שייבר- הסוף!

faith2

New member
שייבר- הסוף!

אנשים למרות שמכה שכולנו (וכולנו!) שונאים לקום כל בוקר לבית הספר....החלום של כולנו התגשם...שייבר ייסגר שנה הבאה!....אולי זה היה החלום שלי עד היום, אבל אני מאוד מאוד עצובה
....אני מתה על המורים שלנו, מתה על בית הספר....כמה שקשה לי להגיד את זה....אבל...זהו אנשים החל משנה הבאה, כולנו נילמד בבתי ספר אחרים!.....או שייבר היסגר לחלוטין, או שרשת אחרת תתפוס את הבעלות שלה....לצורך העניין מדברים על רשת אורט. אני לא אסכים לזה!...אני רוצה את המורים שלנו!...אין כמו שלנו!.....מה נעשה בלי נעמה?...טובה!, דפנה הכלה, יוסי (כן כן יוסי.....תגידו מה תגידו מתה עליו).........אווף..אני לא מאמינה!...... אני אפרסם את הכתבה יותר מאוחר....לבנתיים אנשים בואו נעלה רעיונות לשהאיר את הבית ספר פתוח!...חייבים!....אני בעד שביתה החל מיום ראשון (מבחן במתמטיקה)..... אגב ההודעה מופנת גם לאלה שסיימו!......אנשים לא ייתכן שיסגרו את שייבר!.......ממוצע הבגרויות שלו מעל לממוצע הארצי!.....

General Zod

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממש מזיז לי, תאמיני לי מעכשיו אני ישן יותר טוב בלילה. מה איכפת לי שבית הספר נסגר? מה שלא קשור אליי לא צריך לעניין אותי! מספיק לי הבעיות שיש לי בחיים ככה שאני לא ילך לחפש בעיות אחרות. גם למה לי להיכנס למלחמות של אחרים. ולסיכום: כמו שמישהו חכם אמר פעם: "חו חו חה חה"

הדג נחש

New member
זה דווקא כואב לי מאוד...../images/Emo10.gif

"ששנה אחרי שנה בוחרים את יאיר לפיד לגבר הסקסי ואותי לא... זה כואב לי... זה קורע אותי... זה פוגע לי בדימוי הגברי השרמנתי..." ציתות אחד שווה אלף מילים... האמת היא שאם כל האהבה והכבוד (לא באצם לא כבוד) שיש לי לבית הספר הזה יש שם כמה מורים שאני לא מאחל אפילו לאויבים שלי... טובה למשל... ח"ח למשרד החינוך שסוף סוף הבין ששיבר הוא חרא בית ספר.... למרות שזה חרא שתמיד נתגעגע אליו...

faith2

New member
חחחח...אני יגיד לך!

לא ידעתי אם אתה ליאור החבר של חגיי......או שאתה ליאור רימון (ככה שם המשפחה?...סורי לא בטוחה....) ואז ראיתי בפרטים שלך שאתה צולל
איפה צולל?...

הדג נחש

New member
קודם כל...../images/Emo8.gif

עדכנתי את הפרטים שלי... ולגבי הצלילה... עשיתי קורס של שני כוכבים באילת ומאז צללתי בעיקר באילת (בשביל הניסיון) למרות שאין שם מה לראות , בסיני ובתל אביב. בסיני היה מדהים מן הסתם... ואני מתכונן לרדת לשם שוב בקרוב בפעם ה - 14... כן כן...

faith2

New member
מגניב!

גם אני רציתי ללמוד...אבל יש לי בעיה של לחץ באוזניים במים
אתה מכיר את חוף גורדון?...אז מאיפה שיוצאות הסירות, ושיש שם קצת גלשנים....מלא מלא צוללנים יוצאים בשישי....אז המלצה
, למרות שאני לא בטוחה מה בדיוק יש לראות בחופי תל אביב....אבל עדיף על כלום אה?
אולי יום אחד ניפגש בים....מי יודע

הדג נחש

New member
מי יודע באמת...../images/Emo8.gif אבל אם כבר...

בים התיכון אז חוף דור... מלא אנשים המליצו לי על המקום... וגם יש לי הנחה בתור חבר מועדון (אני מקווה)...

הדג נחש

New member
אבל אם כל הכבוד לצלילה... אין על...

צניחה חופשית.... אני מת לעשות (בינתיים עשיתי מצנחי רחיפה אבל זה סתם) הבאסה היא שזה עולה 4000 שקל לקורס בסיסי...
אני מתחיל לחסוך מהיום...

idan307

New member
כן גם אני ראיתי אותם שם.....

כל פעם שהכלתי לשם ראיתי אותם ליד המרינה...מול מלון שרתון שם

הדג נחש

New member
אם תרצי אין זו אגדה...../images/Emo70.gif

יש מסכה שמכסה גם את האוזניים ופותרת את הבעיה של הלחץ... את יכולה לברר על זה בפורום של הצלילה...

faith2

New member
כן..יש משהו חדש...ש...

הוא מאזן את כמות הלחץ...ומשחרר ככה את האוזניים....

יצויין שגם אני צוללן...

"ואני רוצה להגיד...בצורה הברורה...שהמובטלים בדרום אינם ע ו ב ד י ם ולכן ההסתדרות מנועה מלטפל בהם..."

למעלה