יש לי משהו הרבה יותר טוב! ../images/Emo8.gif
שימו לב -
איך לאבד *אותי* ב-10 ימים
1. אל תראי שום התעניינות. לא מעניין אותך, לא מעניין אותי. אם מעניין אותך ואת רק משחקת אותה קשה להשגה, אני מקווה שתהפכי עם הזמן לשחקנית דגולה ולא תשכחי להזמין אותי להקרנת הבכורה של הסרט הראשון שלך...
2. אל תהיי רגישה ומתחשבת! כל פעם שאני מספר לך על משהו קשה שעברתי, ישר תאשימי אותי במה שקרה לי ותנזפי בי (רצוי בקול כמה שיותר נוקשה), תגידי לי איזה דפוק אני ולקינוח תוסיפי "תודה בזה: יצאת פראייר!"
3. תהיי כמה שיותר מציאותית! תאמיני שאת המציאות לא ניתן לשנות וצריך להתאים את עצמינו אליה. תהיי כמה שיותר "עם רגליים על הקרקע" ותצחקי לי בפרצוף אחרי כל נסיון שלי לחלום ולדבר איתך על משהו שנראה לך אפילו קצת לא מציאותי.
4. תהיי כמה שפחות רומנטית! חלומות על אבירים, נסיכות וחדי קרן? טיולים לאור השקיעה, פרחים וצימרים עם אח עצים? מי צריך את השטויות האלה?! מבחינתך זה צריך להיות מיותר לחלוטין, את כל מי שאוהב את השטויות הקיטצ'יות האלה (ואני ביניהם) תחשיבי לפאתטיים.
5. אל תשתפי אותי בשום דבר אישי! תהיי סגורה ואל תבטחי בי בכלל, אל תראי בי חבר שאפשר לשתף אותו במשהו ושיודע להקשיב. כל פעם שאשאל אם את רוצה לשתף אותי במה שעובר עלייך, פשוט תעני: "כשיהיה לי מה להגיד, אני אגיד".
6. תזכירי לי כל רגע כמה את שונאת את הגוף שלך! תקטרי בלי סוף אחרי כל גרם עוגה שאכלת, כשאנחנו יוצאים למסעדה תתביישי להזמין משהו מעבר לחסה ומים מינרליים, וכשאני מנסה להחמיא לך על הגוף שלך (במיוחד על החלקים היותר מרופדים שלו
), תעני תמיד "כן, בטח! תראה כמה שומן, אני שונאת אותו!". מה שכן, לפני שאתייאש ואפרד ממך כידיד, בטוח תקבלי ממני שטיפת מוח רצינית בנושא קבלה עצמית...
7. תהיי כמה שיותר צינית! תרדי על כל העולם בלי לדפוק חשבון לאף אחד, תצחקי על כל ה"פוליטיקלי קורקט" הזה, במיוחד על כל מי שנראה או מתנהג שונה ממה שמקובל בפרסומות הבגדים.
8. תשמרי על רשמיות ודיסטנס בפגישות! אל תתקרבי ואל תתני לי להתקרב מעבר למרחק בטוח. אל תתני לי לגעת בך, ללטף אותך, ואני כבר לא מדבר על חיבוקים ונשיקות (רחמנא ליצלן!), במיוחד לא במקום ציבורי! אם אני כבר נוגע, תראי לי כמה לא אהבת את זה ומייד תתרחקי. כמובן, אף פעם אל תקראי לי בכינויים "חמודים".
9. תתעצבני כל פעם שאני פותח לך את הדלת. ...או עוזר לך ללבוש מעיל, או עושה כל דבר קטן אחר כדי לעזור לך בדברים היום-יומיים הפשוטים. אם זה קורה, ישר תאשימי אותי בשוביניזם ותגידי לי שהדבר פוגע בכבודך.
10. כל רגע בו אני שותק, תגידי לי: "למה אתה לא מדבר?!" מה לעשות, לפעמים אני אוהב לשתוק, ואני אפילו מעז לחשוב שלא כל שתיקה חייבת להיות מביכה. אם את לא רוצה לשמוע ממני יותר שום דבר, פשוט תגידי לי כמה שיותר פעמים: "למה אתה לא מדבר?!". זהו, זאת העשירייה הפותחת שיכולתי לחשוב עליה בשעות האלה. ברצוני להבהיר שלא היה בכוונתי לפגוע בכבודה של אף בחורה שמתאימה לאחת מההגדרות האלה. אין לי שום דבר נגד אף אחת כזאת ולכולן יש מקום מכובד בעולם. מה שכן, לא נראה לי שאוכל להיות מאושר עם מישהי שיש לא את אחת מהתכונות הללו, כך שלהפגין אחת מהן או יותר זאת הדרך הבטוחה להיפתר ממני כמה שיותר מהר