בבקשה
נ ניו יורק רפיח New member 26/1/06 #40 כל הכבוד על התמונות כוסאמק לנו לתעודות מביאים סטנדאפיסטית שאפחד לא מכיר ולהקה מחול רוסית...הכי קרוב למוזיקה שיכול להיות זה להקה שלי זקנים בני 9000 עושים קאברים של צביקה פיק ושרית חדד
כל הכבוד על התמונות כוסאמק לנו לתעודות מביאים סטנדאפיסטית שאפחד לא מכיר ולהקה מחול רוסית...הכי קרוב למוזיקה שיכול להיות זה להקה שלי זקנים בני 9000 עושים קאברים של צביקה פיק ושרית חדד
נ ניו יורק רפיח New member 26/1/06 #41 התמונות עשו לי לדעמה... אני מתגעגע להופעות אווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף
Y yardenbm New member 26/1/06 #42 אותנו לקחו לסינמהס סיטי לראות סרט הסברה על האני העצמי שכל פרק בסרט זה אולם אחר קיצר גרוע איזה סרט ברמה ירודה
אותנו לקחו לסינמהס סיטי לראות סרט הסברה על האני העצמי שכל פרק בסרט זה אולם אחר קיצר גרוע איזה סרט ברמה ירודה
ש שוקו פריך New member 26/1/06 #43 ../images/Emo6.gif אצלנו כבר ביקרו: דנה ברגר שוטי הנבואה ואבי מסיקה
א אפרת P New member 26/1/06 #44 שוטי הנבואה../images/Emo99.gif אני כבר מתחילה להצטער שאיןלי תעודות בבצפר
ש שוקו פריך New member 26/1/06 #49 הא רשימת שירים למתעניינים: 1. ערוץ הילדים 2. אבא עורך דין 3. משקאות חריפים. 4. ניו יורק רפיח. 5. אינטרקום. 6. מרלין מונרו 7. קשה לי לחשוב לא לפי הסדר...
הא רשימת שירים למתעניינים: 1. ערוץ הילדים 2. אבא עורך דין 3. משקאות חריפים. 4. ניו יורק רפיח. 5. אינטרקום. 6. מרלין מונרו 7. קשה לי לחשוב לא לפי הסדר...
פ פרקשון New member 26/1/06 #50 איזה קמצנים רק 7... פעם אחרונה שהיתה לי הופםעה בבית ספר זה היה עם 2 או 3 אתיופים שרים ראפ, ונראים כאילו לקחו אותם בדיוק מאיזה עבודת נקיון גרועה
איזה קמצנים רק 7... פעם אחרונה שהיתה לי הופםעה בבית ספר זה היה עם 2 או 3 אתיופים שרים ראפ, ונראים כאילו לקחו אותם בדיוק מאיזה עבודת נקיון גרועה
ס סוריקטה1 New member 27/1/06 #52 ../images/Emo121.gifאכן../images/Emo99.gif או ליתר דיוק :עמית כרמלי |ריר|
ד דון רגב קורלאונה New member 27/1/06 #56 גל התמונות נחמדות מאוד שמתי גם כמה תמונות בבלוג הנה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=183359
גל התמונות נחמדות מאוד שמתי גם כמה תמונות בבלוג הנה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=183359
ד דניאלסתיו New member 27/1/06 #57 אוף.. הייתי אמורה להיות שם אבל מה לעשות שיש לי פאקינג ביצפר.. האמ, תודה על התמונות.
ט טולייצ New member 29/1/06 #59 אני קוראת את החתימה שלך וחושבת וחושבת למה זה מוכר לי,ואז אני רואה שציינת שזה מהמקרה המוזר של הכלב! כמה יפה אחלה תמונות!
אני קוראת את החתימה שלך וחושבת וחושבת למה זה מוכר לי,ואז אני רואה שציינת שזה מהמקרה המוזר של הכלב! כמה יפה אחלה תמונות!