מעולה, כך גם עם ועדת חקירה לצוללות,
רק למה נתניהו וצוות הלקקנים שלו כל כך התנגדו לאורה המחטא של השמש?
מעולה, כך גם עם ועדת חקירה לצוללות,
אני אסביר לך - אם היה צל צילה של ראיה נסיבתית קטנטונת נגד נתניהו היה מוגש נגדו כתב אישום מזמן - מנדלבליט ושי ניצן היו צוות מנצח - החשודים נחקרו מכל כיוון , הוגשו כתבי אישום והיו גם זיכויים - נתניהו אפילו לא נחקר באזהרה !מעולה, כך גם עם ועדת חקירה לצוללות,
רק למה נתניהו וצוות הלקקנים שלו כל כך התנגדו לאורה המחטא של השמש?
כן, תמשיך למלמל לעצמך את זה כשהנשיא יסרב לבקשת החנינה של נתניהואני אסביר לך - אם היה צל צילה של ראיה נסיבתית קטנטונת נגד נתניהו היה מוגש נגדו כתב אישום מזמן - מנדלבליט ושי ניצן היו צוות מנצח - החשודים נחקרו מכל כיוון , הוגשו כתבי אישום והיו גם זיכויים - נתניהו אפילו לא נחקר באזהרה !
אז מדוע אתם מעלים מן האוב את הפרשה ? מפני שכל עוד נתניהו עדיין נמצא בעמדת זינוק אל עבר ראשות ממשלת ישראל אתם משתמשים בפרשה בכדי לפגוע בו אלקטורלית.
אין לי שמץ של ספק שממצאי הוועדה לא יהיו שונים מחקירת המיליונים על גבי מיליונים בתיק 3000 אבל יתרונה יהיה בכך שלכל אורך פעילות הוועדה תוכלו להמשיך להשתמש בוועדה בכדי למכור פייק ניוז לציבור - הרי ברור לך שתיקי נתניהו הולכים ומתמוטטים , לא ?
ברור לך שהחונטה התקשורתית כבר לא יכולה למכור לציבור חצאי אמיתויות בנושאי תיקי נתניהו הנדונים בבית המשפט ולכן צריכים לייצר פרשה חדשה שתלווה את מערכת הבחירות הבאה.
אנחנו לא פרייארים - אנו יודעים עם איזה נוכלים יש לנו עסק..... "וועדת חקירה ממלכתית" עאלק .....אה לה סברה ושתילה
אלוהים גדול - בינתיים משפט נתניהו מנפק תוצרת נפלאה - בדיוק כפי שקיוויתי.כן, תמשיך למלמל לעצמך את זה כשהנשיא יסרב לבקשת החנינה של נתניהו
את זה אומר מי שכל ההבנה שלו על המשפט מגיעה מהמקורות המקורבים לנתניהו.אלוהים גדול - בינתיים משפט נתניהו מנפק תוצרת נפלאה - בדיוק כפי שקיוויתי.
אסור לאדם לקוות ?את זה אומר מי שכל ההבנה שלו על המשפט מגיעה מהמקורות המקורבים לנתניהו.
מותר לך לקוות.כדאי שתשאר במסגרת המציאות.אסור לאדם לקוות ?
עזוב מה אני מבין ומה לא - בפועל משפט נתניהו מחולל בוקה ומבולקה ברשויות החוק... אמון הציבור במערכת המשפט מתפוגג והולך - אני מרוצה לאללה.
אני מאד מציאותי - אני מאד מאד אופתע אם נתניהו לא יורשע (מינימום קלון) וזאת למרות שאין לי ספק שהוא חף מפשע.מותר לך לקוות.כדאי שתשאר במסגרת המציאות.
תקווה מוביאה אנשים לקנות פייס.
אין לך ספק. סיבה מספקת לבטל את המשפט.אני מאד מציאותי - אני מאד מאד אופתע אם נתניהו לא יורשע (מינימום קלון) וזאת למרות שאין לי ספק שהוא חף מפשע.
מה שמעניין אותי הוא המשך משפט נתניהו עד הכרעה - ללא שום עסקת טיעון.
