שיין מקמהון

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
תגיד לי, אתה דפוק?

אתה עושה תרגילים בבית? על החברים? יש לכם ליגה? אתה רוצה שבמקום הפרסומות לסלקום באתרים האחרים, לנו בפורום 13 (WWE) יהיה ג'אווה של עודד מנשה/איתי שגב שיגידו לנו לא לנסות את זה בבית???? אני אשחק את המבוגר האחראי, ואזכיר לך, שהמתאבקים המקצוענים יודעים איך לקבל מכות ולבצע את התרגילים בצורה בטוחה. אם אתם "משחקים" בזה, מישהו עלול להיפגע באמת.

EdgeHead

New member
לאאאאא..

עצרו כאן בבקשה. מספיק. לא עוד דיון של 141234 תגובות על אל תנסו את זה בבית.

s t i n g e r

New member
lol

אנחנו עושים את זה לא אמיתי התרגילים היחידים שאנחנו עושים זה סקורםיון דאט' לוק וכמה שארפשוטרים לא אמיתיים וזה הכל מבוצע על מיטה. מצטער אם הפחדתי פה מישהו

דני (מנהל לשעבר שכמוך)

תפסיק תעשה לי טובה אל תתחיל את זה עכשיו. "מישהו עלול להפגע בלה בלה בלה" עזוב הוא לא מטומטם הוא יודע מה הוא עושה, הוא יפגע באח הקטן שלו לא אתה, אז בעיה שלו מה אתה דואג.

DDN

New member
למי איכפת אם מישהו מהם יפגע?

אבל אם יעשו לנו פה ג'אווה של איתי שגב/עודד מנשה, זה יהיה על מצפון של אנשים כאלה!

s t i n g e r

New member
חלק מהמופעים הם עם מבוגר

אבא או אמא של מישהו אנחנו לא עד כדי כך דפוקים אנחנו מאוד נזהרים אנחנו לא עושים jackass או משהו כמו הילדים המושפעים האלה אנחנו עושים את זה בשביל להאתמן כמו שיש לפעמים במופעי קראטה מופעי ראווה, אז אנחנו מתאמנים על זה.

s t i n g e r

New member
תבין משאנחנו עושים לא אמיתי

וזה בערך 3 ילדים,אנחנו עושים את זה פעם בחודש סתם לכיף כמו קראטה בגלל שאנחנו למדנו קראטה וג'ודו אז אנחנו משלבים האבקות וזה בכלל לא אמיתי

איפה WWE

New member
אני עושה חצי אמיתי עם חברים שלי....

עם עוד 7 ילדים וזה כיף לאללה...... אנחנו משחקים ראויל ראמבל, ואנחנו עוד כמה ימים בונים זירה.... יש! אף אחד לא נפגע כי אנחנו עושים את זה מלפני שנתיים ואנחנו די מנוסיים איך לא לפגוע במישהו....

hirshfe

New member
לא אתם לא

תראה אדג' נפגע ויושבת לשנה? אתה מנוסה יותר ממנו? שתבינו לפעמים ההבדל בין פציעה "סתם" לנזק בלתי הפיך, זה המהירות שטיפול רפואי יגיע עלייכם. אולי לא רואים אותם אבל בכל אירוע של WWE, בין אם זה PPV, ראו, סמאקדאון או הופעת בית... יש צוות רפואי מאוחרי הקלעים

s t i n g e r

New member
עופר אתה צודק

בגלל זה אנחנו למדנו בערך 5 שנים ג'ודו ומה שאנחנו עושים זה לא לכיף זה לאמן את עצמו,אנחנו מציגים את זה לפעמים גם ב דוג'ו ומראים אז אני אומר לך גם , אם אין לך איזה הכשרה ממש מקצועית אל תנסה את זה בבית.

hirshfe

New member
חמש שנים

זה לא הכשרה מקצועית? מי המאמן שלך? מה הוא יגיד אם אתה עושה את זה באופן פרטי? בבית?

s t i n g e r

New member
אני לא עושה את זה בבית

רוב הפעמים אנחנו עושים את זה במכון כושר... ומציגים את זה בדוג'ו. אני לא עושה את זה לכיף... אני עושה בתור לאמן את עצמי... זה כמו ללכת לילדים שלומדים קפאורה ולהגיד להם להפסיק בגלל שהסלטות וכל הגילגולים שהם עושים מסוכנים, והם באמת מסוכנים, חבר שלי עשה פעם תרגיל לא טוב וקרע את הסכוס שלו נדמה לי. אז אני עושה את זה בתור קרבות ראווה.

איפה WWE

New member
כן אבל זה קשה להבין...

אחרי שהאחים שלי התחילו לראות את זה שאני היייתי בן שנתיים ועד היום אפשר להגיד שזה איפין את חצי מחיי! וסוף כול סוף אתה רואה שיש ילדים שגם אוהבים את זה חוץ ממך (באותו עיר בית ספר כיתה),זה גורם לך לעשות את זה.... עזבו לא משנה אתם לא תבינו...!

s t i n g e r

New member
אז אתה באמת מבין?

טוב הנה כמה שאלות שאפילו טימפיט כמוני יידע 1. מי היה הפרטנר של ברט הארט בטאג טים ואיך קראו לטאג טים? 2. מי היה הפרטנר של סקוטי טו הוטי בטאג טים ? 3. מה הם 3 השמות של מיק פולי? 4. מה הם 3 הפרטנרים ב 3 טאג טים שונים, מה שמם?

guysc

New member
"איפה" שחצנות לא תעזור

תשאל את סטינגר לאיפה מובילה גישת ה"אני יודע יותר מכולכם כאן"

deathcaster

New member
תגיד סטינגר אתה רציני ?

כל טירון יענה לך על השאלות האלו אתה שוכח שלא כולם פעורים כמוך כאן בפורום

למעלה