שימו לב לשעה ותקראו.......

שימו לב לשעה ותקראו.......

לילה טוב (לי רע
).עכשיו ארבע וחצי לפנות בוקר ולמה אני לא ישנה אתם בטח שואלים? אז ככה: באחת נכנסתי לישון. בשעה 2 בערך, דפיקה חלושה על הדלת, שהולכת ומתגברת ולבסוך צלצול טורדני בפעמון. קפצתי מהמיטה ע"מ שהילדים לא יתעוררו (למרות שזה לא עזר, כולם התעוררו). בדלת משטרה צבאית, מודיעים לי שהם לוקחים את בעלי למעצר. מסתבר שהוא קיבל צו מילואים לכתובת של הדירה הקודמת. קודם כל נורא כעסתי, הרי אם ידעתם למצוא אותו כעריק, איך לא מצאתם אותו כשהייתם צריכים אותו למילואים? זו הייתה כזו פרידה קשה כאילו הוא נסע לשנה, נשיקות לילדים ולי והופ, נסע
. היה כ"כ מלחיץ, למרות שהם היו נחמדים ולא הלחיצו וניסו להרגיע ושהכל יתברר מהר, אבל בכ"ז אני מודאגת. אני לא יודעת מה לעשות, מפחדת שזה יקח כמה ימים, מעולם לא נפרדנו ליותר מיום, והילדים מעולם לא נפרדו ממנו ליום. מה אני אגיד להם מחר בבוקר כשהם לא יראו אותו? אני לא מצליחה להירדם, והייתי חייבת להתחבר ע"מ לפרוק קצת מהמתח. עשיתי הכל כבר: ניקיתי, שיחקתי קצת במחשב, ציירתי, פתרתי תשבצים, אבל אני לא מצליחה להרגיע את עצמי ואחרי דקה פוקעת לי הסבלנות. מקודם הוא התקשר ואמר שמחר כנראה הוא יעלה למשפט אבל לא בטוח. מה עושים????? הההההצצצצצצצייייייללללללללללוווווווו!!!!!!!!!!!!! מצטערת שיצא כזה ארוך, הייתי חייבת לפרוק קצת. לילה טוב ושקט, ושיחזור מהר הביתה. פנינה

iris and ben

New member
פנינה קבלי ../images/Emo24.gifממני

לא יכלו לחכות בבוקר? הרי מדובר בטעות טכנית ואיש מילואים? שמין הסתם גם איש משפחה ממש אטימות!! איך תהיה מוטיבציה לעשות מילואים?

אורית ג.

New member
פנינה ל א י א מ ן !!! גועל נפש

ממש מדינת משטרה יש לנו. כל כך מכעיס לקרוא את זה. לא שאני חושבת שיאונה רע לבעלך (משפט צבאי זה לא נראה לי כזה ביג דיל) - אבל להוציא בנאדם מהמיטה ומהחיים בצורה כזו. אם לא היית מספרת לי לא הייתי מאמינה! וזה כשיש כל כך הרבה טפילים שחיים במדינה הזו ולא הולכיםפ אפילו ליום אחד של צבא סדיר. איך הם מצאו את הכתובת החדשה? (בטח הלשנות של השכנים ... כבר לא אתפלא על כלום
) חזקי ואמצי פנינה ושיגמר מהר ושתלך כבר לעז### משטרת החוצפה והרשע הזו. אורת ג. ערה בגלל הסיבות הרגילות

מצטער אבל זאת האמת...../images/Emo43.gif

אני הולך להיות איש בשורות רעות...אז אם לא בא לך ומספיק רע לך...סגרי את ההודעה כבר עכשיו.... האחריות לרישום כתובת חדשה היא על איש המילואים. אף אחד בצבא לא יהיה מוכן שיטילו עליו את האשמה באי-הגעתו של בעלך למילואים. מתוך תהליך ברור של "כיסוי תחת" יטילו עליו את כל האשמה. זה אומר משפט צבאי זה אומר הענשה ולפעמים היא חמורה. לא יאמינו לשום דבר שהוא יספר. לא יתנו לו שום סיכוי. אם קראת את ההודעה עד כה ..תעדכני אותנו מה יצא... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

rachell

New member
ובכל זאת

בכזאת שעה כמו לפושע אם היו דופקים לי בדלת בשעה כזאת אני הייתי מתקשרת למשטרה - מחבלים או חושבת שבאו להודיע לי איזה בשורת איוב............. אנחנו חיים במדינה כזאת מה לעשות

ואני מאמינה שהכתובת כן היתה מעודכנת

היכן שהוא.. אבל מישהו שם לא עשה את העבודה מספיק טובה והחליט להטריד אדם באמצע הלילה... מה קרה למדינה שלנו ???

