צילום מאקרו וזום דיגיטלי אינם ברי השוואה שכן צילום מאקרו זה סוג של צילום (צילום תקריב) ואילו זום דיגיטלי זו טכנולוגיה.שייח' - מהו ההבדל בין צילום מאקרו ל- זום דיגיטלי?
מה זה עשרים מיני ציפורים ? אני מכיר רק שנים.סיור אחה"צ בפארק חשף כעשרים מיני ציפורים (ומי יודע מה יהיה כשתחל עונת הנדידה).
יש גם ציפורים יותר גדולות שאותן (או את חלקיהן) אתה רוכש לאחר שהן פוגשות את סכין השוחט. שכחת?מה זה עשרים מיני ציפורים ? אני מכיר רק שנים.
ציפורים קטנים שמצייצים ויונות שמיחרבנות על הכביסה.
זאת ועוד. כשאתה רוכש טלוויזיה 4K "מבית טוב", אתה גם מצפה שמחשב הטלוויזיה יידע להפוך שידור SD למשהו שמתקבל על הדעת. אז רק סביר להניח, שמעבד הטלוויזיה לא נעזר בשום אפקט אופטי, והכל נעשה באמצעות מיחשוב. ועובדה. יש טלוויזיות טובות, שעושות זאת היטב, ויש קקמייקות, שהתמונה בהן נראית כמו כתם צבע מכוער על הקיר.יש גם זום דיגיטלי שעושה אינטרפולציה כמו תוכנה במחשב כלומר לא מכפיל פיקסלים אלא ממצע אותם ליצירת רצף או תמונה ריאלית. למה הדבר דומה? אם צופים ב DVD ישן שהרזולוציה שלו מימי הטלויזיה הישנה על צג חדש 4k הרי היינו מבחינים בריבועים בגלל ההגדלה .. אבל הזום הדיגיטלי בצג מכפיל את המידע תוך מיצוע ויוצר פיקסלים או נקודות ביניים מדורגות שממלאות את החסר ממקור שיועד לרזולוציה נמוכה. הגדלה טובה לא בהכרח תראה כמו מריחה אלא מסוגלת ליצר גם ניגודיות במעברי הצבע מניתוח הנתונים. לסיכום גם לזום דיגיטלי הנחות ביחס לאופטי, יש זול ויקר לפי ההשקעה במוצר.
'יונות שמחרבנות על הכביסה'? מה? עוד לא רכשת מייבש?מה זה עשרים מיני ציפורים ? אני מכיר רק שנים.
ציפורים קטנים שמצייצים ויונות שמיחרבנות על הכביסה.
יש לנו דווקא פתרון יותר יעיל למרות שמייבש יש כבר כמה עשרות שנים.'יונות שמחרבנות על הכביסה'? מה? עוד לא רכשת מייבש?
ממש אבל ממש לא נכון !היום כשהמצלמות בטלפונים מגיעות עם חיישן של 48 מ''פ ומעלה דיי עושה שכל להשתמש בזום דיגיטלי. האיכות תישמר
ייתכן ואם היית מטפח יחסי רעות עם ה"חתולות" במקום להתלונן שהן מפגע, לא היית נזקק לרשת.יש לנו דווקא פתרון יותר יעיל למרות שמייבש יש כבר כמה עשרות שנים.
במייבש משתמשים בחורף כשיש צורך בייבוש מהיר אבל במשך שאר הזמן משתמשים במתקן ייבוש מקורה באורך כ8 מטר שנמצא מאחורי הבית עם גישה נוחה מחדר הכביסה.
במשך שנים היונות (היונות הן אלו שמחרבנות על הכביסה בעוד שהיונים כידוע מביאות את השלום) הפכו את מתקן הייבוש שלנו לשירותים שלהן וכאשר הגיעו מים עד נפש והיה צריך לכבס מחדש קרוב למחצית הכביסה החלטתי שצריך לעשות מעשה.
קיבלתי חוות דעת ממספר אנשי מקצוע ומה שהסתמן זה שהפתרון היעיל היחידי הוא רשתות.
