פנינה ושלושת הדובים
New member
שימו לב לשעה ותקראו.......
לילה טוב (לי רע
).עכשיו ארבע וחצי לפנות בוקר ולמה אני לא ישנה אתם בטח שואלים? אז ככה: באחת נכנסתי לישון. בשעה 2 בערך, דפיקה חלושה על הדלת, שהולכת ומתגברת ולבסוך צלצול טורדני בפעמון. קפצתי מהמיטה ע"מ שהילדים לא יתעוררו (למרות שזה לא עזר, כולם התעוררו). בדלת משטרה צבאית, מודיעים לי שהם לוקחים את בעלי למעצר. מסתבר שהוא קיבל צו מילואים לכתובת של הדירה הקודמת. קודם כל נורא כעסתי, הרי אם ידעתם למצוא אותו כעריק, איך לא מצאתם אותו כשהייתם צריכים אותו למילואים? זו הייתה כזו פרידה קשה כאילו הוא נסע לשנה, נשיקות לילדים ולי והופ, נסע
. היה כ"כ מלחיץ, למרות שהם היו נחמדים ולא הלחיצו וניסו להרגיע ושהכל יתברר מהר, אבל בכ"ז אני מודאגת. אני לא יודעת מה לעשות, מפחדת שזה יקח כמה ימים, מעולם לא נפרדנו ליותר מיום, והילדים מעולם לא נפרדו ממנו ליום. מה אני אגיד להם מחר בבוקר כשהם לא יראו אותו? אני לא מצליחה להירדם, והייתי חייבת להתחבר ע"מ לפרוק קצת מהמתח. עשיתי הכל כבר: ניקיתי, שיחקתי קצת במחשב, ציירתי, פתרתי תשבצים, אבל אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ואחרי דקה פוקעת לי הסבלנות. מקודם הוא התקשר ואמר שמחר כנראה הוא יעלה למשפט אבל לא בטוח. מה עושים????? הההההצצצצצצצייייייללללללללללוווווווו!!!!!!!!!!!!! מצטערת שיצא כזה ארוך, הייתי חייבת לפרוק קצת. לילה טוב ושקט, ושיחזור מהר הביתה. פנינה
לילה טוב (לי רע