שימו לב כיצד אט אט משפט נתניהו מנקז אל אורה המחטא של השמש את האמת - תיבת פנדורה עומדת להפתח ולא לחינם התערב אהרון ברק למען עסקת טיעון לנתניהו.

שחר 676

Well-known member
מעולה, כך גם עם ועדת חקירה לצוללות,
רק למה נתניהו וצוות הלקקנים שלו כל כך התנגדו לאורה המחטא של השמש?
אני אסביר לך - אם היה צל צילה של ראיה נסיבתית קטנטונת נגד נתניהו היה מוגש נגדו כתב אישום מזמן - מנדלבליט ושי ניצן היו צוות מנצח - החשודים נחקרו מכל כיוון , הוגשו כתבי אישום והיו גם זיכויים - נתניהו אפילו לא נחקר באזהרה !

אז מדוע אתם מעלים מן האוב את הפרשה ? מפני שכל עוד נתניהו עדיין נמצא בעמדת זינוק אל עבר ראשות ממשלת ישראל אתם משתמשים בפרשה בכדי לפגוע בו אלקטורלית.

אין לי שמץ של ספק שממצאי הוועדה לא יהיו שונים מחקירת המיליונים על גבי מיליונים בתיק 3000 אבל יתרונה יהיה בכך שלכל אורך פעילות הוועדה תוכלו להמשיך להשתמש בוועדה בכדי למכור פייק ניוז לציבור - הרי ברור לך שתיקי נתניהו הולכים ומתמוטטים , לא ?

ברור לך שהחונטה התקשורתית כבר לא יכולה למכור לציבור חצאי אמיתויות בנושאי תיקי נתניהו הנדונים בבית המשפט ולכן צריכים לייצר פרשה חדשה שתלווה את מערכת הבחירות הבאה.

אנחנו לא פרייארים - אנו יודעים עם איזה נוכלים יש לנו עסק..... "וועדת חקירה ממלכתית" עאלק .....אה לה סברה ושתילה |יעני| |פנים|

קר לי בך

Well-known member
אני אסביר לך - אם היה צל צילה של ראיה נסיבתית קטנטונת נגד נתניהו היה מוגש נגדו כתב אישום מזמן - מנדלבליט ושי ניצן היו צוות מנצח - החשודים נחקרו מכל כיוון , הוגשו כתבי אישום והיו גם זיכויים - נתניהו אפילו לא נחקר באזהרה !

אז מדוע אתם מעלים מן האוב את הפרשה ? מפני שכל עוד נתניהו עדיין נמצא בעמדת זינוק אל עבר ראשות ממשלת ישראל אתם משתמשים בפרשה בכדי לפגוע בו אלקטורלית.

אין לי שמץ של ספק שממצאי הוועדה לא יהיו שונים מחקירת המיליונים על גבי מיליונים בתיק 3000 אבל יתרונה יהיה בכך שלכל אורך פעילות הוועדה תוכלו להמשיך להשתמש בוועדה בכדי למכור פייק ניוז לציבור - הרי ברור לך שתיקי נתניהו הולכים ומתמוטטים , לא ?

ברור לך שהחונטה התקשורתית כבר לא יכולה למכור לציבור חצאי אמיתויות בנושאי תיקי נתניהו הנדונים בבית המשפט ולכן צריכים לייצר פרשה חדשה שתלווה את מערכת הבחירות הבאה.

אנחנו לא פרייארים - אנו יודעים עם איזה נוכלים יש לנו עסק..... "וועדת חקירה ממלכתית" עאלק .....אה לה סברה ושתילה |יעני| |פנים|
כן, תמשיך למלמל לעצמך את זה כשהנשיא יסרב לבקשת החנינה של נתניהו

שחר 676

Well-known member
את זה אומר מי שכל ההבנה שלו על המשפט מגיעה מהמקורות המקורבים לנתניהו.
אסור לאדם לקוות ? ;-)

עזוב מה אני מבין ומה לא - בפועל משפט נתניהו מחולל בוקה ומבולקה ברשויות החוק... אמון הציבור במערכת המשפט מתפוגג והולך - אני מרוצה לאללה.