דיאנה1

New member
אוי פנינה ../images/Emo24.gif באמת נשמע נורא

אפשר לחשוב איזה פשע הוא ביצע. ממש חוצפה. אין לי עצות. אני מאחלת לך מכל הלב שהכל יסתדר במהרה.

rachell

New member
פנינה פנינה פנינה

מה אומר ומה אגיד אני ממש המומה איזה בלגן עדכני אותנו מה ואיך ותהיי חזקה

מאחלת לכם שזה יסתיים בקנס ושהוא

יחזור מהר הביתה אגב- איפה הוא אמור לעשות מילואים? מקווה שלא בשטחים

פנינה יקרה - יהיה טוב, אחותי (לפחות

הוא ישן טוב
) באמת מעצבן שהמשטרה הצבאית יכלה למצוא אותו, אבל היחידה לא! אבל יהיה בסדר, אחותי! אם את רוצה שאני אבוא עם שגיא לבדר את היפיפיות הקטנות, תגידי לי ואני אבוא. אם את גם צריכה עזרה, או סתם לשבת על כוס-קפה (עאלק! בטח גם נצליח לשתות אותו...), תגידי לי! אני שולחת לך מסר, אחותי. סיגל

שירי ל

New member
לא יאומן! ../images/Emo10.gif

שולחת לכם חיבוק, ומחזיקה אצבעות שיגמר מהר מהר ותשכחו שקרה...

_גלית_

New member
אני פשוט לא מאמינה... ../images/Emo46.gif

כבר אין דרכים אחרות לאתר אותו ולברר את העניין? חשבתי שככה עושים רק למישהו שהוא מין "עריק סדרתי" כזה... אוף!!! מקווה שזה יגמר מהר!!!

רותי ע

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ממש לא יאומן... במקום לחפש את המשתמטים האמיתיים... איזו מדינה
מקווה שיחזור מהר. תעדכני...

bell_nor

New member
לא נעים בכלללל ואפי´ מעצבן!

גם מבהילים וגם מעירים וגם מוציאים מהבית למעצר, מה קורה כאן למדינה הזאת? אולי זה בגלל המצב או בדר"כ זו ההתנהגות של צה"ל? מענין אם אתם יכולים לתבוע אותם חזרה על עוגמת נפש? בל-אום נובה תחזיקי מעמד וקבלי חיזובוק :)

איזו אטימות!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

פשוט מכעיס!!!!! ראשית, אני רוצה לשלוח לך חיבוקים וחיזוקים שכל העסק הדבילי הזה יגמר מהר (ובלי נזקים מיותרים) ותעדכני מה קורה, אני, ואני בטוחה שגם שאר משתתפי הפורום, דואגים ורוצים לדעת שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר. תחזיקי מעמד!

יונית ש

New member
אוייש מסכנה שלי ../images/Emo7.gif

כל כך לא לעניין לא נעים וככה לא מתנהגים!! אני כל כך מקווה שהכל יסתדר במהירות ולטובה שולחת
יונית

אמיר.

New member
משהו דפוק במערכת ... _והמלצה)

אם לבעלך אין עבר של עריקות - זה לא היה צריך לקרות... ובכל מקרה, המלצה לכל מי שעובר דירה. לרשות הדואר יש שירות (חצי שנה חינם וחצי שנה נוספת ב 50 ש"ח) של העברת כל הדואר המגיע על שמכם לכתובת הישנה - הישר לכתובת החדשה...

jole

New member
אויייש יקירתי, רק עכשיו קראתי

מקווה שהכל יסתדר מהר. תעדכני בהקדם נשיקות

עדכון

טוב, אז ככה: כל הלילה לא ישנתי ועד עכשיו אני ערה, אין לי אפילו אפשרות לרדת למכולת לקנות לחם, כי אני לא ארד עם שחלושתם בשביל לחם, עד שאני אלביש אותם כבר תגיע שכעת ארוחת הצהרים. בנתיים הוא נמצא בתל השומר, מתקשר מידי פעם ואני שומעת את הדמעות שלו כשהוא אומר לעי לנשק את הילדים בכל שעה עגולה. הוא סגור בתוך התא כמו איזה רטוצח. אני נורא עצבנית והילדים עכשיו הם הנחמה היחידה שלי. כל פעם שאני נזכרת איך לקחו אותו אתמול בלילה וכמה נבהלתי מהדפיקה בדלת, כבר חשבתי את הנורא מכל, אני אוספת את הילדים ומחבקת אותם, ואז אני מרגישה שבא לי לבכות ובורחת לשירותים כדי שהם לא יראוץ. אני חייבצת להיות חזקה. איך זה שלקחו אותו כשעיש לו תינוק בן חלודש בבית? מותר להם? כי בשתי הפעמים הקודמות פשוט דחו לו את המילואים בחצי שנה. ואם זהב יהיה ארוך? כל החג נהיה לבד???????????[ אני יוןשבת, כותבת לכן ובוכה טוב אני הולכת לילדים. הביי פנינה

למעלה