שייגעצ מועמדת ללהקת השנה בעמ"י 07

AvtipuS

New member
שייגעצ מועמדת ללהקת השנה בעמ"י 07

סקעת, פלס וגפן בין המועמדים לפרסי עמ"י ערוץ המוזיקה הישראלי יכתיר בטקס הפרסים השנתי שלו את הזוכים בשיר השנה, זמר השנה זמרת השנה ועוד "גג" של ג'ירפות, "מוכרת לי מפעם" של דין-דין אביב, "הנה אני בא" של הדג נחש, "ואת" של הראל סקעת ו"חושב עליה" של עידן יניב וליאור דאוטקר - אלה המועמדים לתואר שיר השנה בטקס פרסי עמ"י של ערוץ המוזיקה, שייערך ב-8 במרץ בביתן 1 בגני התערוכה. ברוב המצעדים שנערכו בסוף השנה, כולל במצעד השירים של ynet, זכה הראל סקעת במקום הראשון עם השיר "ואת", אותו כתבה והלחינה קרן פלס. פלס מצידה, שנכנסה בסערה לתעשיית המוזיקה בישראל, מועמדת בקטגוריות תגלית השנה וזמרת השנה. זו תהיה השנה השלישית בה נערך הטקס. בשנה שעברה הזוכים הגדולים היו עברי לידר, שזכה בפרסי זמר השנה ומופע השנה, ולהקת בית הבובות שזכתה בפרס להקת השנה ותגלית השנה. לפני שנתיים היה זה אהוד בנאי שכבש את הטקס וזכה בשלושה פרסים: זמר השנה, אלבום השנה ותמלילן השנה. את כללי התחרות, לרבות בחירת המועמדים בקטגוריות השונות, קבעו עורכי הערוץ יחד עם מינהלת הטקס המורכבת מעיתונאי המוזיקה ואנשי התוכן שי להב, יורם רותם, איילת יגיל, מנחם גרנית, דרור נחום, אור צלקובניק ויואב קוטנר, העומד בראשם. הזוכים ייבחרו על ידי הקהל שיוכל להצביע דרך אתר האינטרנט של הטקס. להלן שאר המועמדים: זמר השנה: אביב גפן, ארקדי דוכין, הראל סקעת, מוש בן ארי, שי גבסו. זמרת השנה: איה כורם, דין דין אביב, נינט טייב, סיון שביט, קרן פלס. להקת השנה: ג'ירפות, הדג נחש, סינרגיה, שייגעצ, הדורבנים. תגלית השנה: איה כורם, אריק ברמן, העברית, עידן יניב, קרן פלס. אלבום השנה: פורטיסחרוף – "על המשמרת", ג'ירפות – "גג", שלושים - "שלושים", הדג נחש – "בעזרת הג'אם", אהוד בנאי – "ממשיך לנסוע". קליפ השנה: אביב גפן – "עם הזמן", אפרת בן צור – "אבוא אליך", טלי פיין – "שלוש דקות ועשרים", כלא שש – "דרך המלך", פורטרט – "במקום לבכות". במאי השנה: אייל B, אסף בילט, אסף ליבני, יוני מרדכי, רועי ורנר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3360829,00.html

AvtipuS

New member
אז מה הבחירות שלכם?

זמר השנה: אביב גפן,[אם לא אז-] ארקדי דוכין, הראל סקעת, מוש בן ארי, שי גבסו. זמרת השנה: איה כורם, דין דין אביב, נינט טייב, סיון שביט, קרן פלס. להקת השנה: [אם לא שייגעצ אז-]ג'ירפות, הדג נחש, סינרגיה, שייגעצ, הדורבנים. תגלית השנה: איה כורם, אריק ברמן, העברית, עידן יניב, קרן פלס. אלבום השנה: פורטיסחרוף – "על המשמרת",[אם לא אז-] ג'ירפות – "גג", שלושים - "שלושים", הדג נחש – "בעזרת הג'אם", אהוד בנאי – "ממשיך לנסוע". קליפ השנה: אביב גפן – "עם הזמן", אפרת בן צור – "אבוא אליך", טלי פיין – "שלוש דקות ועשרים", כלא שש – "דרך המלך", פורטרט – "במקום לבכות". במאי השנה: אייל B, אסף בילט, אסף ליבני, יוני מרדכי, רועי ורנר.-לא משנה מי העיקר לא אייל B.כל הקליפים שלו נראים אותו דבר.

