אחלה חוץ מזה שהצבא לוקח אותי עוד מעט
ה הדג נחש New member 5/1/03 #29 יצויין שאתה גם.... זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזבבבבבבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללל..... ואתה יכול לשאוב....
יצויין שאתה גם.... זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזבבבבבבבבבבבבבבבבבבלללללללללללללללללל..... ואתה יכול לשאוב....
G General Zod New member 5/1/03 #30 ליאור!!!! לא יפה לדבר ככה על חגי! ולמה לא הוספת איקון של שאיבה?! כמו זה:
ח חתול תעלול חוזר New member 5/1/03 #32 יא חתיכת שועל ביבים... אתה יודע שאסור לי לקלל אז אתה מנצל את זה הא??? יא
א אמיתי טויטי New member 4/1/03 #11 לי אכפת... כמו שלחתול שעבר ליד הבית שלי היה אכפת מה צבע התחתונים שלי.\ בכל מקרה ממקור מקורב שמעתי ששייבר לא יסגר בשנה הבאה פשוט מעיפים את עמל (כבר הרבה זמן היו תוכניות להעיף אותה) ואורט תיקח את שייבר.
לי אכפת... כמו שלחתול שעבר ליד הבית שלי היה אכפת מה צבע התחתונים שלי.\ בכל מקרה ממקור מקורב שמעתי ששייבר לא יסגר בשנה הבאה פשוט מעיפים את עמל (כבר הרבה זמן היו תוכניות להעיף אותה) ואורט תיקח את שייבר.
G General Zod New member 4/1/03 #12 טעות מחפשים ספונסרים לבית ספר והשם של אורט עלה ופתאום כולם חושבים שאורט תיקח את הבית ספר תחת חסותה אבל זה לא נכון.
טעות מחפשים ספונסרים לבית ספר והשם של אורט עלה ופתאום כולם חושבים שאורט תיקח את הבית ספר תחת חסותה אבל זה לא נכון.