1ספי11

Well-known member
אסור לאדם לקוות ? ;-)

עזוב מה אני מבין ומה לא - בפועל משפט נתניהו מחולל בוקה ומבולקה ברשויות החוק... אמון הציבור במערכת המשפט מתפוגג והולך - אני מרוצה לאללה.
מותר לך לקוות.כדאי שתשאר במסגרת המציאות.
תקווה מוביאה אנשים לקנות פייס.

שחר 676

Well-known member
מותר לך לקוות.כדאי שתשאר במסגרת המציאות.
תקווה מוביאה אנשים לקנות פייס.
אני מאד מציאותי - אני מאד מאד אופתע אם נתניהו לא יורשע (מינימום קלון) וזאת למרות שאין לי ספק שהוא חף מפשע.

מה שמעניין אותי הוא המשך משפט נתניהו עד הכרעה - ללא שום עסקת טיעון.

משפט נתניהו מערער את יסודות הדיקטטורה של בג"צ - הסיכוי היחיד של מדינת ישראל להשיב את הדמוקרטיה לעם היא משפט זה ולכן אני מוכן להיות חלק ממימון ההמונים עבור נתניהו.

1ספי11

Well-known member
אני מאד מציאותי - אני מאד מאד אופתע אם נתניהו לא יורשע (מינימום קלון) וזאת למרות שאין לי ספק שהוא חף מפשע.

מה שמעניין אותי הוא המשך משפט נתניהו עד הכרעה - ללא שום עסקת טיעון.

משפט נתניהו מערער את יסודות הדיקטטורה של בג"צ - הסיכוי היחיד של מדינת ישראל להשיב את הדמוקרטיה לעם היא משפט זה ולכן אני מוכן להיות חלק ממימון ההמונים עבור נתניהו.
אין לך ספק. סיבה מספקת לבטל את המשפט.
מעניין באיזה עוד דברים אין לך ספק ואפשר לבטל את הכנסת ולהשאיר אותך לנהל את המדינה.

שחר 676

Well-known member
אין לך ספק. סיבה מספקת לבטל את המשפט.
מעניין באיזה עוד דברים אין לך ספק ואפשר לבטל את הכנסת ולהשאיר אותך לנהל את המדינה.
אני לא מבטל מאומה - לי יש דעות משלי - זה עדיין מותר למרות דיקטטורת השמאל השלטת.

אגב - הכנסת כבר מבוטלת - יש לנו בג"צ במקומה :cool:

1ספי11

Well-known member
אני לא מבטל מאומה - לי יש דעות משלי - זה עדיין מותר למרות דיקטטורת השמאל השלטת.

אגב - הכנסת כבר מבוטלת - יש לנו בג"צ במקומה :cool:
אם יש לך דעות משלך הן לא באות לידי ביטוי בפורום הזה.
אגב,אתה מרוצה מהרכש החדש של הליכוד?

שחר 676

Well-known member
אם יש לך דעות משלך הן לא באות לידי ביטוי בפורום הזה.
אגב,אתה מרוצה מהרכש החדש של הליכוד?
בניגוד לך אני לא נותן לחונטה השמאלנית תקשורתית לחשוב ולהסיק מסקנות במקומי.

ברוך השם המוח שלי אינו מנוון כמו מוחם של חמוצי השמאל שבמשך 12 שנה ביקרו תכופות על ספות הפסיכולוג בשל השתלת דיכאון תקשורתית חחח

כרייף בסה"כ התפקדה לליכוד - לא רואה בכך בעיה.

1ספי11

Well-known member
בניגוד לך אני לא נותן לחונטה השמאלנית תקשורתית לחשוב ולהסיק מסקנות במקומי.

ברוך השם המוח שלי אינו מנוון כמו מוחם של חמוצי השמאל שבמשך 12 שנה ביקרו תכופות על ספות הפסיכולוג בשל השתלת דיכאון תקשורתית חחח

כרייף בסה"כ התפקדה לליכוד - לא רואה בכך בעיה.
בניגוד לך אני לא מאמין למה שמוציא הרב שקרן המוכח וחבורת הזבל שמסביבו.
"ברוך השם" שאתה משתמש בו מוכיח בדיוק את הניוון של המוח שלך.

