שימוש לא שיגרתי בשמרים - שאלה..

judi1

New member
אפילוג..

בסופו של דבר הכנתי את העוגה עם 2 כפיות אבקת אפייה, כפית אחת סודה לשתיה. והשאר כמו במתכון... יצאה טעימה . ..מרקם טוב יותר מאשר הוורסיה עם השמרים.. ..וטעם גם.. תודה. כמויות: 150 גרם חמאה. 200 גרם סוכר חום. 300 גרם גזר. 2 ביצים. 200 גרם קמח. 1 כפית סודה לשתייה. 2 כפיות אבקת אפיה. 1.5 כפית קינמון. אגוז מוסקט מגורד. 100 גרם צימוקים. (אני השתמשתי בצימוק פרסי) 50 גרם אגוזי מלך קצוצים. קורט מלח. 3 כפות חלב. ציפוי: 250 גרם גבינת שמנת. 4 כפיות מיץ לימון. 50 גרם אבקת סוכר.
 
למעלה