שייט, אבהות ואימוץ ב-
אנשים

m o r 1 0 2

New member
שאלה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

האם למקפליי היה דואט עם זמר\ת או להקה כלשהי???..((חוץ מבאסטד)) ואם כן איזה...? מעניין לדעת

talosh1234

New member
יש ל. . .

דני עם איזה ג'ורג' 2 שירים : McFLY - Danny Jones - Look At The Sky McFly - Danny Jones & George Karalexis- Forget All You Know ויש להם עוד דואט עם לולו - זה לא דואט אבל הם שרו איתה באיזה תוכנים אירוח ויש להם את השיר הזה McFly & Roger Daltrey - My Generation שזה דואט עם ג'ורג' דטרלי[?!] משו כזה חח

Charley XD

New member
../images/Emo207.gif אההההההההה ! אני לא מאמינה ...!!

הן קנו לי את וונדרלנד !!!!! את ה DVDDDDDDDDDDDDD ליומולדת ! אני *מאושרת* ואתן לא יודעות כממה !! אני לא מאמינה יש לי את וונדרלנד ! תודתודה לצ'רלי (אור) שוגה (שיר) ג'סי ודרור !!!!!!!!!!!!!! וואי אני
בכןןןןןן אנשים סורי על החפירה ... תסלחו לי .... הייתי חייבת להוציא את זה ...

just orr

New member
איזה חמודה חח ^^ אין בעד מה מאמי ../images/Emo9.gif

אני כבר מתה לראות את זה טחח
אוהבת אותך 333333333>

butbut

New member
../images/Emo205.gifזה בסדר!ההתלהבות שלך נורמאלית-זה

וונדרלנד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועיי אתהני איתו^^ אתמול ראיתי אותו [אצל סיוון] פעם ראשונה=]..וזה מהמםםם

Dana Argamen

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifחיפאיות יקרות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אני לא יודעת אם אתן מודעות לזה אבל הרגשתי שחובתי המוסרית להודיע לכן ש.... מהיום הככככככככככל חינם!
טוב לא הכל, אבל הרבה. סרטים בחינם (מתי שתרצו כמה שתרצו) בכל הקניונים בסביבה =] גרנד, קניון חיפה, קונגרסים, לב המפרץ, חורב, סינימטק.. כניסה בחינם למופעים של שייגעצ, יוני בלוך, בית הבובות..(חבל שזה לא מקפליי XD) מועדון הספורט בחיפה פתוח בחינם גם =] מוזיאונים, מופעי סטנד-אפ..מה שתרצו..(חח כאילו שהחלק הזה מעניין מישהו ><) בכל מקרה אין לי מושג למה אני חופרת, קחו קישור - http://www.haifa.muni.il/Cultures/he-IL/Municipality/Hinuh/shvita תהנו

Dana Argamen

New member
^^ כנסי לקישור ששמתי

כתוב שם שזה בגלל שיש שביתה ולא בא להם שנשתעמם.

kelly7i

New member
../images/Emo2.gif למה כל כך נחמדים שם בחיפה?!

מגניב שם, אגב אני צריכה להיות בחיפה נשמע נחמד שם, ולא הייתי שם ובקניון.. חח לכם יש סטנד אפים חינם,והיום אני הולכת לשלם על זה כסף חח הולכים לאיזה משו בתל אביב לכבוד יומולדת של חברהP:

למעלה