שחר 676

Well-known member
בניגוד לך אני לא מאמין למה שמוציא הרב שקרן המוכח וחבורת הזבל שמסביבו.
"ברוך השם" שאתה משתמש בו מוכיח בדיוק את הניוון של המוח שלך.
מעניין אם מדוכאי 12 שנות שלטון נתניהו הפסיקו להשתמש ב ציפרלקס/פרוזאק ? חחחח

נהגתם לזעוק "הההאאאאהההה , המדינה מתמוטטת , הפכנו להיות ריפובליקת בננות , הקניונים ריקים , ריקי כהן מחדרה לא טסה לחו"ל כבר שלוש שנים"

כפי שאמרתי - בזכות הקדוש ברוך הוא המוח שלי עדיין עובד באופן עצמוני....אתה מבין על מה אני מדבר , נכון כפרה ? |יעני|

1ספי11

Well-known member
מעניין אם מדוכאי 12 שנות שלטון נתניהו הפסיקו להשתמש ב ציפרלקס/פרוזאק ? חחחח

נהגתם לזעוק "הההאאאאהההה , המדינה מתמוטטת , הפכנו להיות ריפובליקת בננות , הקניונים ריקים , ריקי כהן מחדרה לא טסה לחו"ל כבר שלוש שנים"

כפי שאמרתי - בזכות הקדוש ברוך הוא המוח שלי עדיין עובד באופן עצמוני....אתה מבין על מה אני מדבר , נכון כפרה ? |יעני|
אתה יודע מה פירוש "תפקוד עצמוני" . המוח שלך לא שם.

jackie111

Well-known member
משפט נתניהו הופך לדיון משפטי בכיכר העיר וערוץ 14.

אולי תתנו לשופטים לדון בעברות שביצע ביבי ושותפיו והם
כבר ידעו לתת משקל נכון לכל לכל הרעשים שמפרסמים
מוסתיו.

שחר 676

Well-known member
משפט נתניהו הופך לדיון משפטי בכיכר העיר וערוץ 14.

אולי תתנו לשופטים לדון בעברות שביצע ביבי ושותפיו והם
כבר ידעו לתת משקל נכון לכל לכל הרעשים שמפרסמים
מוסתיו.
ראש ההרכב השופטת פלדמן גרוסמן (כמדומני) ידועה כשופטת סופר מחמירה ולא לחינם היא נבחרה לתפקידה הנוכחי |יעני|

הסיכוי היחיד של נתניהו לזיכוי מוחלט נעוץ בצונאמי שמשפטו יצליח לחולל באמון הציבור במערכת המשפט וגם אז השופטים יזכו אותו מהסיבות הלא נכונות שכן להערכתי אם אכן יתרחש זיכוי כזה זה אך ורק בכדי להציל במשהו את אמון הציבור במערכת המשפט.

אפילו גדעון לוי הארכי שמאלן ניפק את הכותרת הבאה :

"מסקנה אחת כבר ברורה: המשטרה והפרקליטות החליטו להפליל את נתניהו"

jackie111

Well-known member
ראש ההרכב השופטת פלדמן גרוסמן (כמדומני) ידועה כשופטת סופר מחמירה ולא לחינם היא נבחרה לתפקידה הנוכחי |יעני|

הסיכוי היחיד של נתניהו לזיכוי מוחלט נעוץ בצונאמי שמשפטו יצליח לחולל באמון הציבור במערכת המשפט וגם אז השופטים יזכו אותו מהסיבות הלא נכונות שכן להערכתי אם אכן יתרחש זיכוי כזה זה אך ורק בכדי להציל במשהו את אמון הציבור במערכת המשפט.

אפילו גדעון לוי הארכי שמאלן ניפק את הכותרת הבאה :

"מסקנה אחת כבר ברורה: המשטרה והפרקליטות החליטו להפליל את נתניהו"

כדאי שתקרא את הכתבה ולא רק את הכותרת.
זאת כתבת פתוי לימין שיקרא כותרות. אנחנו
קוראים הכל.
בקיצור תן לבית המשפט לעבוד. יחליטו מה
המשקל של העדות החדשה.

למעלה