דא עקא ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי החלה ב15000 ש"ח לא כולל מע"מ והיו גם הצעות בסביבות ה25000 ש"ח.
מאחר ולא הייתה לי שום כוונה להוציא סכום כזה על ח'רא של יונות התקשרתי לחבר בעל מועדון צלילה ושאלתי אותו אם יש לו במקרה כמה מטרים של רשת דייגים (אני מציין שבמקרים רבים אנחנו נתקלים בזמן צלילות בים התיכון ב"רשתות רפאים" שהן רשתות דיג שאבדו בים אבל ממשיכות לקטול דגים בלי שום תועלת. כשצוללים נתקלים ברשת כזו הם בד"כ שולים אותה). קיבלתי ממנו 12 מטרים של רשת בעלת 3 שכבות ובעזרת פועל שלקחתי לכמה שעות התקנתי אותה וסגרתי את מחסה הכביסה מכל הכיוונים ומאז טפו טפו טפו הכביסה נקייה.
יש לנו דווקא פתרון יותר יעיל למרות שמייבש יש כבר כמה עשרות שנים.
במייבש משתמשים בחורף כשיש צורך בייבוש מהיר אבל במשך שאר הזמן משתמשים במתקן ייבוש מקורה באורך כ8 מטר שנמצא מאחורי הבית עם גישה נוחה מחדר הכביסה.
במשך שנים היונות (היונות הן אלו שמחרבנות על הכביסה בעוד שהיונים כידוע מביאות את השלום) הפכו את מתקן הייבוש שלנו לשירותים שלהן וכאשר הגיעו מים עד נפש והיה צריך לכבס מחדש קרוב למחצית הכביסה החלטתי שצריך לעשות מעשה.
קיבלתי חוות דעת ממספר אנשי מקצוע ומה שהסתמן זה שהפתרון היעיל היחידי הוא רשתות.
דא עקא ההצעה הזולה ביותר שקיבלתי החלה ב15000 ש"ח לא כולל מע"מ והיו גם הצעות בסביבות ה25000 ש"ח.
מאחר ולא הייתה לי שום כוונה להוציא סכום כזה על ח'רא של יונות התקשרתי לחבר בעל מועדון צלילה ושאלתי אותו אם יש לו במקרה כמה מטרים של רשת דייגים (אני מציין שבמקרים רבים אנחנו נתקלים בזמן צלילות בים התיכון ב"רשתות רפאים" שהן רשתות דיג שאבדו בים אבל ממשיכות לקטול דגים בלי שום תועלת. כשצוללים נתקלים ברשת כזו הם בד"כ שולים אותה). קיבלתי ממנו 12 מטרים של רשת בעלת 3 שכבות ובעזרת פועל שלקחתי לכמה שעות התקנתי אותה וסגרתי את מחסה הכביסה מכל הכיוונים ומאז טפו טפו טפו הכביסה נקייה.
הבעייה שהיונות הקדימו אותי וטיפחו יחסי רעות עם החתולות.ייתכן ואם היית מטפח יחסי רעות עם ה"חתולות" במקום להתלונן שהן מפגע, לא היית נזקק לרשת.
מי שאחראי אצלנו על הכביסה זו המנכ"לית (אני אחראי רק על אספקה שוטפת של בגדים מלוכלכים) והיא טוענת שיותר מהר ויותר קל לתלות את הכביסה מאשר להכניס אותה למייבש.הסיסמא שלי [לעומתך] היא: ברגע שהומצא מייבש הכביסה הראשון, מת חבל תליית הכביסה האחרון. אין בביתנו נגלה של כביסה שלא עוברת דרך המייבש, הן בחורף והן בקיץ.
מעורר חלחלההסיסמא שלי [לעומתך] היא: ברגע שהומצא מייבש הכביסה הראשון, מת חבל תליית הכביסה האחרון. אין בביתנו נגלה של כביסה שלא עוברת דרך המייבש, הן בחורף והן בקיץ.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.