דני עם איזה ג'ורג' 2 שירים : McFLY - Danny Jones - Look At The Sky McFly - Danny Jones & George Karalexis- Forget All You Know ויש להם עוד דואט עם לולו - זה לא דואט אבל הם שרו איתה באיזה תוכנים אירוח ויש להם את השיר הזה McFly & Roger Daltrey - My Generation שזה דואט עם ג'ורג' דטרלי[?!] משו כזה חח
../images/Emo207.gif אההההההההה ! אני לא מאמינה ...!!
הן קנו לי את וונדרלנד !!!!! את ה DVDDDDDDDDDDDDD ליומולדת ! אני *מאושרת* ואתן לא יודעות כממה !! אני לא מאמינה יש לי את וונדרלנד ! תודתודה לצ'רלי (אור) שוגה (שיר) ג'סי ודרור !!!!!!!!!!!!!! וואי אני
בכןןןןןן אנשים סורי על החפירה ... תסלחו לי .... הייתי חייבת להוציא את זה ...
אני לא יודעת אם אתן מודעות לזה אבל הרגשתי שחובתי המוסרית להודיע לכן ש.... מהיום הככככככככככל חינם!
טוב לא הכל, אבל הרבה. סרטים בחינם (מתי שתרצו כמה שתרצו) בכל הקניונים בסביבה =] גרנד, קניון חיפה, קונגרסים, לב המפרץ, חורב, סינימטק.. כניסה בחינם למופעים של שייגעצ, יוני בלוך, בית הבובות..(חבל שזה לא מקפליי XD) מועדון הספורט בחיפה פתוח בחינם גם =] מוזיאונים, מופעי סטנד-אפ..מה שתרצו..(חח כאילו שהחלק הזה מעניין מישהו ><) בכל מקרה אין לי מושג למה אני חופרת, קחו קישור - http://www.haifa.muni.il/Cultures/he-IL/Municipality/Hinuh/shvita תהנו
מגניב שם, אגב אני צריכה להיות בחיפה נשמע נחמד שם, ולא הייתי שם ובקניון.. חח לכם יש סטנד אפים חינם,והיום אני הולכת לשלם על זה כסף חח הולכים לאיזה משו בתל אביב לכבוד יומולדת של חברהP: