שייט, אבהות ואימוץ ב-
אנשים

Lex 1

New member
XDDD אוו נשמע טוב! שאלה..

יש לזה נגן משלו? כי יש לי גם אייטונס וממש אין לי כוח להסתבך... =\

Dirty wings2

New member
בהחלט!../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

יש נגן פנימי בתוך התוכנה עצמה,ויש לך ספריה משלך בתוך התוכנה עצמה,כלומר כל השירים שירדו. אין תקיה נפרדת של כל השירים של ירדו כמו באימיול,אבל אם את רוצה לשמוע שיר סתם ככה,אז פשוט תגררי את השיר לאין שאת רוצה :)

Lex 1

New member
מצד אחד זה מעולה ומצד שני זה סתם דופק את שאר

התוכנות.. >< טחח זה כאילו כמו אייטונס לא יודעת אם שווה הורדה טוב די חפרתי לך סתם אני אברר לבדי תודה על המידע

adi jones

New member
יש לי איימיש ואימיול

אני יותר משתמשת באימיול ... יותר טובב לא ?

ליקוששXD

New member
|היי..יש לי שאלה..כנסו../images/Emo39.gif

היי..קוראים לי ליהי..אני חדשה פהה לא ידעתי שמישהו בישארל ממש מכיר את מקפליי ואני לא ממש יודעת להשתמש בפורומים.. רציתי רק לשאול: טום עדיין חברה של גיוונה (או איך שלא כותבים את זה)?? זה ממש חשוב לי!! ועוד שאלה..: ניקולודיאון 2007 הבריטי משודר בישראל חוץ מב MTV HITES ?? אם כן תענו לי זה חשווב מאוד...אני חולה עליהם כל כך!! הכי הרבה בעולם!! ואני אוהבת את כל השירים שלהם חוץ מלולה לא ממש שמעתי אותו...ובמיוחד את השיר החדש הוא הכי יפה!! ביי לבנתיםם...בבקשה תענו לי!!

kelly7i

New member
היי=]

קודם כל ברוכה הבאה, אני קלי, בת 16, ממודיעין
ופעם הבאה שאת רק רוצה לשאול שאלה אז אפשר לשרשר את זה בשרשור של OFF ונצל"ש, וכאלה של תפוז אנשים שמיועדים לזה=] ונראלי שטום וג'יוואנה עדין חברים, אף אחד לא יצא הצהרה שהם נפרדו או משו. וניקאולודיאון 2007 הבריטי משודר בישראל רקבאמטיוי היטס, וזה ישודר ביום ראשון בשעה 4 אם אני לא טועה, ומחר- יום שבת זה אמור להיות משודר בניקאולודיאון עצמו, אבל אני לא בטוחה שאצלנו בישראל הם ישדרו.. ככה שתסמכי על היטס=]

ליקוששXD

New member
אהה ../images/Emo93.gif שכחתי..

ראיתי וידיאוקליפ שמראים שם את דני ודאגי מתנשקים צרפתית..ואחרך כך ראיתי את דאגי והארי ואז ראיתי את הארי ודני עם החברות שלהם.. יש מצב שדאגי ודני הומואים??

loli kiss

New member
XDDDDDDDDD

לא. דני ודאגי לא (!!!!) הומואים ! XDDDDDDDDDDD אבל כן. הם עושים שטויות. אגב .. את יכולה להעלות את הסירטונים שראית!? בקשה..

ליקוששXD

New member
../images/Emo163.gifאהה טוב..

אהה היתי בטוחה משו אחר..לא משנה
זה הקישור:
צריך להיות מעל גיל 18 לראות את זה או משו כזה... http://www.youtube.com/watch?v=6mqTd7U57E8&mode=related&search=Dougie%20Poynter%20McFLY נראה לי שזה..אם לא תגידו לי

ליקוששXD

New member
אופסיי זה לא זהה../images/Emo11.gif

התבלתלתי זזה: למרות שגם בשני גם היה משו.. http://www.youtube.com/watch?v=nEcm2yqMBSA איך שזה מתחיל יש נשיקה
גם מצחיק: http://www.youtube.com/watch?v=5YxCzzMfiYk
נכון הם חמודים--->

Yu vi

New member
אף פעם לא ראיתי תתמונה הזאת :0../images/Emo85.gif

אני עדיין לא מבינה אם זה באמת הם :0

Yu vi

New member
הייתה לי תחושה XD../images/Emo85.gif

בהיתי בתמונה הזאת הרבה זמן בניסיון להבין אם זה הם או לא וזה שאמור להיות דני עוד איכשהו טיפה מזכיר אותו בשיער, אבל זה שאמור להיות דאגי לא מזכיר בכלל XD

OneStepCloser

New member
רואים שזה לא דאגי~

כי אין לו את ההרחבות שלו באוזניים... וזה לא דומה לצורת הפנים של דני בקיצור זה לא הם XD

ליקוששXD

New member
זה הם..

זה הם ראיתי תמונה בלי הכתוב הזה וזה היה הם.. יש לי וידיאוקליפ בלי הכתוב אבל אין לי כוח לחפש.. איך העתק את התמונה לפה?

למעלה