...זה כאילו תנסה לנווט דרכך החוצה מסלאמס שורצי חבורות פשע של שחורים, לבנים, איטלקים, פורטוריקאים, סינים, יפנים, יאקוזה, מאפיה, סוכני בולשת, סוכני סי.איי.איי, אנשי אל-קעידה, אנשי המחתרת הצ'צ'נית, שוטרים מקומיים, שוטרים פדראליים, סוהרים, חסידי בראסלב, סוחרי סמים, יצרני נשק, סוכנים המחפשים שחקנים לתעשיית הפורנו, עקרות בית מתוסכלות... ...כשאתה מסתמך על ההבחנה הדקה "אנשים טובים\אנשים רעים", ומסתמך על כך ש"איפשהו באינטרנט כתוב ש'טבע האדם רע מנעוריו'... אתה לא יודע שום דבר "עליהם?" (אתה חושב שאתה יודע על "מכשירים" ו"זרם חשמלי - מניין לך? אולי זה סתם - נגיד-כישוף פשוט? טוב! דף חלק זה טוב! ...להתחלה. אסוף מודיעין! וקודם כל רד נמוך! עד כאן בהצלחה

fire snake

New member
טוב,אלך עוד קצת מכות עם "הצוות" כדי לומר לך:

החזקת מעמד באמת יפה - אבל... כדי לנצח בקרב שלך, עליך להיות ללוחם. לוחם - (הגדרה של דון חואן מורהו של קסטנדה) - מי שחי באופן איסטרטגי. קובע לו מטרות, ומתכן איסטרטגיות להשיגן. אפשר - אמר דון חואן - להיות לוחם, או להיות קרבן. אין אפשרויות נוספות. איך להתחיל? רמז בהודעתי הקודמת - תתחיל מלמחוק את המיותר, דף חלק. ולמד להגיע לשקט פנימי, לעצירת הדיאלוג הפנימי. תתאמן.

fire snake

New member
franse -

"תואם גם את ההתנסות האישית שלי של שדות אנרגטיים שפולשים למוח, אם כי במקרה שלי מדובר בצוות קטן שעושה זאת ולא במערכת הגדולה (כנראה)." אני סקרנית מאוד לגבי התנסותך האישית - אם מתאים לך לספר לי צוות קטן? כמה במשמרת?

franse

New member
כשבעה במשמרת. כל אחד נותן יום בשבוע בערך.

ברצינות.

fire snake

New member
ומה הם שותים בהפסקה? נס או בוץ? ../images/Emo153.gif../images/Emo185.gif

אתה מדבר כאילו אתה יושב איתם במסוף ומריץ דאחקות תוך הצצה במסך והקלדה - "עבור למוח של זה זה שמימינו"- אנטר!" הי, עכשיו הם עלי, לא? "העלה אקספוננציאלית את רמת השטויות שרושמת האישיות המבולבלת!" "הגבר את צפיפות הברחשים בחדר!" "הוסף דיסטורשן לשירת המואזין!" "אנטר!" אז מה, הם עושים את זה חלטורה, או שבשאר ימי השבוע הם עוקבים אחרי אנשים יותר חשובים? אני יודעת...היפה והחנון? ואיך התנאים? אולי הם צפים להם על גלי אוקיינוס האנרגיה האינסופי, בוהים במסך המושלך על ענני הסופר נובות? לאא, מן הסתם סתם תא תת תקרקעי אפלולי וטחוב... אוקצור, *איך אתה יודע?* *איך אתה יכול לדעת?* לפחות על שבת משלמים להם יותר?
ןמי משלם להם משכורת? הוועידה הפן-גלקטית? מסדר הדרקון הירוק? היאקוזה? או שזה סתם הCIA? (כמובן, המוסד!) או שהם כבולים בשלשלאות, וזורקים להם בננה רק כשסיימו משמרת בלי לפשל? בוא'נה - אולי בשביל זה כל הטרחה לחטוף אנשים ולהחדיר להם שתלים? כדי שיהיה מספיק כח אדם למשמר השבעה? (כנראה שהם נעלבו...
כשלחצתי ""שלח" להעלות את ההודעה, אתמול בלילה, התנתק הדף מהאינטרנט. ההודעה נמחקה. במהרה התברר לי שזה "כיבוי אורות". אוף, שכחתי שאני צריכה להעתיק לפחות את ההודעות למסמך לפני שליחה (כשאני עושה זאת, הדפים פחות נוטים להתנתק...)

fire snake

New member
והסיבה שהם הפסיקו לבוא לאכול: נסגרה התמהְטֻפה

-כלומר המרכזים העליונים (האתריים תואמי הצ'קרות) - של האדמה, ומחמת ההשראה - של כל יושביה. זה קרה בשעת נפילת מגדל בבל, דקות לאחר התפוצצות תָּגֻוַר^ (אטלנטיס) בצד השני של הכדור. זה סיפק לכדור הגנה מן הסוג שהיתה ליפהפיה הנרדמת כשכל הארמון שקע בתרדמה וכמה מהם נתקעו פה ומתגלגלים בינינו בגופים פיסיים. פעם שלישית אני מבטיחה לפתוח פתיל הסבר - אז פעם שלישית גלידה.

jisele

New member
וואו ממש מרתק

רציתי לשאול מאיפה הגיע המידע הזה אליך?

hamamin

New member
הגברת המתקראה FIRE SNAKE

הביאה את זה לפורום ואני הרמתי את זה להקפצה.... [שאלי אותה ]

למעלה