אנשים בגילי דיווח
אני בהחלט מבינה שאת במצב מיוחד, ויותר קשה מ"סתם" גיל המעבר,
אבל גם אותי לימדו ודיווחו לי אנשים בגילי , ורופאים ומומחים - שבגיל 58 כבר נמצאים בדעיכה , הגוף לא ממש משתפר בפעולתו, שאחרי הפסקת הוסת יש גלי חום, יובש בנרתיק, שהעור פחות גמיש ומופיעים קמטים, מסת העצם רק יורדת, שרירי רצפת האגן מתנוונים ועוד ועוד,
והנה אני בגיל 58, מסוגלת לעשות תרגילים ביוגה שכבר 30 שנה לא הייתי מסוגלת לעשות, שמצב העור השתתפר (למרות שהתחלתי מעור גרוע ויש לי קמטים כבר שנים), עברתי את המעבר בלי גלי חום, והיובש שהתחיל לפני כמה שנים עבר ונעלם לו,
זה לא קרה לבד,
זה קרה מזה שאני עובדת יותר קשה ויותר מדויק - לא סתם ספורט, אלא קונדליני יוגה וטנטרה עם כל הידע העוצמתי של אלפי שנים שמגיע אלי ומאפשר לי להעזר בתנועה, נשימה, מדיטציות מיוחדות, נעילות כדי להעיר את האנרגיה, לאזן את הגוף והנפש, ולשפר במקומות שבחיים "רגילים" רק מתנוונים.
שיטות רבות בספורט לקחו את הפן הגופני של היוגה , שינו קצת שיהיה יותר "סקסי" וכן זה עובד טוב לפעמים,
אבל היוגה לא עובדת רק על הפיזי, אלא על כל מכלול הגופנפש , כולל המיינד, כולל מודעות ותודעה, וגם במישור הפיזי היא לא עובדת רק על שרירים חיצוניים , אלא מפעילה את הבלוטות, מחזקת את מערכת העצבים, ומשקמת ערוצים שבורים.
אני ממליצה לך ללכת להכי משובח - להיעזר ביוגה, ולהשיג את הכי טוב בשבילך
בהצלחה