שייבר- הסוף!
אנשים למרות שמכה שכולנו (וכולנו!) שונאים לקום כל בוקר לבית הספר....החלום של כולנו התגשם...שייבר ייסגר שנה הבאה!....אולי זה היה החלום שלי עד היום, אבל אני מאוד מאוד עצובה
....אני מתה על המורים שלנו, מתה על בית הספר....כמה שקשה לי להגיד את זה....אבל...זהו אנשים החל משנה הבאה, כולנו נילמד בבתי ספר אחרים!.....או שייבר היסגר לחלוטין, או שרשת אחרת תתפוס את הבעלות שלה....לצורך העניין מדברים על רשת אורט. אני לא אסכים לזה!...אני רוצה את המורים שלנו!...אין כמו שלנו!.....מה נעשה בלי נעמה?...טובה!, דפנה הכלה, יוסי (כן כן יוסי.....תגידו מה תגידו מתה עליו).........אווף..אני לא מאמינה!...... אני אפרסם את הכתבה יותר מאוחר....לבנתיים אנשים בואו נעלה רעיונות לשהאיר את הבית ספר פתוח!...חייבים!....אני בעד שביתה החל מיום ראשון (מבחן במתמטיקה)..... אגב ההודעה מופנת גם לאלה שסיימו!......אנשים לא ייתכן שיסגרו את שייבר!.......ממוצע הבגרויות שלו מעל לממוצע הארצי!.....
אנשים למרות שמכה שכולנו (וכולנו!) שונאים לקום כל בוקר לבית הספר....החלום של כולנו התגשם...שייבר ייסגר שנה הבאה!....אולי זה היה החלום שלי עד היום, אבל אני מאוד מאוד עצובה