שייגעצ מועמדת ללהקת השנה בעמ"י 07

keeeren

New member
הבחירות שלי..

זמר השנה: אביב גפן זמרת השנה: נינט טייב להקת השנה: שייגעצ תגלית השנה: קרן פלס אלבום השנה: אהוד בנאי – "ממשיך לנסוע". קליפ השנה: אביב גפן – "עם הזמן" אנחנו לא יכולים לבחור נכון?... ואיפה מזמינים כרטיסים מישו יודע?

גוטשה

New member
יאללה

זמר השנה: שיהיה אביב גפן.. זמרת השנה: למען האמת, ממש לא מעניין אותי, אז שיהיה סיון שביט להקת השנה: שייגעצ כמובן תגלית השנה: אכן העברית אלבום השנה: אהוד בנאי- "ממשיך לנסוע" (מדהים) קליפ השנה: טלי פיין- שלוש דקות ועשרים (אחלה קליפ, לא אוהבת את השיר) במאי השנה: אסף בילט!

AvtipuS

New member
פרטים נוספים וכתבת וידאו מוואלה

טקס פרסי המוזיקה הישראלית יוצא לדרך מי תהיה להקת השנה ומי זמרת השנה? מהו שיר השנה ומהו אלבום השנה? כל התשובות בטקס עמ"י 2007 שיתקיים ב-8 במרץ יום שני, 5 בפברואר 2007, 10:16 מאת: רומי נוימרק, מערכת וואלה! 'טקס פרסי עמ"י 2007', מפעלו של ערוץ מוזיקה 24, יתרגש על העולם בעוד כחודש, 8 במרץ. הטקס יתקיים בגני התערוכה, תל אביב, ויועבר בשידור ישיר בערוץ, וככל הנראה יגיש אותו עפר שכטר. שאמר בתגובה: "לא ברור עדיין". פרסים יחולקו בקטגוריות: זמר השנה, זמרת השנה, להקת השנה, אלבום השנה, שיר השנה, תגלית השנה, קליפ השנה ובמאי השנה. השנה ייערך מיזם אינטראקטיבי וחדשני, בו ייבחר שיר השנה בשידור חי על ידי הצופים, בערב הטקס ממש. המועמדים בקטגוריה כולם יופיעו עם השיר שלהם על הבמה בשידור חי, וההצבעה תתבצע באמצעות אס.אם.אס ותשוקלל עם הצבעות הגולשים באינטרנט. המועמדים והשירים לבחירתכם: הראל סקעת, דין דין אביב, הדג נחש, עידן יניב וליאור דטאוקר והג'ירפות. הקהל מוזמן להתחיל להצביע למועמדים בקטגוריות השונות החל מתאריך 8 בפברואר, באתר וואלה! ובאתר האינטרנט של ערוץ 24. בחירת הזוכים תשוקלל משני פקטורים שונים – 90% יהווה משקל הצבעת הקהל ו-10% תהווה החלטת חברי מנהלת האקדמיה של עמ"י. את כללי התחרות, לרבות בחירת המועמדים, קבעו עורכי הערוץ יחד עם מנהלת האקדמיה של עמ"י המורכבת משי להב (מעריב), יורם רותם (גלי צה"ל), איילת יגיל (אתר מומה), מנחם גרנית (רשת ג'), דרור נחום (וואלה!), אור צלקובניק (גלגל"צ) ויואב קוטנר (מוזיקה 24, וראש מינהלת האקדמיה). בנוסף יש גם כתבת וידאו עם כמה מהמועמדים [לא עם שייגעצ] ועם קוטנר- http://music.walla.co.il/?w=/202/1052637

SRonush

New member
הבחירות שלי../images/Emo143.gif

זמר השנה: אביב גפן. זמרת השנה: אני חושבת שנינט טייב עשתה את זה בגדול השנה, וסופסוף שיחררה את התקליט המדובר. והשירים מתוכו ששמעתי לא רעים בכלל. להקת השנה: שייגעצ. תגלית השנה: אריק ברמן. אלבום השנה: של פורטיסחרוף. קליפ השנה: אין לי מושג.