Tin Doll

New member
הבחירות שלי

זמר השנה: אביב גפן, ארקדי דוכין, הראל סקעת, מוש בן ארי, שי גבסו. [מקום שני מוש בן ארי.] זמרת השנה: איה כורם, דין דין אביב, נינט טייב, סיון שביט, קרן פלס. [רק כי אני לא מחבבת את השאר.] להקת השנה: ג'ירפות, הדג נחש, סינרגיה, שייגעצ, הדורבנים. [כל כך מגיע לג'ירפות לזכות.] תגלית השנה: איה כורם, אריק ברמן, העברית, עידן יניב, קרן פלס. [מקום שני העברית.] אלבום השנה: פורטיסחרוף – "על המשמרת", ג'ירפות – "גג", שלושים - "שלושים", הדג נחש – "בעזרת הג'אם", אהוד בנאי – "ממשיך לנסוע". [אלבום גאוני] כל השאר אני לא יודעת.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifזה באמת ובתמים גורם לי לרצות

לבכות עד סוף חיי. אלו נציגי המוסיקה הישראלית? לאיזה מצב הגענו? שמרלין ישמור אותי. בכל אופן, הבחירות שלי: זמר השנה: אביב גפן [אווו, אביב נהיה מטומטם והוציא אלבום מפגר. אוו, עכשיו הוא מועמד. גם כן נהרס.] זמרת השנה: אנ'לא אוהבת אף אחת שם. להקת השנה: שייגעצ [מה, אתם לא מתפתים לבחור בסינרגיה? כ"כ טובים, זה משהו.] תגלית השנה: העברית או אריק ברמן. אני לא מתמצאת כ"כ. קליפ: שוב, לא מכירה. [אני את ערוץ 24 נטשתי מזמן]. אגב, כל ההערות בסוגריים הן בציניות מוחלטת ואם מישהו אוהב את הזמרים\להקות שירדתי עליהם\ן אז, המ, אל תקחו רציני. זה סתם מוציא אותי מדעתי.

AvtipuS

New member
סינרגיה גרועים.

האלבום הראשון שלהם עוד היה סביר ומאז שהם שהוציאו את האלבום השני איבדתי בהם עניין לגמרי.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאוהו, הוצאת את המילים מפי.

שכה יהיה לי טוב. אבל, נו, אני גם שונאת את קהל המעריצות שלהן אז זה בכלל נוראי P:::

סינטטית

New member
למה לשנוא?;[

איזה כיף להכנס לפה פעם ב ולראות ששונאים אותי
נו, וול, לא חייבים לאהוב... אני אוהבת

ס א י

New member
../images/Emo115.gifזה לא שכל נקבה שאוהבת

סינרגיה היא ארורה או משהו זה, המ, פשוט יש סוג מעריצות שמעצבנות. אבל זה לא כאילו ללהקות אחרות אין מעריצים שכאלו. [אלוהים, ילדה מהכיתה שלי חושבת שהיהודים זו מוסיקת מועדנים. לכי תביני. XD.]

סינטטית

New member
חח כן אני מבינה על מה את מדברת

האמת שאני בעצמי לא ממש מחבבת את הקהל שנהיה לסינרגיה לאחרונה... פעם זה לא היה ככה X:

AvtipuS

New member
דווקא היו כמה טובים

"צועקים על אהבה" "עד שהכול יגמר" "לחבק אותך" "כל הזבל עלייך"

כפרע הכל נשמע אותו דבר|:../images/Emo194.gif

שומעים את הדיסק שלהם [הראשון] ורואים שהם חוזרים על עצמם |: זה ממש מטומטם

ס א י

New member
../images/Emo115.gifצר לי לאכזב אותך אבל מבחינה

הרמונית שייגעצ חוזרים על עצמם ממש, אבל ממש לא מעט פעמים. להבדיל מאמנים אחרים, כמו עברי לידר למשל, שגם הקצב חוזר, אז שייגעצ מגוונים מבחינת קצבים אבל מבחינה הרמונית האקורדים מתמחזרים שיר אחר שיר. ואני לא חושבת שאני מחדשת משהו בכלל כי זה הרי ברור שהם עושים מוסיקה פשוטה שכזו. הם לא מסתבכים ומתחכמים ואולי זה טוב אבל זה לא משנה את העובשה שזה אותו דבר.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifראיתי טוב מאד.

פשוט פספסת את הנקודה שלי. הנקודה הייתה - גם שייגעצ חוזרים על עצמם מבחינה הרמונית אז למה שייגעצ כן וסינרגיה לא?

AvtipuS

New member
לא משנה

אהבתי אז אהבתי. אני זוכר שהייתי עם דודי [עוד לפני שפגשנו את טובי] בווליום ת"א הראשון וסינרגיה הופיעו בבמה הקטנה וזה היה נשמע כמו מחשב ששר.

li gueta89

New member
אויש נו זה ברור שסינרגיה לוקחים!!!

מה קרה לכם ? חחח סינרגיה עשתה לי את השנה ואני בטוחה שלעוד הרבה האלבום הראשון מהמם!! והאלבום השני עוד יותר טוב ומעולה וההופעות שלהם בכלל!!! אז אין ספק שהם הולכים להיות להקת השנה

למעלה