משפט נתניהו מערער את יסודות הדיקטטורה של בג"צ - הסיכוי היחיד של מדינת ישראל להשיב את הדמוקרטיה לעם היא משפט זה ולכן אני מוכן להיות חלק ממימון ההמונים עבור נתניהו.
אני לא מבטל מאומה - לי יש דעות משלי - זה עדיין מותר למרות דיקטטורת השמאל השלטת.אין לך ספק. סיבה מספקת לבטל את המשפט.
מעניין באיזה עוד דברים אין לך ספק ואפשר לבטל את הכנסת ולהשאיר אותך לנהל את המדינה.
אם יש לך דעות משלך הן לא באות לידי ביטוי בפורום הזה.אני לא מבטל מאומה - לי יש דעות משלי - זה עדיין מותר למרות דיקטטורת השמאל השלטת.
אגב - הכנסת כבר מבוטלת - יש לנו בג"צ במקומה
בניגוד לך אני לא נותן לחונטה השמאלנית תקשורתית לחשוב ולהסיק מסקנות במקומי.אם יש לך דעות משלך הן לא באות לידי ביטוי בפורום הזה.
אגב,אתה מרוצה מהרכש החדש של הליכוד?
בניגוד לך אני לא מאמין למה שמוציא הרב שקרן המוכח וחבורת הזבל שמסביבו.בניגוד לך אני לא נותן לחונטה השמאלנית תקשורתית לחשוב ולהסיק מסקנות במקומי.
ברוך השם המוח שלי אינו מנוון כמו מוחם של חמוצי השמאל שבמשך 12 שנה ביקרו תכופות על ספות הפסיכולוג בשל השתלת דיכאון תקשורתית חחח
כרייף בסה"כ התפקדה לליכוד - לא רואה בכך בעיה.
מעניין אם מדוכאי 12 שנות שלטון נתניהו הפסיקו להשתמש ב ציפרלקס/פרוזאק ? חחחחבניגוד לך אני לא מאמין למה שמוציא הרב שקרן המוכח וחבורת הזבל שמסביבו.
"ברוך השם" שאתה משתמש בו מוכיח בדיוק את הניוון של המוח שלך.
אתה יודע מה פירוש "תפקוד עצמוני" . המוח שלך לא שם.מעניין אם מדוכאי 12 שנות שלטון נתניהו הפסיקו להשתמש ב ציפרלקס/פרוזאק ? חחחח
נהגתם לזעוק "הההאאאאהההה , המדינה מתמוטטת , הפכנו להיות ריפובליקת בננות , הקניונים ריקים , ריקי כהן מחדרה לא טסה לחו"ל כבר שלוש שנים"
כפי שאמרתי - בזכות הקדוש ברוך הוא המוח שלי עדיין עובד באופן עצמוני....אתה מבין על מה אני מדבר , נכון כפרה ?
אתה יודע מה פירוש "תפקוד עצמוני" . המוח שלך לא שם.
ראש ההרכב השופטת פלדמן גרוסמן (כמדומני) ידועה כשופטת סופר מחמירה ולא לחינם היא נבחרה לתפקידה הנוכחימשפט נתניהו הופך לדיון משפטי בכיכר העיר וערוץ 14.
אולי תתנו לשופטים לדון בעברות שביצע ביבי ושותפיו והם
כבר ידעו לתת משקל נכון לכל לכל הרעשים שמפרסמים
מוסתיו.
כדאי שתקרא את הכתבה ולא רק את הכותרת.ראש ההרכב השופטת פלדמן גרוסמן (כמדומני) ידועה כשופטת סופר מחמירה ולא לחינם היא נבחרה לתפקידה הנוכחי
הסיכוי היחיד של נתניהו לזיכוי מוחלט נעוץ בצונאמי שמשפטו יצליח לחולל באמון הציבור במערכת המשפט וגם אז השופטים יזכו אותו מהסיבות הלא נכונות שכן להערכתי אם אכן יתרחש זיכוי כזה זה אך ורק בכדי להציל במשהו את אמון הציבור במערכת המשפט.
אפילו גדעון לוי הארכי שמאלן ניפק את הכותרת הבאה :
"מסקנה אחת כבר ברורה: המשטרה והפרקליטות החליטו להפליל את נתניהו"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.