B a m b o o k

New member
../images/Emo13.gif

זמר השנה:מוש בן ארי זמרת השנה:דין דין אביב להקת השנה:שייגעצ תגלית השנה-אריק ברמן
אלבום השנה: שלושים-"שלושים" קליפ השנה:
במאי השנה:

AvtipuS

New member
../images/Emo41.gifשחכנו את שיר השנה../images/Emo41.gif

אז "גג" של ג'ירפות, "מוכרת לי מפעם" של דין-דין אביב, "הנה אני בא" של הדג נחש, "ואת" של הראל סקעת ו"חושב עליה" של עידן יניב וליאור דאוטקר, איזה מהם שיר השנה שליכם? שלי- גג של ג'ירפות.

keeeren

New member
אני מתלבטת..

או הנה אני בא, או כמה שזה ישמע פאקצי ואת, שיר טוב..

Hezi The One

New member
להלהלה

כן אמ, זמר השנה:אביב גפן (ללא ספק אפילו) זמרת השנה:קרן פלס...למרות שנינט תזכה תגלית השנה:קרן פלס:] אלבוםפ השנה:אין לי... קליפ השנה:אביב "עם הזמן" במאי השנה:באמת מעניין לי ת'ביצה שיר השנה:מאלה..."הנה אני בא" למרות שעידן יניב יזכה

dsol

New member
חזי איך אתה לא מכיר במאים ?!@$@#%@_../images/Emo189.gif

סתם לא.. אבל לפחות את אייל B , הבנאדם ענק ! מכיר את "נרקו" ? זה שלו
בכלל על הסירטונים שהיו ב "התוכנית עם הבובות" זה שלו ובכלל שלא נתחיל על קליפים מעולים שהוא עשה

dsol

New member
../images/Emo4.gif_../images/Emo189.gif

זמר השנה: אביב גפן, ארקדי דוכין, הראל סקעת, מוש בן ארי, שי גבסו. זמרת השנה: איה כורם, דין דין אביב, נינט טייב, סיון שביט, קרן פלס. להקת השנה: ג'ירפות, הדג נחש, סינרגיה, שייגעצ, הדורבנים. תגלית השנה: איה כורם, אריק ברמן, העברית, עידן יניב, קרן פלס. אלבום השנה: פורטיסחרוף – "על המשמרת", ג'ירפות – "גג", שלושים - "שלושים", הדג נחש – "בעזרת הג'אם", אהוד בנאי – "ממשיך לנסוע". קליפ השנה: אביב גפן – "עם הזמן", אפרת בן צור – "אבוא אליך", טלי פיין – "שלוש דקות ועשרים", כלא שש – "דרך המלך", פורטרט – "במקום לבכות". שיר השנה: "גג" של ג'ירפות, "מוכרת לי מפעם" של דין-דין אביב, "הנה אני בא" של הדג נחש, "ואת" של הראל סקעת ו"חושב עליה" של עידן יניב וליאור דאוטקר במאי השנה: אייל B, אסף בילט, אסף ליבני, יוני מרדכי, רועי ורנר.

Fallen Leaves

New member
../images/Emo79.gif"Hoping for the best,

Just hoping nothing happens..." זמר השנה: אביב גפן ואם לא - מוש בן ארי, שי גבסו, ארקדי דוכין, הראל סקעת. זמרת השנה: איה כורם, דין דין אביב, נינט טייב, סיון שביט, קרן פלס. [חוץ מקרן פלס אני דיי אוהבת שיר/שניים של כל אחת...] להקת השנה: שייגעצ ואם לא - סינרגיה, הדג נחש, הגי'רפות, הדורבנים. תגלית השנה:אריק ברמןאם לא - מממ..תכלס לא אוהבת אפחד מהשאר.. אלבום השנה:הדג נחש – "בעזרת הג'אם", וזהו. פורטיסחרוף – "על המשמרת", ג'ירפות – "גג", שלושים - "שלושים", אהוד בנאי – "ממשיך לנסוע". קליפ השנה: אביב גפן – "עם הזמן", וזהו. אפרת בן צור – "אבוא אליך", טלי פיין – "שלוש דקות ועשרים", כלא שש – "דרך המלך", פורטרט – "במקום לבכות". במאי השנה: אייל B, אסף בילט, אסף ליבני, יוני מרדכי, רועי ורנר. לא מכירה.

למעלה