שימו לב לקישור הבא, מתפוז

גאיה55

New member
שימו לב לקישור הבא, מתפוז

http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=200&msgid=21799357 אותו אחד מופיע פה גם למטה, ליתר בטחון: משערת שזה יפתח שרשור מענין נוסף.

Sefy

New member
תגובות שלי

בעקרון זה הכל הגזמות. 1. אימרי לו את כל האמת על ההתחלה - ואני בטוח שכל מי שפוגשים מספרים לו הכל ? לא! חבר זה מישהו שמכירים כבר הרבה זמן! אז לאט לאט מספרים דברים. 2. ספרי לו על כל האקסים שלך - כן! אבל לא להגזים! הוא צריך לדעת מה עשו שפגע כדי שהוא לא יעשה את אותו הדבר. 3. התלונני ללא הרף על חייך הדפוקים - ומה זה יעזור ? רק את יכולה לעזור לעצמך. הוא מקסימום יכול לתת לך תמיכה נפשית. 4. הפגיני התלהבות מהרגע הראשון - אם זה אמת אז למה לא ? אבל כמו כל דבר אחר, לא צריך להגזים! 5. שכבי איתו כבר בפגישה הראשונה - אני מכיר הרבה זוגות שזה לא היווה שום בעיה! ואפילו התחתנו בסוף! 6. פתחי בו תלות - שוב הגזמות! לא צריך לפתח תלות באף אדם. 7. הפגיני קנאה לגבי כל פעילות שלא כוללת אותך - עוד הגזמות! יש עוד הרבה חיים מעבר לחבר/ה וזה כולל את שני המינים. קנאה = לחוסר אמון 8. הזכירי את המילים חתונה וילדים לעיתים קרובות - רק הגזמות יש פה ? אני בטוח שהחבר הראשון שיהיה זה הבעל ? נו באמת. 9. הפגישי אותו עם הורייך - למה לא ? לי היה הרבה על מה לדבר עם ההורים של האקסית שלי! אנשים מאד נחמדים. 10. שחקי אותה אשה חזקה שלא אכפת לה מכלום - אדם שלא אכפת לו מכלום גם לא שווה להיות איתו. להיות חזק/ה לא קשור לעניין. וזה הדעות שלי על כל השטויות שנאמרו שם.

גאיה55

New member
הה, הבנתי, ועכשיו אני מבינה

למה אתה כל כך נחמד. זו ההשפעה החו"לית. סתם סתם
פה הלילה תכף יגמר ...

Sefy

New member
אני רק בחופשה, אני חוזר עוד שבוע

ואני תמיד נחמד אלה אם זה שאני מגיב אליו הוא לא נחמד

Sefy

New member
קנאה זה לא דבר טוב ../images/Emo8.gif

במקום לקנא, בואי

גאיה55

New member
חחח תודה, אבל מה עם שתי הקטנות..

וקנאה לפעמים זה דבר מעולה, אם היא מביאה לתוצאות פרודוקטיביות. מה שנדיר אצלה כמובן. קיצר נראה שהגיע הזמן שאלך לי לישון כי התחלתי לדבר ...שטויות. לילה טוב ספי ומחר יום חדש. חלומות פז נעימים וטובים כמו שאומרת הגדולה שלי שהיא רק בת 6. מחר כבר נחטוף יופי מגברברת על השרשור הצ'טי הנחמד הזה. תודה על הצומי הכיפי. לילה.

גברברת

New member
אני ממש מרגישה כמו הורה מכה ../images/Emo13.gif

חשבתי לתומי שהאינטרס שהפורום ישמש להבעת והחלפת דעות הנו משותף לכולנו ואולם, יחד עם זאת אני מבינה את הצורך מדי פעם בשיחות פינג פונג קצרצרות .. בל עוד זה ישאר בגדר היצוא מן הכלל. יום נפלא לכולם גברברת

חחחחחח ספי התבלבלת....

הדבר הזה זה 10 הדרכים להיפטר ממישהו... ולפי מה שרשמת אתה דיי מסכים עם זה... כי לכל דבר אמרת שככה לא צריך להיות...
אני לא כל כך מסכימה לזה... כי היו כמה דברים שעשיתי ולא יצא מזה כלום... 1. אימרו לו את כל האמת על ההתחלה- סיפרתי למישו על כל החולשות שלי, על הפחדים, ביטחון, חרדות בלע בלע בלע, והוא רק נמשך יותר, הוא אומר שזה מתוק ........ 4-5. הפגיני התלהבות + שכבי איתו כבר בפעם הראשונה - לא ניראה לי שככה אפשר לגרום לבנדם לרדת ממך...... 8. לפעמים הדיבורים על חתונה לא כל כך עוזרים, חוץ מזה אם היא רוצה להיפטר ממנו, והוא פתאום רוצה גם להתחתן אז מה??? וגם 9 בקשר להורים, אין בזה שום רע... אם אתם חברים... חוץ מזה שוב אם זה בשביל להיפטר ממנו רצוי שלא, כי אז ההורים יתחילו לחקור יותר מידיי...

נו הרשימות האלה אף פעם לא מתאימות

לכולם,. מסתובבות באינטרנט מליוני רשימות כאלה, רובן ככולן בנאליות, שוביניסטיות ומשעממות, בעיני לפחות. יתרונן הגדול בכך, שהן מצליחות לפעמים לפתוח אחלה דיונים שגולשים לנושאים מעניינים.

Vdrums

New member
מה שמעניין זה מה לעזאזל

ספי עושה במחשב מצ'וטט בתפוז שהוא בחו"ל???????????????? אין לך משהו יותר טוב לעשות שם????

Vdrums

New member
אני יודע שזה ממכר, אבל שאתה בחו"ל??

זה קצת פתטי לדעתי.

גאיה55

New member
זה לא פתטי בכלל, לא צריך להיות

כל כך שיפוטיים. כל אחד עושה מה שבכף שלו. אחד בוהה בטלויזיה, גם בחול, ואחד נכנס למחשב. מה הענין?

Sefy

New member
אתה שוכח שאני בשעות אחרות

חוץ מזה גשום פה כרגע, אז אין לי הרבה לאן ללכת. ודבר אחרון, אני בחו"ל בשביל לפגוש אנשים, לא בשביל לראות מקומות, ואת מה שרציתי לעשות, עשיתי.

miss prissy

New member
בתור אחת שבחו"ל...../images/Emo12.gif

למה נראה לך שפתטי להכנס לפורום ישראלי
אני הרי מתגעגעת לשפה,לחברים,לקישקושים בעברית,להווי ....והפורום ממלא איזשהו חלל. אני מתארת לעצמי שמעולם לא גרת בארץ אחרת כי אז ממש לא היית קוראת לזה פתטי.

למעלה